Аеробика за отслабване у дома за начинаещи

 • 1 Аеробика за отслабване у дома
  • 1.1 Стъпка аеробика
  • 1.2 Танцова програма
  • 1.3 Zumba у дома
  • 1.4 Програма за интензивно изгаряне на мазнини
  • 1.5 Комплексни упражнения за корема за отслабване
 • 2 Видео урок

Аеробната програма за отслабване у дома ще помогне да се освободите от излишните килограми, да направите тялото еластично и годни. Това обучение е отлична възможност за начинаещи.

Тиха и комфортна атмосфера, енергична танцова музика - всичко трябва да работи ефективно у дома.

Интересно е да знаете:
 • Упражнение за отслабване у дома
 • Zumba и оформяне за отслабване у дома
 • Упражнения за пресата с валяк за жени и мъже
 • Упражнения за мускулите на стомаха
 • Кардио тренировка за изгаряне на мазнини у дома
 • Упражняваща програма за вътрешното бедро

Аеробика за отслабване у дома

Начало аеробика за отслабване трябва да се основава за спазването на определени правила.

Начинаещите се нуждаят от:

 • Организиране на домашни дейности

Всеки урок трябва да започне с подгряване. Фитнес програмата трябва да е от полза за здравето и да не го навреди. Следователно в началото на сесията е необходимо да се подготви органът за основната част от програмата и в крайна сметка да завърши обучението ефективно, без да навреди на сърдечно-съдовата система.

 • Интензивност на спортната програма

Настройте се за интензивно обучение. За да отслабнете, трябва да се придържате към режим без прекъсване за един час. Само тогава резултатът ще се види. Не можете да се отпуснете както по време на тренировка, така и веднага след него. Не е нужно да се прави всеки ден. Два или три пъти седмично ще бъдат достатъчни. И не забравяйте да вземете вода по време на аеробика.

Има няколко типа спортни програми, които можете да правите вкъщи:

 1. стъпка аеробика, подкрепени от мощност натоварване;
 2. танц аеробика за отслабване у дома за начинаещи;
 3. изгаряне на мазнини аеробика за отслабване.

Стъпка аеробика

Стъпка аеробика наиболее эффективна для похудения в домашних условиях, Той се провежда на специална платформа. Като алтернатива можете да използвате нисък стол, стъпка на шведската стена или просто стълбище.

Комплексни упражнения за корема и страните в дома

Танцова музика ви помага да настроите положителна вълна, затова опитайте да създадете програма за обучение ритмичные мелодии.

Упражнения за аеробика за отслабване с помощта на стъпаловидни платформи:

 1. Стъпки. Стъпкваме стъпалото на платформата първо с един крак, след това прикрепете втория. По същия начин се връщаме в стартовата позиция. Работният крак трябва да се редува. Друг начин е да се направят същите стъпки, но да се поставят краката широко на платформата.
 2. Издигането на изправени крака и в коляното. Поставяйки единия крак върху платформата, втората се повдига права или се навежда на коляното. Заменяме различни страни. Правим необходимия брой повторения;
 3. Подскоки. Упражнението е подобно на предишното, но разбираме крака в скок.

Препоръки за начинаещи за качествена аеробна програма у дома:

 • Упражненията за аеробна стъпка предполагат максимална активност и издръжливост. Това трябва да е бързо движение с максималния брой елементи.
 • Във всички упражнения не забравяйте да завъртите ръчните движения, Направете ги провали и прозорци. В бъдеще можете дори да разработите своя собствена танцова програма за ритмична музика с изпълнението на няколко вида упражнения.
 • Преди основната тренировка не забравяйте за няколко минути затопли, За това се препоръчва да се правят стъпки на пода или да се поставят на място с повдигнати високи колене.
 • За да отслабнете у дома, е по-бързо от pАеробни с агрегат, За това ръцете се претеглят с гири.
 • По време на обучението на платформата стъпка, опитайте се Стомахът беше вмъкнат и позата беше права.

Стъпка аеробика является очень эффективной тренировкой в борьбе с лишним весом. Она поддерживает организм в тонусе и способствует быстрому жиросжиганию.

Танцова програма

Аеробно обучение за музика ще помогне за премахване на стреса, развесели и да ви спаси от излишни килограми.

