Идедин - биоадитивен за подмладяване на кожата

Тъй като ние остаряваме, нашата кожа, уви, губи своята девствена красота. Отначало забележите само леки мимически бръчки на лицето си. Тогава там и тогава има пигментни петна и съдови "звезди". Кожата става суха, губи еластичност, с течение на времето естествената й плътност намалява, кожата става по-тънка.

Как да забавите отметката на вътрешния часовник? Един ефективен начин е хранителната подкрепа. Важно е да се храните правилно и по желание да се вземат кожни добавки, като например Imedin. Ефектът от използването на тези хранителни добавки ще видите в рамките на един месец. Как този медикамент действа върху кожата, какво е включено в състава й, ще разкажа подробно в тази статия.

Стареене на кожата

Защо и как се развива кожата? Цялото ни тяло се състои от клетки, които постоянно се актуализират. Броят на тези възраждания е ограничен генетично. Приблизително всяка клетка може да се актуализира само 50 пъти, след което тя се заменя с съединителна тъкан.

Нашата кожа се състои от два слоя: тънка, горна - епидермис и дебела, по-дермална. Дермитният слой е вид гел-подобна матрица, воден желе. Той се основава на полизахариди, които са гликозаминогликани (GAG), които имат чудесна способност да свързват водата в съотношение от 1 до 1000 и да я пазят в дермата.

Скелетът на този слой образува колаген и еластинови влакна. Колагенът дава обема на кожата и еластинът осигурява еластичността му. За синтеза на колаген и еластин отговарят специални кожни клетки - фибробласти. Както беше казано по-горе, животът на фибробластите е ограничен до 50 разделения, след което те умират. Вследствие на това синтезата на новите еластинови влакна почти престава до 14 и колагенът до 25 години.

Добавете към това естествената загуба на колаген след 25 години със скорост от 1% годишно, разрушаването на еластинните влакна под въздействието на ултравиолетовите лъчи, както и увреждането на клетъчните мембрани от свободните радикали (и здравословно) и лесно ще разберете защо някои хора изглеждат много по-възрастни от биологичните възраст.

Какво да направя

Как можем да удължим живота на клетките, за да запазим кожата млада и красива? Разбира се, ние не забравяме за здравословен начин на живот. Преди всичко трябва да се откажете от пушенето. Много предпазлив подход, за да останете под откритото слънце. Между другото, за синтеза на витамин D, е достатъчно да прекарате само 10-15 минути на сянка през лятото. Ако замените кожата с пряка слънчева светлина, препоръчваме да използвате слънцезащитен крем с мощност най-малко на SPF 30.

Третият и вероятно най-важният фактор е нашата храна. Ако тя не е балансирана, ако необходимите вещества и витамини са с дефицит, кожните клетки се актуализират неправилно. Колагенните и еластинови влакна са дефектни, гъстотата на гела и водното съдържание в дермата намаляват. В резултат на това нашата кожа изглежда ясно остаряла.

Избягвайте стресови ситуации е изключително трудно, коригирайте вашата диета много по-лесно. В допълнение, сега има много биоаддитиви, които съставляват липсващи вещества в кожата, предпазват клетките и възпрепятстват естествения процес на втриване.

От всичко, което пазарът предлага сега, бих нарекъл Идедин, датската компания Ferrosan, много интересна, забележителна биоадтивация.

"Иедин" се продава във всяка аптека, опаковането за един месец струва около 2000 рубли. Серията включва три основни продукта - "Radiance fresh" (в оригиналната версия на Derma), "Perfection Time" и "Prime Renewal" (основно обновяване), които се различават по състав и индикации - всяко лекарство е адресирано към конкретна възрастова група.

Композиция Имедин

Наркотикът "Иедин" е създаден в Дания въз основа на резултатите от проучването на регенерирането на морската тъкан. Основата на "Имедин" е т.нар. Биомаринен комплекс - протеинов екстракт от морски дарове. За производството си вземете специално подбрани части от дълбоководната риба в северните морета - таблетките Иедин имат фин мирис.

Тъканта на дълбоководната риба е богата на протеини и полизахариди (GAG), сходни по структура с компонентите на носещите структури на човешката кожа. Ако приемате Идедин за дълго време, структурата на дермата се подобрява, плътността му се увеличава и вследствие на това количеството на задържаната влага. Плътността на гела (матрицата) нараства благодарение на по-интензивния синтез на колаген и еластин влакна, както и поради увеличеното производство на глюкозаминогликани.

3.7.1_illustration2_RU

В допълнение към Biomarine Complex, свежестта на Iedin Shine съдържа витамин "С" и цинк. Времето за усъвършенстване на Иденид включва също антиоксиданти (екстракт от домати и екстракт от гроздови семена) и естествен източник на витамин С (екстракт от ацерола). Imedin Flawless Update съдържа всички гореописани екстракти от соя - естествен аналог на естроген, който забавя разграждането на еластин + екстракт от бял чай - забавя разграждането на колаген, витамин Е (антиоксидант), екстракт от лайка.

Клиничните проучвания показват, че при приемането на Imedin качеството на кожата се подобрява значително. Както плътността на гела, така и обемът на свързаната вода в дермата се увеличават. Biomarine Complex, удължавайки живота на фибробластите, като по този начин предотвратява преждевременното стареене на кожата.

Витамините "С" и цинкът също допринасят за този процес. Антиоксидантите от една страна защитават мембраните на фибробластите и от друга страна предотвратяват преждевременното счупване на колаген и еластин влакна.

Отзиви

Много жени след хода на приемане отбелязват необичайна гладкост и дълго забравено, естествено овлажняване на кожата, по-малко видимост на бръчките, пигментни петна и съдови звездички. Съдейки по отговорите на вътрешни и чуждестранни форуми, съотношението "удовлетворено" към "не виждам ефекта" е около 8 до 2.

Първите промени могат да се видят в един месец за млада кожа (до 35), за зряла - три (до 45). Производителят твърди, че курсът на приемане на биоадитиви от серията трябва да бъде най-малко три месеца.

През това време трябва да забележите как бръчките и бръчките се изглаждат. Като ужасен сън можете да забравите сухите устни. Цинкът е включен в добавките, поради което като приятен страничен ефект много жени забелязват противовъзпалителен ефект, което означава сбогом, грозен зачервяване и обриви по лицето.

По отношение на безопасността - конкретно са проверени данните на Американската агенция по храните и лекарствата (FDA). Няма оплаквания по този ред. Не са отбелязани алергични реакции. Да, и положителният опит на "Ferrosan" на пазара на 45 страни за повече от 20 години изглежда намеква.

За да се засили анти-стареенето ефект на Идедин, някои експерти препоръчват да се вземат добавки като лецитин, глюкозамин, креатин и пчелно млечице. Ще ви разкажа за тях в една от следните публикации.

Share:
Comments