Как да отслабнете с 5 кг на седмица

Всяко момиче иска да отслабне възможно най-бързо - това е правилно, защото войникът, който не иска да стане генерал веднага, е лош. Разбира се, желанието е много добро, защото за да отслабнете и да постигнете резултати, то е просто необходимо, но също така е необходимо наистина да оцените състоянието и характеристиките на вашето тяло.

Отслабвайте с 5 кг на седмицаВ тази статия искаме да ви разкажем за начина, по който да губим 5 кг на седмица. Въпросът е много спешен, както вече споменахме по-горе, момичетата искат да отслабнат много бързо с максималния резултат. Много от вас ще кажат, че да отслабнете с 5 кг, т.е. да загубите почти 1 килограм на ден, почти не е реалистично, но те ще бъдат правилно, но само в нещо - не във всичко. Нека да разгледаме дали е възможно да отслабнете на 5 кг за 1 седмица и как да го направите.

Мога ли да загубя 5 кг на седмица?

Отговорът на този въпрос зависи изцяло от вас, по-точно от вашето тяло. Ако тялото ви реагира положително на диети, тогава е вероятно да загубите 5 кг тегло. Важно е да разберете, че теглото ви играе голяма роля, т.е. ако обичайната ви тежест е 60 килограма и в момента тежите 70, вероятността да загубите 5 килограма на седмица е много висока и това е съвсем реално. В този случай, загуба на тегло ще бъде съвсем естествено.

Ако обичайната ви тежина е 70 килограма и искате да загубите 5 килограма, за да претеглите 65, не само че за една седмица, обикновено няма да успеете да отслабнете толкова много за един месец. Какво трябва да издържам от това? Отслабването "5 кг на седмица" е абстрактно име, тъй като само един може да постигне сто процента резултат, при условие, че наддавате над нормата си и причината за това е в неправилна диета.

Ограничения върху храните

Как да отслабнете за една седмица у дома за 5 кг

Този тип загуба на тегло включва обичайното ограничение при използването на храна, основата на която е кефирът и диетата на елда. Разбира се, бързо да се губят 5 кг на седмица ще помогне на гладно за загуба на тегло, но не може да бъде решено от всяко момиче.

За да се постигне максимален резултат, т.е. да се достигне норма за отслабване - 1 килограм на ден, е необходимо тялото да се приготви предварително. Ако започнете да използвате този метод за намаляване на теглото в понеделник, след това от петък (3 дни преди да отслабнете), трябва да се подготвите за това тяло, да го разтоварите и да премахнете вредните и висококалорични храни.

Тези дни трябва да отрежете порции и да ядете толкова много храна, колкото устата ви се чувства глад, на малки порции и бавно.

Също така покажете физическа активност, например правете дълги разходки. В седмицата, в която започвате да отслабвате, ще трябва стриктно да следвате диетата. Поради факта, че трябва да ограничите диетата си и няма да получите пълна гама от хранителни вещества за тялото, опитайте се да ограничите физическата активност, т.е. фитнес и други физически упражнения тази седмица са силно обезкуражени.

За да помогне на тялото да премахне шлаката и излишната течност, вземете гореща вана със специални етерични масла.

Перфектна талия

Отделно е необходимо да споменаваме пиенето с този метод за отслабване. Количеството вода, което може да се пие през деня, се определя от самата диета, докато общият прием на течности трябва да достигне 1,5-2 литра вода в хладен период от време и 2-2,5 часа в топла вода.

Ако не сте постигнали желаните резултати - не се отчайвайте, опитайте друга диета или се опитайте да отслабнете с помощта на физически упражнения. Ако това не помогна, опитайте се да определите причината, поради която не можете да отслабнете и да го премахнете, опитайте този метод.

Share:
Comments