Хомеопатията - универсален метод за отслабване

Когато традиционните методи за борба със затлъстяването не помогнат, възниква въпросът за алтернативната медицина. Хомеопатията наскоро стана по-популярна. И хомеопатите се прилагат за корекция на теглото природни високо разредени вещества от животински, растителен и минерален произход.

Хомеопатията - универсален метод за отслабване

съдържание

 • Същността и принципа на хомеопатията за отслабване
 • 15 Хомеопатични продукти за отслабване и техните предимства
 • Хомеопатични капки за отслабване
 • Продължителност на хомеопатичните препарати
 • Хомеопатията като начин да отслабнете (видео)

Същността и принципа на хомеопатията за отслабване

Хомеопатията действа на принципа на "подобно лечение". Това означава, че симптомите, причинени от някаква субстанция, същото вещество може да бъде излекувано.

В хомеопатията хората са разделени на конституционни типове. Те са само трима и за всеки от тях препоръчва пътя си към намаляване на теглото:

 • Кислород хора. Те са тънки мъже и жени, които винаги са в отлична форма. Те имат ускорен метаболизъм и те не се подобряват, така че не ядат. Хомеопатите свързват ускорения метаболизъм при такива хора с прекомерно количество кислород в кръвта. Представители на тази група често се оплакват от недостатъчното тегло, а не от излишъка си. За тези хора хомеопатите препоръчват да се откажат от кафе-напитки, които ускоряват процесите на обмен. Също така препоръчваме да прочетете статията "Колко бързо да наддават на тегло?".
 • Чернодробни хора, Хора с бавен метаболизъм, наклонени до пълнота. Това е ужасен сладък зъб (какво може да се замени с сладко и брашно?). Този патологичен стремеж към сладка хомеопатия е свързан със слаба функционалност на черния дроб. Ниската чернодробна активност се отразява както в скоростта на метаболитните процеси, така и в качеството на храносмилането на храната. Например, черният дроб на такива хора е трудно да се справят с мастни, пикантни, пушени храни. Налице е натрупване на токсини и наднормено тегло. Според хомеопатите има изход от ситуацията - приемането на лекарства увеличава чернодробната активност, както и средствата, които ускоряват метаболизма.
 • Въглеродни хора. Представителят на тази група е изключително наклонен към пълнота. Те имат бавен метаболизъм, който в крайна сметка води до увеличаване на теглото. Тялото им се нуждае от мастна тъкан. На въглеродните хора се препоръчва да не гладуват или да се придържат към постно хранене. Хомеопатите препоръчват на такива хора да насочват всичките си усилия за ускоряване на метаболизма, за който вземат лекарства, които включват солта на Глаубер. Те също така се насърчават да приемат хомеопатични лекарства с активен компонент на калциев карбонат.

Всеки човек е индивидуален и хомеопатични лекарства за отслабване, което помага на едно момиче да отслабва, не може да има никакъв ефект върху тялото на другия. Следователно, препоръчваме да се консултирате с хомеопат преди началото на курса на приемане - това ще ви помогне да изберете какво е точно за вас.

15 Хомеопатични продукти за отслабване и техните предимства

Препаратите на хомеопатията не действат по чудо, буквално "разтварят" мазнините. Те само стимулират метаболизма, който вече е важен.

При хомеопатията се използват около 180 активни съставки, насочени към загуба на тегло, сред най-ефективните и популярни.

 1. Calcarea Carbonica или карбонат извести, което се получава от черупките на стридите. Премахва излишната течност от тялото. Лекарството се предписва на хора с класическо затлъстяване, бавен метаболизъм, както и пациенти, страдащи от различни проблеми с храносмилането;
 2. Natrum muriaticum или хлорид натрия, Лекарството се предписва на тези, които имат наднормено тегло в бедрата и задните части. Също така помага при депресия и анемия. Показва се на хора, които не мислят за живот без мазни храни;
 3. Lycopodium или плаун булавовидный. Има слабително действие. Показва се на хора, които са зависими от сладкото, страдат от метеоризъм и запек. Препоръчва се за бавно храносмилане;
 4. Nux Vomica или чилибуха рвотная. Намалява усещането за глад (други начини, които намаляват апетита). Препоръчва се на хората, водещи заседнал начин на живот, да зависят от пикантни и мазни храни, кафе и алкохол;
 5. Antimonium Crudum или трехсернистая сурьма. Укрепва нервната система, облекчава симптомите на стрес, които съпътстват процеса на отслабване. Показана на пълно дете;
 6. Ignatia amara или чилибуха игнация. Наркотикът намалява чувството за глад. Индикация за храносмилателни нарушения;
 7. Sulfur или сера. Лекарството премахва излишната течност от тялото. Тя има решаващ ефект;
 8. CarduusМариано или мъртвият трън. Има слабително действие. Доказано е също, че пациентите, страдащи от хемороиди и чернодробни заболявания;
 9. фосфоренкиселина или фосфорна киселина. Той е показан за облекчаване на симптомите на метеоризма, ускорява метаболизма;
 10. барийcarbonicum или Неутрален бариев карбонат. Показва излишната течност от тялото;
 11. Anacárdium или Анака́рдиум. Той е показан за киселини и лошо храносмилане, премахва излишната течност от тялото;
 12. Челидониум или флондан. Това е мощно слабително, показано на хората с нездравословна зависимост от месо;
 13. Ammonium carbonicum или аммониум карбоникум. Показва излишната течност, показва сладък зъб;
 14. Taraxacum или одуванчик. Laxative лекарство, е показано за нарушения в работата на стомашно-чревния тракт;
 15. Сalciumcarbonicum или кальциум карбоникум. Тя се показва с бавен метаболизъм, показва излишната течност.

