Фитомицил за загуба на тегло - за, против, въздържал се

Едно саше от Fitomcil е 6 грама диетични влакна, с други думи влакна, които, както знаете, не се усвояват в тялото, но създават усещане за ситост и затова са най-подходящи за отслабване. Диетичните влакна във Fitomycil са от растителен произход, те се получават от сушени сини сливи и семена от ябълки. Ако разредете праха с вода, вие получавате не много естетически путка светло кафяво. Продуктът прилича ... слуз. Потръпна от отвращение? Fitomycil започна да действа - сега определено не искате да ядете.

Как да вземете Fitomycil за отслабване

Ако това е сериозно, е необходимо да използвате съдържанието на 1 саше преди всяко сериозно хранене и не забравяйте задължителната чаша вода след приемането на лекарството. Така че, преди закуска, обяд или вечеря, разредете едно саше, пийте и в стомаха е приблизително 300 g лигавица.

Dietitian L. Cordain веднъж пише, че средният американец яде на едно хранене около 500 грама храна. Нашето изследване по този въпрос не съм открил, но най-вероятно не сме много различни от чуждестранните яденици. Така че вече сме изяли 300 грама Phytomycil. На 200 грама можете да си направите зеленчукова салата или овесена каша, или малко месо със зеленчук или дори сервиране на пълнозърнести храни от паста с морски дарове. Не се изкачва? Пийте чаша кисело мляко или яжте плодове.

Ясно е, че ако не пропуснете приема на Fitomycil, няма да можете да ядете много. Основното нещо - да се контролира снакс между методите на прахове.

Кой ще се побере във Fitomycil

Информацията на официалния уеб сайт на производителя казва, че лечението не е за загуба на тегло, а за борба със запек. В същото време не е нужно да летиш като лястовица в известна кабина. Агентът действа доста нежно, тъй като подобрява перисталтиката поради естественото действие на влакното, а не поради лаксативния компонент. И лекарството е в състояние да засили ефекта на всеки пребиотик - било то бифидо или лактобацили. Фитомицил, като че ли, "храни" полезна флора, по-качествено смила нашите диетични плодове и зеленчуци.

Диетолозите вярват, че за да се намали апетита и загуба на тегло, човек се нуждае от 30-40 грама фибри на ден. Лесно е да се изчисли, че 3-4, препоръчани от производителя на сашето, покриват повечето от дневните изисквания за влакна. Останалите трябва да "ядете" сами - портокали, броколи, плодове, зелена салата на ваше разположение.

Аргументи срещу Fitomcil

Ще отидете в най-близката аптека? Не бързайте, не всичко е толкова розово, колкото изглежда. Недостатъци на средствата също са на разположение.

- Лекарството няма ефект върху т. Нар. Стресиращо преяждане - поведенчески стереотип, който ви кара да се докоснете до поничка всеки път след умствен опит, Fitomycil и намаляване на апетита не се лекуват. Ако сте свикнали да ядете без апетит, просто да получите нещо, което да държите ръцете си или някак си да отпуснете тиня с диетични фибри, няма да ви помогне.

- Твърде много фибри - не е добро за храносмилателния тракт. Лекарството може да предизвика подуване, метеоризъм и дори тежка диария. Целият комплекс от симптоми, които производителите наричат ​​"индивидуална непоносимост". За да не издържите, по-добре е да се подложите на нормален преглед с гастроентеролог, преди да купите хранителни добавки.

- да се въздържат от купуване е за момичета, свързани с диета с нездравословен перфекционизъм. Ако диетата ви вече е съставена от ябълки и извара, а теглото не намалява, не трябва да пиете хранителни добавки - ще достигнете изтощение и има съвсем различна история - не за красотата, а за възстановяването на здравето.

Окончателното решение, разбира се, само за вас. Но преди да приемете Fitomycil, както и други хранителни добавки, по-добре е да се консултирате със специалист.

Share:
Comments