Лунен календар на допустимите отклонения за март 2016 г. -

Защо човек се нуждае от коса? На този въпрос може да има много правилни отговори. Всъщност това е както защита от лошо време, така и особени антени на главата на човека за комуникация с космоса, които дават възможност да бъдете заредени с енергия. Също така е доказано, че космината действа като батерия за генериране и натрупване на енергия, а доказателствата се получават от факта, че жените с дълга коса понасят бременност без токсикоза.

Интересно

Има мнение, че генетичната памет се съхранява в косата. А древните хора рядко нарязват косите си, вярвайки, че мъдростта на човека се съхранява в тях. Освен това те вярват, че една жена с най-дълга коса може да даде на мъжа си повече енергия, тъй като тя има най-мощната енергия. Славяните дори са имали традиция - мъжът гребе косата на жена си и получава енергия едновременно.

Е, съвременните жени рядко мислят за енергията, но със сигурност знаят - косата се дава на жена, за да изглежда винаги стилна и привлекателна. Ето защо те полагат максимални усилия за моделиране на оригиналните прически и грижа за косата. От древните хора имаше само много легенди и легенди, например за Самсон и Делила или за Василиса Красивата.

Да, дори и лунния календар на прическите, които хората използват от древни времена.

През март 2014 г. новолуние и пълнолуние ще се проведе на 8 и 23 март, което означава, че според лунния календар на прическите, косата ще нараства по-силно в средата на месеца, а в началото и края - по-бавно.

Лъскане на календара за март 2016 г. - благоприятни дни за боядисване на косата

Промяната на цвета на косата е най-лесният начин да актуализирате косата си. Разбира се, че е по-трудно да го направите сами, първо да вземете боята и второ, да боядисвате гладко косата си. По-удобно във всяко отношение е да се отпуснете в уютен салон. Само в кои дни? През март 2016 г. луната показва, че благоприятните дни за кампанията ще бъдат (Лъв) 19.20, Дева (21.22), Везни (24.25), Телец (12, 13), Козирог (4.5, 31). В този случай, ако искате да постигнете постоянен цвят, боядисайте косата си в средата на месеца, защото в началото и в края боята ще се измие по-бързо.

Лъскави календарни прически за март 2016 г .: благоприятни дни за постоянна коса

Свирените брави на близки или съблазнителни къдрици често украсяват дори онези звезди на световната сцена, които имат естествена коса. Те са Мадона, Никол Кидман, Лайма Вайкуле, Валерия, Шер, Шарън Стоун, Кармен Електра и много други. Списъкът може да бъде безкраен, но със сигурност може да се отбележи - вълната винаги е на мода.

Текущи проблеми:

• Колко често може да се къса косата с химически съединения?

Независимо от факта, че къдрицата под каквато и да е форма се отразява негативно на косата, макар и в различна степен, когато решавате да повтаряте химическия ефект, трябва да погледнете коя е косата. С мазна коса повторете процедурата не повече от 2 пъти годишно, за тънки и сухи достатъчно веднъж, а в бъдеще е по-добре да оставяте косата да почива.

• Възможно ли е да се направи biowave на разширенията за коса?

Утвърдителен отговор се отнася до случаите, когато разширението на косата е напълно естествено.

През март 2016 г., дните на лъва (19.20), Девата (21.22), Козирог (4.5.31), за сухите Скорпион (26.27), Овен (10.11) Везни (24,25).

Луксозни календарни прически за март 2016 г. - благоприятни дни за коса

Модерните прически се характеризират с две основни качества - великолепие и обем. Максималният обем може да даде почти всички многослойни прически, независимо от естеството на косата. Например - се върна на вълната от интерес в 80-та каскада за прически, сесун, Боб кар, където е гладък преходът от една линия към друга.

Модерните парфюми на гравюра са комбинирани с модерни дрехи с моливи, многослойни шапки, жилетки и къси панталони. Модерен стил с ефект на мокра коса или с гладки вълни е актуален и през март 2016. Завършващите квадрати са също направления с различна дължина, но графитният квадрат осигурява равномерно геометрично удавяне. Всяка от тези подстригвания изглежда невероятно, ако със сигурност приближава формата на лицето ви. Благоприятните дни за извършване на прически за март ще бъдат дни под съзвездията Лео (19,20), Дева (21,22), Козирог (4,5, 31), Близнаци (14,15) и Овен (11,12).

Лунен календар на приходите за март 2016 г. - неблагоприятни дни за рязане на косата

Дните, които трябва да бъдат премахнати от всички графици, са пълната луна и новата луна (9 и 23 март). Също така си струва да се грижите за дните, когато Луната без курс, т.е. на кръстовете на лунните квартали: 2, 9, 16, 30 март. Тези дни, посветени на грижа за косата с помощта на народни средства, се поглезете с маски и масажи.

съвет:

Гребнете косата си с подходящия гребен! Важно е да използвате гребен или гребен с достатъчна ширина между деничките. Масаж гребен трябва да има мека възглавница, игли с кръгли дървени топки.

Лунен календар на допустимите отклонения за март 2016 г. - заключение

Прическата може да бъде обикновена или абсолютно невъобразима. Много жени ги използват, за да се откроят или се изгубят в тълпата. След като отхвърли дългата коса, жената изглежда привлекателна. Но е полезно да ги вдигнеш и да ги оправиш - става кралица. Трудно е да си представим колко манипулации прекарваме с косата и те оцеляват!

И всичко това, защото космите са толкова силни и еластични, че могат да се простират за една и половина от дължината им и това е абсолютно безболезнено. Така че можем да поставим косата в красива коса, да я оправим с лак, да изсъхнем със сешоар и с подходяща грижа не само да запазим косата, но и да подобрим състоянието им.

И с лунния календар на прическите ще бъде още по-лесно!

Share:
Comments