6 врагове на женската красота: как да победят ранното

Интензивният ритъм на живота на съвременните жени води до факта, че просто няма време и енергия за грижа за здравето. Но от здравето на жените зависи красотата и привлекателността на всяка жена. Но не се отчайвайте, да победите стареенето е съвсем реалистично, ако знаете всички слабости на вашия "враг".

Враг 1. Постоянен стрес и емоционален стрес

За съжаление, днес жените са принудени да живеят в постоянен стрес и е изключително трудно да оцелеят, запазвайки красотата и здравето. Дори здрава млада жена, преодоляла труден живот в емоционалния план, изглежда стара и уморена. Експертите смятат, че причината за стреса е всяка ситуация, при която човешката психика реагира със силно вълнение. Невъзможно е да се избегне стресът напълно, но да се изгладят тяхното въздействие върху силата на всяка жена. Това може да помогне за правилно избрания биокомплекс. Такива биокомплекси успешно премахват физиологичните симптоми на изпотяване на стреса, нарушения на съня, понижено сексуално желание, сърцебиене и също обогатяват тялото с минерали и витамини.

Враг 2. Преяждане и лошо управление

Почти всички жители на мегаполисите са изправени пред този проблем. Полуготови и бързи храни, висококалорични закуски, ядене на пушени и пържени храни и в същото време липса на минерали, витамини и фибри. Такава диета не може да доведе до нищо добро. Има проблеми със здравето, изписват се излишни килограми, състоянието на ноктите и косата се влошава. Не е трудно да се организира рационална диета. Основното правило - опитайте се да пиете един ден поне два литра вода и не се задържайте. Неприятната храна и стриктните диети могат да причинят поява на апетит и, съответно, преяждане.

Враг 3. Гиподинамия

Нашето тяло се нуждае от редовно физическо натоварване, но това е невъзможно мечта да се издължи поне час, като се има предвид строгата работна програма. Лекарите предупреждават - упражнението е много важно. Ако мускулите "станат", те стават по-слаби с времето и вече не могат да работят нормално. В резултат на това цялото тяло страда. Ако трябва да водите неактивен начин на живот, не забравяйте за физическото възпитание, за да запазите красотата и здравето си дълго време. Редовните упражнения по йога или посещение на басейна ще осигурят на тялото ви необходимите натоварвания.

Враг 4. Вредни навици: алкохол и пушене

Всички сме наясно с опасностите от тютюневия дим, който оказва неблагоприятно въздействие върху кожата и уврежда целия организъм. Никотинът причинява ранни бръчки и разваля зъбите. Не по-малко опасни и алкохол, разваляне на тена и допринася за един набор от наднормено тегло. Ако не можете да си представите живота си без алкохолни напитки, най-малкото избягвайте силен алкохол и пийте качествени сухи вина, естествено спазвайки нормата.

Враг 5. Слаба имунност и грешен режим на деня

Здравният сън и режимът на деня са основните съюзници на женската красота и здраве. Недопустимо е да се потисне циркадните ритми на организма ", промяна на" ден и нощ. Ако все още имате да го направи, например, поради оперативни нужди, необходимостта да си почине dnom.Stoit слуша мнението на лекарите, които вярват, че понижава имунитета води до хронични заболявания и чести настинки, което веднага се отрази на позата и походката, при условие на зъби, нокти, косми и кожа. Ако подсилите имунната система, тялото ви може да помогне. Само здравата и правилно функционираща имунна система ще победи хроничните заболявания.

Враг 6. Фриволитна и неправилна грижа за външния вид

След като се съблазняват от рекламата, много жени харчат огромни суми за козметика. Заради красотата, те лесно експериментират с ноктите, кожата и косата си, без да мислят, че агресивните съставки, съдържащи се в козметиката, кърлинг продуктите и боите за коса, оказват негативно влияние върху външния вид. Следва да се предпочитат естествените и хигиенни средства, които да се използват в минимални количества.
Share:
Comments