Джордж клуни коктейл

Актьор, режисьор и продуцент, спечелил Оскар Джордж Клуни много обича Италия. Той е собственик на собствената си вила на красивото езеро Комо. При всяка възможност един заклещен петдесет и два годишен бакалавър отива на това красиво място, като приканва приятели и познати да го посещават, да си почиват, да карат мотоциклети, да посещават тревисти институции.

Според Клуни местните го обожават, защитавайки го от папараци. Актьорът също така се радва на комуникация със съседите в малки барове и ресторанти. В един от тях барманският фен на творчеството на актьора дори назовава в негова чест коктейл - водка със сода.

Известно е, че днес Джордж решава да изучава италианския език, в който според самия актьор има някои трудности с произношението.

Актьорът казва, че той наистина харесва италианския начин на живот, включително по-специално дълъг, без бързане, ядене. Не е нужно да налагате храна на себе си, всичко трябва да бъде направено по измерим начин, за да получите истинско удоволствие от него.

Share:
Comments