Хомеопатичните лекарства предлагат редица предимства на тези, които искат да отслабнат:

 • Лечението на наднорменото тегло с такива лекарства е абсолютно безопасно дори за бременни жени;
 • Няма странични ефекти;
 • Може да се комбинира с други лекарства;
 • Целенасочено засяга ускоряването на метаболизма;
 • Благоприятно въздействие върху храносмилателните процеси;
 • Премахване на глад за сладки;
 • Укрепване на нервната система;
 • Нормализира метаболизма на липидите;
 • Премахване на раздразнителност, която често придружава опитите да отслабнете.

Използването на натурални лекарства за отслабване не премахва физическите упражнения, здравословния начин на живот и правилното хранене.

Хомеопатични капки за отслабване

Съвременните лекарства за отслабване се предлагат в различни форми. Хомеопатията в това отношение също не е по-лоша. Сред най-популярните хомеопатични капки за загуба на тегло могат да бъдат идентифицирани:

 • FET-X капки - Руска хомеопатична подготовка. Той е източник на хромови пиколинат и витамини В. Той блокира апетита за бонбони, стабилизира скока на кръвната захар, бързо възстановява мускулите след физическо натоварване. Показват се на тези, които се занимават със спорт за отслабване. FET-X имат приятен "сладък" вкус поради изкуствени подсладители;
 • «Нова Фигура». В състава на капките са включени само зеленчукови компоненти: екстракти от женско биле, ревен, глог, момина сълза, листа от бреза, хвощ от хвощ. Те помагат да се справим с глада, да ускорим обмяната на веществата и храносмилателните процеси;
 • Пожар. Капките потискат апетита, ускоряват метаболизма, премахват токсините, токсините и излишната течност от тялото. В състава на капки: плодове от guarani, екстракт от кактус, екстракт от лимон и L-карнитин.
 • Швейцарските хомеопатични капки се проявяват. Основата на компонента е структурирана мелница, извлечена от планински ледници. Водата от топене помага за очистването и подмладяването на тялото. Също така, капките съдържат витамин-минерален комплекс, който активира метаболитните процеси и екстракти от алпийски растения (сини жив плет и алпийски карамфил), които намаляват апетита и стимулират бързото разграждане на мазнините;
 • RestorHCG. В състава си съдържат: хорион гонадотропин (HCG), женшен пиаталист, аргинин, фукус мехур, левокарнитин, орнитин, глутаминова киселина, левцин, витамин В12, магнезиев фосфат, натриев фосфат. Почти всички компоненти на капчиците са насочени към изгаряне на мазнини.

Дори въпреки факта, че хомеопатията се счита за безвредна, преди употребата на наркотици е необходимо да се консултирате със специалист.

Продължителност на хомеопатичните препарати

Продължителността на лечението зависи от индивидуалните характеристики на организма. Някои може да отслабнете повече от година, някой ще отслабне за няколко месеца. В допълнение към приемането на хомеопатични лекарства, се препоръчва да се придържате към правилната ежедневна практика - да не ядете след 18:00, да отидете за спорт и да се откажете от мазни и сладка храна.

Хомеопатията като начин да отслабнете (видео)

Ползите от хомеопатията и предпазните мерки, както и от това, за което не се препоръчва да се използват хомеопатични препарати, са описани във видеото.

Има случаи, когато диета и упражнения не помагат да се загубят тези излишни килограми. Хомеопатията има огромен арсенал от лекарства против затлъстяване. Оригинален и индивидуален подход към решаването на проблема осигурява гарантиран резултат в почти 80% от случаите. За да изберете хомеопатичното си лекарство, трябва да се консултирате с хомеопатичен лекар.

Share:
Comments