Внимателно, фалшиво!

Според статистиката 30% от руските стоки са фалшиви продукти и фалшификати на добре познати световни марки, т.е. почти всяко трето нещо, което купуваме за себе си или като подарък, е фалшива. В допълнение към финансовите щети (тъй като ниското качество не означава ниска цена), такова скръбно придобиване може да доведе до физическа вреда за здравето и да наложи досаден "свински" образ.

За да не попаднат в броя на измамени купувачи, обърнете внимание на няколко начина да установите фалшива.

Религиозни неща

Най-често подправените неща са култови и култови модели на дрехи. Например, може да се направи черна малка рокля с рокля, която казва "произведена във Франция", в някои местни незаконни магазини, а дермантинските "кожени италиански" ботуши бързо се деформират и намокрит. При избора на надстройка обърнете внимание на качеството на материала и шиенето на продукта - шевовете трябва да са равномерни, без изпъкнали нишки, бутоните са зашити и циповете не се огъват. Стиснете тъканта и я запомнете малко. Ако палмите са оставени с вили или боя. Опитайте се да купите дрехи в маркови магазини и бутици, и по всякакъв начин изискват проверка.

Парфюми и козметика

Ако фалшифициране на дрехи могат да бъдат премахнати и забравен като лош сън в грешното време, за да разкъсат един бутон в грешното време, а след това на последствията от използването на декоративна козметика и "под Шанел" парфюм, често помагат да се отървете от дерматолози. Алергична за придаване на обем, акне, пилинг, пигментация, както и различни кожни раздразнения - това на висок глас - "естетически" лукс псевдо окси, спа, лукс козметика. Внимателно прочетете цялата информация върху опаковката. - T за най-известните марки залагат не само на добро качество на продуктите, но и адекватен превод. Така че, в бързаме, вместо любимите си удължаващи маскара Max фактор можете да си купите някои Макс Фактор с неразбираем производител и състав.

Чанти и аксесоари

Гордостта на която и да е жена е нейната торба, която подчертава стила и статуса. Не хвърляйте на красивите маркови чанти, окачени с изкусителни сезонни отстъпки. Капка разсъдък тук ще бъде излишна - мирис на чантата (без значение колко странно може да изглежда) и ще разберете каква покупка мирише за вас - завист на приятелките или евтината измама от каучук и пластмаса. Аксесоари са най-добре поръчани от каталога на консултанта или са закупени от филиалите на компанията.

Share:
Comments