5 начина да унищожите една връзка, без да забележите това

Знаеш ли, че не можеш несъзнателно, несъзнателно, да унищожиш връзката си с любимия си? Освен това някои неща, които правим или казваме, са елементарно самонараняване? Ето няколко начина, без да мислите за това, можете да разрушите връзка с партньора си, без дори да го забележите:

Сравняваш ваши отношения. Имате склонност да оценявате връзката си с тези, които ви заобикалят. Виждате онези, които вече са ангажирани или омъжени и в резултат на това направете грешката, мислейки, че трябва спешно да направите нещо, за да промените състоянието си. Имайте предвид, обаче, че няма два вида връзки между мъж и жена в света. Всяка връзка е уникална. Динамиката на връзките се различава една от друга. Така че нека любовта ви да се развие както трябва. Не се опитвайте да откраднете щастието на някой друг. Изградете своето.

Вие сте майката на вашия партньор. Като жени, ние сме по-голямата част, прекалено много се грижим. Тук на тази вълна правим груба грешка, като често се отнасяме към нашия човек с майчината любов. Разберете, че не сте майка му. Не можете да наложите забранен живот на възрастен човек, не можете да контролирате с кого комуникира или как той третира парите си. Можете само да изразя загрижеността си и да го помолите да отговори на някои от вашите въпроси. Никой от вас не трябва да бъде родител на другия. Вие сте партньори.

Вие се контролирате от вашата несигурност, На практика всеки от нас има проблем с възприемането на собственото си тяло. Ще лъжете, ако кажете не. Може да искате по-тънка талия, гърди по-големи, по-видни задници, по-малък нос, по-изящни ръце. Но не е нужно непременно да мислите за това и особено да говорите за него с вашия човек. Затова не спирайте да говорите за това, как мразите стомаха, носа и т.н. Дръжте езика си! Вашият партньор не иска непрекъснато да ви изслушва. Ако не искате да работите върху себе си, върху тялото си, затворете и не позволявайте вашата несигурност да повлияе на вашите взаимоотношения.

Вие реагирате твърде рязко на дребните неща. Не можете лесно да възприемате приятелите на мъжа си, ако не ги харесвате? Или се сърдиш ли, ако закъснее с пет минути? Спри! Твърде емоционално реагиране на всичко, неизменно ще доведе до връзката си с драмата. Успокой се!

Вие сте готови да приемете всичко. Просто просто пропускате неща, на които си струва да реагирате. Когато сте прекалено любезни и се опитвате незабавно да вземете всичко, което се случва около вас, вие себе си се вредите. Вашият човек знае, че няма да кажете нищо, ако прави нещо нередно, дори и в това, което ви притеснява. Не можеш да пуснеш нещата. Задайте граници и изразявайте истинските си чувства. Ако нещо ви притеснява, ще го направите. Никога не оставяйте никой да ви вземе предвид.

Share:
Comments