Райън рейнолдс и блейк лайви били женени в тайна от всички!

В Холивуд имаше друг звезден брак. Райън Рейнолдс е добре познат на руските зрители за филмите "Кралят на партиите", "Само приятели", "Х-Мен: Началото". Wolverine "и Блейк Лайви - звездата на телевизионния сериал" Gossip Girl ", се срещнаха само една година, решиха да обединят своите съдби завинаги и сега официално стават съпрузи и съпрузи.

Младоженци се срещнаха през октомври 2011 г. с филма "Green Lantern". И въпреки че актьорите имат само вторични роли в него, те получават много повече от снимките.

Частна сватбена церемония се проведе в неделя вечер в бунтовата зала Plantation близо до Чарлстън. Гостите бяха много близки и скъпи. Според слуховете на церемонията, приятелката на булката - вокалистът на "Флоренция и машината" Флорънс Уелч свири на живо. Огромна сватбена торта бе донесена от Вирджиния.

По-рано Блейк Лайви каза: "Винаги ще обичам някой, който ще ме накара да се засмея, с когото ще се заинтересувам. И аз обичам обувки с високи токчета, така че моят млад мъж трябва да е висок. С къси мъже се чувствам страхотно ... ". За радост Райън Рейнолдс е много по-висок от неговия спътник.

За 25-годишната звезда "Gossip Girl" е първият официален брак. Преди да се срещне с Райън за около пет месеца, Блейк Лайвли се срещна с Леонардо Ди Каприо.

35-годишният актьор Райън Рейнолдс е бил женен преди това - от 2008 г. до 2010 г. на актрисата Скарлет Йохансон. От 2004 до 2007 г. той е съчетан с рок певица Аланис Морисет, но те никога не са се оженили.

От техните коментари звездите досега отказват, очевидно, да се наслаждават на медения месец.

Share:
Comments