Как да прикачите свежи цветя на косата си?

Модерната мода предлага разнообразие от опции за декорация на косата, а заедно с фиби, диадеми и кристали се появяват истински цветя!

Тези, които искат да се украсят със свежи цветя - можете да разберете, романтика и цветя - са неразделни и жените винаги се стремят да изглеждат нежни и романтични същества.

И по всяко време живите бели цветя в косата се възприемали като символ на чистота, невинност (спомнете си Жизел и Офелия!) И цветя с ярки и богати цветове - като призив за действие и обещание за жалка страст (не без причина за изгаряне Кармен винаги е изобразен с червена роза коса!).

Стилистите, които имат специално вдъхновение за това, което жената иска, непрекъснато ни носят нови посоки, сред които днес е флористиката, като чувствено докосване в художественото изкуство на фризьора!

Кога са най-подходящите цветя в косата ви?

Разбира се, на сватбата! Никой не изглежда толкова романтичен и докосващ, като млада булка, чиято коса крие нежни рози, анемони или лилии!

прическа с цветя в косата, снимка

Преди да прикачите живи цветя на косата си, трябва да планирате изображението добре и да решите коя ще изглежда вашата коса, как ще се поставят цветя под формата на малки букети от единични венци или ще бъдат изтъкани в венец? Тук всичко зависи от вашето въображение и майсторство на стилиста - за безопасността на цветята в прическата не се притеснявайте, съвременната технология им позволява да останат в оригиналната си форма за повече от два дни!

За булката, чиято коса ще бъде романтично отхвърлена на раменете, образувайки големи къдрици, най-добрият венец е венец от истински цветя. Как да прикачите живи цветя на косата, която не е подредена в висока прическа? Не се притеснявайте, защото цветята, предназначени за прически, се засаждат върху тел и се увиват със специална декоративна лента, така че лесно да се тъпчат заедно и да се фиксират с помощта на невидими глави.

Много популярни са прическите в гръцки стил, подредени в висока прическа, с падащи коси. При такава прическа орхидеите и лилиите изглеждат невероятно, те могат да бъдат комбинирани с кристали и златни жици.

За екстравагантни булки, които не са в традиционните бели рокли, но в червено и други наситени цветове, можете да посъветвате прикрепването на косата към бреквите или червените рози, особено тези изглеждат страхотни на брюнетките! И за блондинките, които отиват на "празнуването на живота" в рокля на цвета на морската вълна, виолетовете перфектно изгубени в луксозните платинени брави ще изглеждат перфектно!

Тези прости материали ще ви помогнат да създадете свой собствен космен украшение със собствените си ръце

Преди да прикрепите свежи цветя към косата си, поставете я в косата си, тя трябва да бъде фиксирана с пръскачка за коса, защото от нея цветята могат да загубят цвета си и да получат жълтеникав нюанс. Ако прическата включва използването на фиби, тогава можете да си купите специален гребен, който е тъкан с истински цветя - той перфектно ще фиксира къдриците.

На гребена, свежи цветя могат да бъдат прикрепени с жица

Живи цветя на гребена на косата

Ако сте избрали една прическа в стил черупки, а след това живите цветя и да я даде специален изискването и чар - живи голямо цвете, засадени на щифт или телени деликатно допълват създаденото изображение.

Живи цветя в косата - не само почитане на модата, това е възможност да покажем своята индивидуалност и да докоснем вечната традиция на декориране на жени с цветя, защото тяхната нежност и треперене са сходни. Създаване на собствен уникален сватбен стил, помнете, че цветята не трябва да се откъсват от общия "контекст", просто трябва да лежите в една и съща цветова схема като роклята, за да съответства на Вашия стил, цвят на косата! Освен това създаването на един имидж ще стане възможно само когато цветята в космите в идеалния случай съвпадат с букета на булката. И тогава околните хора изпъшкат: - "Невестата е нежна и красива, като пъпка, която едва ли е издухнала!"

Share:
Comments