Mcc - целулоза за отслабване

Като си помислях да ям така, че не исках да ям повече, веднага си спомням диетичните фибри, които сега могат да бъдат закупени във всяка аптека на много демократична цена.

Диетичните фибри, един от чиито сортове е вещество с комплексно наименование на микрокристална целулоза - съкратено MCC - имат много полезни свойства, особено ценни за тези, които искат да отслабнат.

Mcc - микрокристална целулоза за отслабване

Какво представлява МНС?

Микрокристалната целулоза всъщност е отпадък от производството на тъкани. При производството на памук се образуват малки твърди частици, които се отстраняват от суровината. Това е МНС.  

Чрез състава си, памучният МКЦ е близо до тези хранителни влакна, които получаваме от плодове и зеленчуци, но може да се купи под формата на таблетки и струва доста евтино.

Как функционира МКЦ, когато влезе в тялото?

Целулозата има свойството да "привлича" вода, подуване по едно и също време. Това означава, че след като изядете няколко ICC таблетки, стомаха ви ще бъде частично запълнен. Следователно, вие искате да ядете по-малко.

Целулозата се отделя от тялото почти непроменена, т.е. тя не се усвоява. Преминавайки през червата, той свързва остатъците от храна, които са останали безжизнени, и ги отстранява естествено от тялото.

В допълнение, влакната също помагат да се изхвърли излишъкът от "лошия" холестерол и излишната захар. От това можем да заключим, че самите нишки са просто необходими - без тях няма да има нормално храносмилане, но това е основата за здравето и обещанието на една тънка фигура.

Ползите от MCH за здравето и загуба на тегло.

Основната функция на МКЦ е пречистването. При неправилно храносмилане и запек (съжалявам за грозна дума) в тялото може да се натрупат до 2-3 килограма неразградена маса. Те възпрепятстват по-нататъшното храносмилане, отрови тялото и потиска метаболизма. Като се отървете от тях, вече ще станете по-лесни за няколко килограма, кожата ще изглежда здрава, тялото ще има лекота, а апетитът ще стане по-умерен.

MCC намалява апетита поради напълване на стомаха, намалявайки нивата на кръвната захар и холестерола. Влакната помагат да се решат проблемите с храносмилането, поради което мнозинството и натрупва наднорменото тегло.

Как да вземаме МНС?

За да отслабнете, таблетки, които се продават в аптека, трябва да вземете преди хранене - за около 20 минути.

Необходимо е да се вземат 6-7 таблетки, е желателно да ги месят и се смесват с малко количество вода - така че те ще бъдат по-лесно да поглъщат, получената смес да се яде, пие поне 1 чаша вода.
  • Водата е задължителна. Ако не пиете достатъчно течности, ефектът ще бъде директно противоположен на почистването и проблемите с червата ще се засилят
  • Не е забранено да приемате МКК с кефир, сок, чай
  • Потреблението на ден е не повече от 25 g, т.е. 50 таблетки по 0,5 g всяка
  • Трябва да вземете най-малко 10 дни, успоредно с това, трябва да установите нормална диета и да свържете физически дейности

заключение

MSC не е панацея за наднорменото тегло, а не средство за отслабване, а просто част от вашата програма за намаляване на теглото и подобряване на тялото. Интересът към тези хапчета не струва, въпреки че те се считат за безвредни, но тялото им свикна.

В МКЦ има минус - заедно с "лоши" вещества, полезни бактерии също се губят. По-добре е да се получат всички необходими вещества от продукти - зеленчуци, плодове, бобови растения, млечни продукти, те не само установяват правилната работа на червата, но също така помагат за подобряване на микрофлората.

Със същия принцип са лекарствата XLS-Medical и Fitomycil, въпреки че са няколко пъти по-скъпи от MCC.

Прочетете на:

  • Безопасни добавки за отслабване
  • Ефективни хапчета за отслабване
  • Какъв инструмент Turboslim да избере?
Share:
Comments