Печено със свинско месо и гъби в тенджера - човек ще каже

Печенето е известно у дома на всички и независимо от вашата националност. Рецептата на това ястие е известна в много страни и не е ясно кой е собственик на клона на шампионата. Но всяка страна има свои собствени нюанси на подготовка. Някой изпържи и месото, и зеленчуците, някой, който яде месо. Можете също така да гасете ястието във всеки сос, бульон или вода. Заквасена сметана или доматена паста също е много добре доказана. Освен това има много възможности за "гасене". Можете да готвите на печка или във фурната, в мулти-маркер и дори на открит огън.

Изборът на ястия за готвене също е много голям. Ето защо не мислете, че печено е ястие изключително в саксии.

съставки:

Свинско - 400 грама;

Картофи - 1 кг;

Гъби - 300 грама;

Растително масло - 20 ml;

Вода - 1 литър;

Моркови - 1 брой;

Сол, черен пипер и други подправки - на вкус.

рецепта:

Нека първо приготвим месото. Ще го измием под течаща вода, след което ще го изсушим с хартиена кърпа. Нарежете излишната мазнина, ако има такава. Ще намалим месото на малки порции от 3-4 см.

Гъбите са мои и чисти, ако са прекалено замърсени. Горските гъби трябва първо да бъдат варени. Шубингоните са гъби, които могат да се консумират сурови. Нарежете гъбите на големи парчета, така че те да са не по-малко от месо, когато са пържени и задушени, гъбите ще бъдат по-малки.

Сега почистваме и нарязваме картофите в кубчета или кубчета.

Морковете могат да се търкат на писта или да се нарязват на половин пръстени. Ние няма да пържим моркови, тъй като вкусът на ястието само печели с морков без допълнително печене. Можете да добавите лък към чинията. Но трябва да се пържи в малко количество растително масло.

Изсипете цялото растително масло в тигана и го затоплете добре. Поставете месото в тигана. При високи температури, кафявото свинско, докато е кафяво. Не излизайте далеч от печката, при висока температура месото може да гори. Когато всички парчета вече са пържени, добавете гъбите към месото. Запържете всички заедно за около 5 минути.

В тигана, сложете всички съставки, сол, черен пипер. Добавете водата и разбъркайте. Ако имате бульон, добавете го. Листа на залива, черен и сладко ароматизиран пипер, добър ефект върху вкуса.

Изсипете сиренето на слаб огън под капака в продължение на 40 минути или докато месото е готово. Пригответе се да сервирате, оставете го да се вари за 10 минути и не сервирайте на масата.

Количество. порции - 4

Време за готвене - 1 час

На 100 г

Ккал - 75.21

Протеини - 3.44

Мазнини - 4.13

Въглехидрати - 6.06

Share:
Comments