Джуд лоу - биография, кариера, личен живот, интересни факти,

Елегантен красив, английски популярен актьор и не по-малко успешен продуцент Джуд Лоу Роден в Обединеното кралство в семейство учители: баща му - Питър Лоу, майка - Маги Лоу. Юда има по-голяма сестра - Наташа, която понастоящем се занимава с фотография.

Творческият талант Джуд Лоу започна да се показва в ранното си детство, което беше много доволно на родителите му, тъй като те бяха огромни почитатели на театъра. Джуд Лоу беше обикновен момък, сред връстниците, които изтъкна за много хубавия си външен вид, което накара Юда да има постоянни конфликти в училище, в резултат на което родителите му били прехвърлени в частно училище. Джуд Лоуд е израснал в семейство със средни доходи, но днес неговите родители притежават собствена театрална компания във Франция.

Любовта към театъра Джуду бе прехвърлена от родителите и на 6-годишна възраст дебютира на сцената на детския театър. Той незабавно реши, че мисията му е кариера на актьор. На 12-годишна възраст Джуд Лоу е приет в театралната трупа на Националния музикален театър.

Джъд Лоу - началото на една звездна кариера

Младият актьор Джъд Лоу е доста активно ангажирани в театъра, и първата му дебют в телевизията се състоя през 1986 г., той е бил поканен да участва в популярно програма за тийнейджъри, и това е, когато камерата омагьосан Юда, и той реши, че ще се опитате като филмов актьор. Той е участвал в кастинг, а през същата година получи поддържаща роля във филма "Gostesky шивач". След първия дебют в киното тя почти веднага претендира за ролята на Нейтън Томпсън в телевизионния сериал "Семейство". Джуд Лоу беше толкова страстен за кариерата си, че дори се отказа от училище.

След заснемането в поредицата Lowe в продължение на няколко години играе най-вече в театъра, а също и звезда в малката роля на картината "Шерлок Холмс". През 1992 г. Джуд Лоу с голям успех направи дебюта си на лондонската сцена в продукцията на "Най-бързия часовник във вселената". През 1994 г. Лоу за първи път играе основна роля във филма "Пазаруване", но филмът не стана неговото звездно "излитане", той падна зле в бокс офиса. Джуд Лоу се завръща в театъра.

Джуд Лоу - обретение популярности

След театралния успех на Джуд Лоу, идват успешни творби в киното. През 1997 г. Джуд блестящо изпълнява ролята на Божи във филма "Ufild". Работата в тази картина донесе първа награда за най-добър дебют. След популяризирането си в Обединеното кралство, Джуд Лоу напълно се потапя в света на киното и в много кратко време се отстранява веднага в няколко холивудски филма.

Въпреки успешните творби в киното, тази звездна успех на Джъд Лоу дойде през 1999 г., след като великият ролята на богат плейбой - ". Талантливият мистър Рипли" Дики Зеленолист в Филмът е огромен успех и е събрал в боксофиса 81 милиона долара. Тогава целият свят научи за английския актьор Джуд Лоу. Неговата работа е адекватно оценена как публиката и критиците, така и новата холивудската звезда Джъд Лоу е номиниран за няколко престижни награди, включително "Оскар". Оттогава Лоу е станал много популярен и търсен актьор в Англия и Холивуд.

През 2003 г. Jude Lowe се радва на още един голям успех за работата си във филма "Cold Mountain", където участва заедно с Никол Кидман и Рене Зелверг. Тази снимка е получила световен успех и е събрала под наем около 173 милиона долара. Джъд Лоу отново бе номиниран за Оскар. Джуд Закон стана звезда на световния екран.

Джуд Лоу - най-важните роли

Джуд Лоу, както всеки актьор, имаше творческа кариера, както успешна работа, така и неуспехи. Сред най-неуспешните творби на актьора са филми като "Пазаруване" (1994) - "Gattaka" (1997) - "Мъдростта на крокодилите" (1998).

Сред успешните творби във филми, които помагат да станат звезда на екрана на Джуд Лоу, са филмите: "Уайлд" (1997) - "Талантлив г-н Рипли" (1999) - Лондон Кучета (2000 г.) "The Aviator" (2004) - "Шерлок Холмс" (2009 - 2011) - "Гардиън на времето" (2011) - "Възходът на пазителите" (2012) - "Анна Каренина".

Джъд Лоу - личен живот

Красивият Джъд Лоу е основният сърдечен холивуд. Неговият личен живот е любов, романи, скандални събития, разочарования. Ето защо актьорът винаги е под особено внимание на папараците.

Джуд Закон се ожени без да е звезда на екрана. Със съпругата си, актрисата Сади Фрост, той се запознава през 1994 г. с първия си катастрофален филм "Пазаруване". Заради младия красив Сади напуснал съпруга си, по-късно Лоуй приела сина си от първия си брак. Отначало любовта и хармонията надделяха в семейството им, те имаха две очарователни деца. Залязващата слава на Джуд Лоу доведе до чести кавги в семейството. От всички страни, преди Сади да чуе слухове за бурните романи на съпруга си, тя скоро подаде жалба за развод.

Джуд Лоу не беше много разстроена и през 2004 г. започна връзка с актрисата Сиена Милър, но тя също го промени и Сиена го напусна. Личен живот Лоу започва да набира все повече и повече приключения, а приключенията му често водят до грандиозни скандали. Но през 2009 г. Джуд Лоу и Сиена Милър отново се събраха. Днес дори говорим за тяхната сватба, но кой знае дали един актьор с аристократичен, много атрактивен външен вид ще може да се откаже от обичайното си състояние на любов.

Джуд Лоу - интересные факты

В младостта му се появи забавна история на Джуд Лоу. Когато се преместил в хостела на театъра, в който бил приет, Лоу е погрешно за дама (беше много красив) и е бил идентифициран в тялото като дама. Джуд беше много щастлив и живял един месец сред младите красавици, но след това бил разкрит с взрив.

Джуд Лоу, както всеки англичанин, има фанатична любов към футбола в кръвта му. Джуд има две татуировки, една от които е в чест на любовта си към първата си съпруга.

Джуд Лоу е голям баща, има три деца от първата си съпруга Сади и най-малката дъщеря на Саманта Бърк.

Джъд Лоу е денят днес

Днес актьорът Джуд Лоу, в допълнение към натоварената работа по нови проекти в киното, се занимава активно с производството. Неотдавна той завърши работата си в картините "The Rise of the Guard" и "Anna Karenina" и се готви за освобождаването им в наема.

Наскоро Джуд Лоу се е заселил и е изоставил славата на Холивуд Ловесей. Днес той се опитва да прекара възможно най-много време с децата си.

Коментари

lijageo 02/15/2016 отличен актьор и невероятно красив мъж)
Share:
Comments