Интензивните танцови упражнения трябва да включват следните упражнения:

 • скокове;
 • махи ръце и крака;
 • кръгово въртене на тялото;
 • клекове.
Дихателни упражнения за отслабване у дома

Всичко това трябва да се извърши във времето с музиката, като се повтарят всеки елемент няколко пъти. Само тогава аеробиката ще ви позволи да загубите тези допълнителни паунда.

Тази версия на танц аеробната програма трябва да бъде проектирана за 40 минути, в най-добрия час. През това време е по-добре да не спирате и да се опитвате да направите колкото е възможно повече движения.

Танцова програма, доступная в домашних условиях, позволит сжечь лишние калории активно бороться с накопившимися жировыми отложениями.

Зумба у дома

Сравнително ново направление на интензивния танцов комплекс за запалителна музика е Зумба.

Zumba е латиноамерикански танц, включително и аеробни упражнения и упражнения за сила. За да учите вкъщи, трябва да научите основните движения. Всичко останало ще дойде само по себе си.

Танцовата аеробна програма на Zumba се смята за една от най-разнообразните програми, която определено няма да ви остави да се отегчите. За начинаещи "спортисти" тази фитнес посока е просто божествена цел.

Това ефективно обучение за изгаряне на мазнини може да се направи поне всеки ден. Основното е, че то носи удоволствие.

В процеса на танцовите движения към музиката всички мускулни групи се лекуват, излишната мазнина се изгаря и цялостното емоционално благоденствие се подобрява.

За ефективна и бърза загуба на тегло при извършване на движения акцентът трябва да бъде върху краката ви, тогава вече трябва да свържете ръцете си, Също така танцовите елементи могат да бъдат архивирани с мощност.

Програма за интензивно изгаряне на мазнини

Изгарянето на мазнини у дома, както всеки друг в аеробиката, трябва започнете с подгряване и разтягане. Не е необходимо програмата да се изпълнява ежедневно, но трябва да практикувате най-малко 30 минути.

За да получите бърз ефект у дома е необходимо да комбинирате комплекс за изгаряне на мазнини с мощни и кардио упражнения.

При правилно формулиран комплекс, мазнините ще изгорят не само времето за упражнения, но и след завършването им.

В допълнение към спортната програма в комплекса, трябва да включва и загуба на тегло правилното хранене. Само такъв тандем ще стимулира бързата загуба на тегло.

Плосък стомах за една седмица: диета и упражнения

Най-ефективният вариант за аеробно изгаряне на мазнини ще бъде редуването на такива упражнения като:

 • скокове и клекове;
 • натискания и издърпвания;
 • махи ръце и склонове настрани;
 • клякайте и застанете на лактите;
 • упражнения за мускулите на корема.

Комплексни упражнения за корема за отслабване

Аеробно упражнение за отслабване може да постигне у дома отлични резултати. Най-важното е тяхното качество, интензивност и редовност.

Премахване на стомаха и страните у дома с помощта на набор от упражнения:

 1. Усукване. Обръщанията могат да бъдат прави, наклонени и обърнати. Комплексът лежи на гърба, с колене, огънат на колене. Поставете ръцете си зад главата си, вдигнете горната част на тялото и се простирайте право към краката. При наклонен вариант лявата ръка или ръката се простираме към дясното коляно и обратно. При обратните обрати, горната част на тялото вече не работи, а долната. Това включва повдигане на таза, крака, симулиране на велосипед;
 2. Планка. В бара всички групи от мускули и стомаха се напрягат, включително. Можете да изпълнявате като нормална лента и сложна - снабдена с различни товари под формата на натискане надолу или натискане на краката на раменете;
 3. Програмата на класовете с използване на допълнително оборудване. Шведската стена или фитнес също помага за отстраняването на мазнините от корема на къщата. Повдигане на краката от позицията "висящи на хоризонталната лента" или от "лежащо на гърба" позиция с крака, уловен от фитнеса.

Вкъщи са необходими коремни упражнения за отслабване изпълнявайте всеки ден.

Ритмичната музика, отдадеността и доброто настроение са основните съюзници за интензивна тренировка на силата и аеробика в дома.

Видео урок

За да може домашната фитнес да донесе прилични резултати, е по-добре да гледате специални образователни видеоклипове. Те ще ви помогнат да покажете как да направите това или това упражнение у дома.

Видео аеробика за отслабване подобрява настроението и създава атмосфера на "колективен дух".

Така че, видео програма за начинаещи:

Share:
Comments