Диета от 6 листенца

Искате ли да изглеждате перфектно и привлекателно, улавяйки възхитителните погледи на мъжете? Купувате ли скъпи тесни рокли и високи токчета? - Но роклята е несъвършена, а краката боли в обувки, от силен натиск на краката? И още по-лошо, в резултат на това разбирате, че трябва да отслабнете и е толкова трудно ... Не!

Диета от 6 листенца

съдържание

  • Диета 6 листенца - описание
  • Диета меню 6 листенца
Не се отчайвайте! Отслабвам ще ви помогне диета "6 листенца." Този уникален метод за намаляване на теглото е създаден от диетолога Анна Джухансон и се основава на физиологичните процеси на тялото. Много европейски жени, чрез тази диета, са изпуснали своите омразни паунда. Същността на диетата е, че всеки ден, в продължение на 6 дни, просто трябва да ядете само определени храни. И знаете ли, това е наистина ефективно и дава добър резултат.

Работата е, че когато една жена стане тънка, тя изпитва дискомфорт, в нея се събужда агресия, която след това може постепенно да се разпадне в депресия. Анна предложи вариант на диетата под формата на игра - 6 листенца - 6 моно диети - 6 дни. Няма нищо сложно. Диетата се носи в един дъх, няма морална сложност и ужасно чувство на глад.

Диета 6 листенца - описание

Началото на диетата започва с най-важното - рисувате цвете, има 6 венчелистчета, да речем маргаритка - можете да закачите тази картина където искате. Би било хубаво да го прикачите към хладилника, така че да има допълнителна визуална мотивация и стимул. Едно венчелистче е един ден, на който се дава сериен номер и определен вид консумирани продукти. На един ден можете да ядете само продуктите, които са включени в разрешения комплект. Не можете да изпържите храната. Когато денят свърши, можете да напишете върху това венчелистче количество капчици, които са спаднали, и да разкъсате това венчелистче. Можете дори да кажете: "Нека излишното тегло да изчезне с разкъсаното листо и никога да не се върне!". Ще почувствате известно доверие в себе си и това ще бъде стимул да отслабнете. Такъв физически-психологически подход към отслабването е много полезен за много момичета!

6 венчелистчета

Какво трябва да напиша върху венчелистчетата?

  • Първото венчелистче е рибен ден.
  • Второто листенце е растителен ден.
  • Третото венчелистче е ден на пиле.
  • Четвъртото венчелистче е зърнен ден.
  • Петото венчелистче е млечен ден.
  • Шестото венчелистче е ден на плодовете.

Диета меню 6 листенца

На първия ден от диетата се допускат всички видове риби. На втория ден е необходимо да се консумират само зеленчуци, които не съдържат нишесте - както сурови, така и топлинно обработени. Третият ден от диетата на 6 листенца е базиран на пиле, така че вашата диета трябва да съдържа пилешки гърди, но без кожата. На четвъртия ден се допускат: трици, пържени слънчогледови семки, квас и варени зърнени храни. Петият, предпоследният ден от диетата ви позволява да консумирате кисели млечни продукти, които включват също извара и мляко, но не и твърде мазни. На шестия, последния ден, всички плодове се допускат: сурови и печени.

Слаба фигура

Не забравяйте това дните на диетата не могат да бъдат променени по никакъв начин - стриктно спазвайте последователността им. Менюто от предишния ден подготвя тялото ви за следващата порция. Така че, при приемането на рибни продукти, бдителността на организма ви е "заспала". Рибата не е калорична, но вие получавате омега-3 мастни киселини, но тя е дебела, но тя не се отлага на вашите страни и рибата подготвя тялото за храна на растенията. На свой ред, зеленчуците, които излизат ден след рибата, ще наситят тялото ви с въглехидрати, което ще изисква допълнително потребление на енергия. Енергията, необходима за това, ще бъде взета от вече отсрочените резерви. Консумацията на пилешко месо допълва тялото ви с протеини, които се "ядат" на зеленчукова диета. И така нататък ...

Резултатите от диета от 6 листенца

Придържайки се към тази диета, за един ден можете да загубите до 2 килограма наднорменото тегло. В бъдеще е по-добре да се придържате към принципите на отделно хранене. Тя е полезна за вашето тяло и здравето му. И тогава ще се хванете не само за възхитителните погледи на мъжете, но и за завистливите погледи на жените.

Share:
Comments