Значението на богдан

име Богдан - буквален превод на името на Теодот (гръцки) - "дадено от Бога", което дойде в Русия едновременно с християнството.

Богдан Василиевич Умски (XVIII в.) За клюките е незаконният син на императрица Елизабет и Кирил Разумовски. Известен в историята, като принуждаваше покровители да жертват големи суми пари за сираците, той почувствал голямо чувство на състрадание към децата в неравностойно положение.

Богдан - черти на характера

Богдан е играч, който има добри художествени способности и се адаптира идеално към всяка ситуация. Тази способност допълнително се засилва с рядко име; често Богдан е забележим на фона на другите и за да избегне ненужните последици за него, неизбежно се превръща в художник. Дори и това, че даденото "дадено от Бога" значение на името е потънало през лятото, самият Бог е очевиден и това дава увереност, хвърля амбициозни мисли. В логиката на Богдан обаче най-често материалната страна на въпроса преобладава над амбицията.

Той има мобилен ум, който понякога е дори странно и позволява на Богдан успешно да скрие втория си "Аз" от човешките очи. Смята се, че противоречивите качества съжителстват спокойно в душата му, въпреки това не водят до вътрешен конфликт, тъй като балансираният Богдан не се контролира от емоциите, но най-вероятно използва противоречиви страни на своя характер, за да постигне някои конкретни цели.

Най-често Богдан е дългоочаквано, късно дете. Това име се дава на онези деца, чието раждане е свързано със страх и голямо безпокойство. Като дете Богдан е дете, което страда от катастрофални заболявания. Майката винаги се отдаде на капризите си, но бащата се опитва да не позволи на баща си да отведе сина си. Детето е много привързано към майка си, ревниво на онези, които се опитват да "я отведат" и да организират гнева си, ако иска да разговаря с приятелка. Слабо се сближава с децата. В училище той се стреми да се сприятели с някой, който има властта на своите другари и ако изобщо, ще може да го защити. Той учи средно. Той притежава всички способности и дори талант, но мързеливостта, която минава през годините, им пречи да се развиват напълно.

Богдан в семейния живот се стреми да заеме позицията на лидер. Съпругата държи стриктно, оценява подчинението, дори може да повиши гласа си в присъствието на непознати. Тя се държи не само с жена си. Той проявява категорична, арогантна, не винаги подходяща упоритост и придържане към принципите. След като е пиян, Богдан е готов да спори за всяка дреболия, без дори да се опитва да слуша аргументите на противника.

Богдан - съвместимост с името

За Богдан, Варвара, Венера, Богдан, Анастасия, Светлана, Юлия, Елена, Надежда, Олга, Виктория и Нели са добри приятели на живота. Неуспешен брак ще бъде с Оксана, Яна, Тамара, Нина, Уанда, Дина, Анджела, Валери и Клара.

Богдан - известни хора, които носят това име

Това са известни личности като Belsky, Wojciechowski, Khmelnytsky, Schweitzer, Shishkovsky, Titus, Nilus, Benyuk, Shershun, Zvonko, Stupka, Saltanov, Glinsky, Lobonts, Gelfreich, Belsky, von Glasenap, Sliva, Mamonov, Kiselevich, Хашдеу, Чали, Горонджук, Хитрово, Залески и Филов.

Богдан - интересни факти за името

- планета име - живак - зодиак - теле - минерал - карнеол (сарка) - цветове - жълто и оранжево.

Коментари

Богдан 05/27/2016 Казвам се Богдан. Мразя името ми и ми е неудобно да му се обадя, когато ме питат какво е името ми. Камила 04.04.2016 Струва ми се, че можеш да живееш добре омъжена за Богдан, само че трябва да избереш правилната тактика. Да погледне майка си, какво е и как се отнася с нея. И бавно прилагайте методите си, ако, разбира се, ще бъдете доволни от това, което виждате. Lyubava 04.04.2016 Способността да избираш тона, да станеш точно както искаш да видиш - в Богдан е много развит. Можете да го познавате от години, но ако не сте имали близки отношения с него, тогава вие не знаете истинския Богдан. И може би не е така. Катерина 04/04/2016 Разбира се, при формирането на характера на вашето дете основната роля играят родителите. Човек може да разбере радостта и треперенето от раждането на едно дългоочаквано, измъчвано дете, лоялно отношение към всичките си глупости. Но, в края на краищата, трябва да има ограничение. жар 04.04.2016 Фактът, че Богдан третира съпругата си, това е напълно "заслужено" на майката. Гледайки го като дете, позволявайки му да създава нещо, всичко - майката изобщо не внушава уважение към жената! И, разбира се, че той се отнася с жена си по този начин.
Share:
Comments