5 начина да спечелите, като седите в декрет

Когато безсънните нощи са вече зад и младата майка има няколко свободни часа на ден, е време да започнете кариерата си. Времето лети неусетно, детето расте, но опитът не се добавя. Но кой може да работи, докато седи у дома с дете? Женски форуми и са изпълнени със сходни въпроси. Има опции. Разбира се, няма да спечелите милиони, но няма да загубите професионалните си умения и бизнеса си. И може би ще намерите нещо, което ви харесва, работата на вашия живот. Има поне 5 начина да спечелите млада майка, без да напускате дома:

1. Първото нещо, което идва на ум, е работата в интернет. Има много възможности да печелите от 1 до 20 долара на ден. Ако имате определени умения, можете да получите copywriter или администратор на сайта. За copywriting, exchanges etxt.ru, free-lance.ru са удобни. Голяма свобода за литературно творчество се предоставя от сайта kakprosto.ru. Там младите майки не само могат да споделят своя опит и мнения, но и да научат нещо ново за себе си. Перфектната комбинация от приятни и полезни.

2. В света на рекламата можете да спечелите добър SMM или PR-мениджър. Рекламирайте например козметика или същата бебешка храна и играчки в социалните мрежи. Това ще ви отнеме не повече от три до четири часа на ден. Също така големият интерес днес печели от кликите и оставянето на коментари в социалните мрежи. За една такава минута манипулация можете да получите 5-20 рубли. Заявленията за подобна работа могат да бъдат намерени на advego.ru, etxt.ru и др. Графикът е гъвкав. Време за работа можете да изберете за себе си.

3. За дистанционната работа добре поставете коректора, редактора, преводача. С добро познаване на езиците тази работа няма да бъде трудна за вас. Важно е веднага да се договорят условията на работа и заплащане при работодателя-работодател. Вероятно веднъж или два пъти месечно ще трябва да пътувате до офиса. Съобщения за подобни свободни работни места можете да намерите на сайтовете на superjob.ru и career.ru. Ако все още имате връзки с миналото работа, можете да получите на свободна практика и да направите някои хартия работа у дома.

4. Мрежовият маркетинг е най-добрият за млада майка. Освен това, модерните стратегии за търговия ви позволяват да търсите клиенти, без да напускате работното място. Разширяват се възможностите за комуникация и с тях се променят методите на работа. Прекарвате два часа на ден, можете да спечелите от 1 до 10 долара за виртуална продажба на козметика и лекарства.

5. Майчинството е периодът на възход на творческата енергия в дадена жена. По това време можете да направите бродиране. Докато бебето тихо се стяга, носейки носа в одеяло, можете да правите плетене, шиене (подложено на отделен ъгъл в къщата), рисуване, писане на поезия. Всички продукти от вашето творчество могат да бъдат предявени и продадени чрез същите социални мрежи и специални сайтове. Ако жилището ви позволява да получавате хора вкъщи, тогава професиите на стилиста и преподавателя също се считат за положителни.

Share:
Comments