Това е забранено! продукти, които пречат на загубата на

Забранено е да се намали теглото на тези продукти, които неизбежно ще повлияят на нарастването на броя на скалите. Но в същото време ще бъде погрешно да се включи в черния списък всички съблазнителни категории храна, които стигнаха там само защото "стават мазни". Чрез премахването на определена група храни от вашата диета вие сами изцеждате здравето на тялото си, като лишавате от хранителни вещества, които не могат да бъдат заменени от аналози.

Забранени продукти при отслабване или продукти, които пречат на намаляването на теглото

Необходимо ли е да се премахнат мазнините и въглехидратите?

Като отхвърляте мазнините, можете да унищожите тялото, за да гладувате от здравословни мазнини и липидите са необходими за пречистване на кръвта на излишния холестерол.

Нисковъглехидратната диета води до лоша кожа, отслабена коса и нокти, обща слабост и неспособност за упражнения. Въглехидратите са важен източник на енергия за организма. Ограничението трябва да бъде някак балансирано. Пропорциите на консумираните мазнини, протеини и въглехидрати трябва да се спазват стриктно.

Как да се храните правилно?

Всяка група храни се смила в тялото по свой начин. Някои стимулират стриктно развитието на жизненоважна енергия, повишават активността и повишават настроението, а някои насочват към стимулиране на процесите на изграждане и възстановяване.

Първата група е ерготропни продукти, а втората - тропотропна. Ерготропните продукти са насочени към дразнене на хипоталамуса, чиито центрове са отговорни за производството на енергия и осигуряват веселие на човек. Трофиотропните са насочени към възстановяване на тялото. Ако ergotrope преобладава, тогава човекът е весел и не изпитва умора. Когато трофиротите са начело, ние изпитваме сънливост и желание да се отпуснем.

Правилното хранене - е осигуряването на ерготропна храна през светлия ден и преди лягане, за да се поддържа тялото на тропотропната храна. Можете да го използвате като странично ястие за протеинови продукти.

Продукти - асистенти и продукти - врагове

Отслабвайте, за да помогнете на извара, чиста риба, шоколад (какао), чесън, нискомаслено сирене, чай, елда, пишенко и черен пипер. Това са всички ерготропи. Има ergotropes, които са богати на протеини, през деня не си заслужава.

Отслабвам, за да се предотврати мляко, свинско месо, свинска мас, яйца, птици, повечето зеленчуци (особено картофи и домат), напитки на мая или с малц, дрожди печени стоки. Това са трофеи, които намаляват активността и създават тялото за почивка.

Неутралите включват говеждо месо, соя, овче, паста и зърнени храни, плодове. Хляб и хлебни изделия могат да бъдат приписани на неутрални, ако са приготвени без използването на мляко, мая и яйца. В противен случай ще е трофей.

Комбинацията от двете групи може до известна степен да балансира влиянието един на друг. Хранене на зеленчуци с чесън, черен пипер или извара, можете да предоставите пълен ден обяд. За тези, които искат да отслабнат, е по-добре да се опирате на ерготропна храна, като напълно премахвате трофиотропите от диетата. Тази проста диета бавно, но със сигурност ще се отърве от тялото на излишните мастни депозити и ще нормализира метаболизма и храносмилането.

Автор: Патина Анна

Share:
Comments