Иван охлобистин: жена ми е истински елемент

Цветният лекар Бисков от "стажантите", а в света - актьорът Иван Охлобистин, днес е на върха на популярността. Съпругата му Оксана Арсузова ("Злополука") също някога е известна актриса, но тя жертва кариерата си в името на семейното щастие. Сега звездните родители набиват шест деца. Оксана не се интересува от скъпи кожени палта, диаманти и светски партита.

Най-същественото нещо в живота й са децата, къщата и, разбира се, ексцентричен съпруг, който напълно одобрява начина на живот на жената. "Човек е длъжен да спечели, а призванието на жена е правилният дизайн на околния свят". Охлобистин никога не губи да се възхищава на Оксана: "Тя е умна към мен, води икономиката, се занимава с деца и има време да се срещне с приятели".

Тази позиция на популярния актьор предизвиква уважение, въпреки че Охлобистин не забравя да добави, че не би искал да бъде на жена си. Актьорът сравнява любимата с майката на кралицата. "Това е истинско бедствие", казва Охлобистин внимателно. Всеки знае, че Иван обича семейството и децата си. Наскоро участва в шоуто "Кой иска да бъде милионер", където по молба на Дмитрий Дибров той разказа защо нарече дъщеря си толкова необичайно име. "Нейното име е Йоан, което означава" дадено от Бога ".

Share:
Comments