Упражнения за отслабване: корема, краката, бедрата,

Наднорменото тегло е общ и болезнен проблем. Една диета не може да се направи тук - е необходимо да се правят определени упражнения за отслабване. Всеки организъм е индивидуален. За да коригирате фигурата, трябва да създадете за себе си определена програма, в която да се съсредоточите върху най-проблемите. Проучете внимателно няколко правила и ако сте готови да ги изпълнявате - можете безопасно да планирате тренировка. 1. Обърнете внимание на дневното меню. Ефективността на обучението ще бъде по-висока, ако подхождате към проблема по изчерпателен начин. Изгаряме калории чрез упражнения и разграждаме мазнините, но ако се хранят повече калории, загубата на тегло ще остане мечта на тръбата. Храната трябва да бъде добре балансирана, но без излишъци. Броят на обученията на седмица е 2-4 пъти от 30 минути. Гледайте дъха си. Упражненията трябва да имат такова натоварване, така че дишането да стане по-честа и сърдечната дейност да се увеличи - това е необходимо условие за изгаряне на мазнините. 4. Претегнете преди началото на тренировката и измервайте теглото 2-3 пъти седмично. Не натоварвайте събитията, така че теглото да намалява равномерно, а полученият резултат да има време, за да постигнете опора. Помнете - не фанатизъм, а редовност! За да не се разваля позата, редувайте упражнения за корема, ръцете, краката, страните и т. Н. Желателно е да не ядете храна за 1-2 часа преди и след тренировка. Не е необходимо и да тренирате преди лягане, най-добре е да изберете часа сутрин или по средата на деня.

Упражнения за отслабване корема

Започнете комплекса, като легнете на пода. Фокусирани? Да вървим! 1. Огънете краката в коленете, натиснете краката до пода. Ръцете повдигат главата и бавно повдигат случая. Гледайте лактите - те трябва да бъдат насочени настрани, талията е притисната на пода. Стартирайте 20-40 лифта, като започнете с малки. Всеки следващия път се опитайте да увеличите броя на упражненията. 2. Връщаме се в началната позиция. Издърпайте на раменете огънати колената, а котката остава натиснат на пода. Ние издърпваме поне 20 пъти. 3. Завъртане. Изходната позиция е една и съща, но левият крак лежи на коляното с дясно коляно. Тялото достига до лявото коляно, докато бедрата остават на мястото си. Извършете 20 пъти. Връщаме се към предишната начална позиция и "завъртаме" огънатите крака до рамената - 20 пъти. 5. Променяме краката - сега правият се поставя вляво, а левият лакът отива на дясното коляно (също 20 пъти) .6. Началната позиция на последното упражнение. Раменете и огънатите крака се опитват да се свържат възможно най-близо, като ги издърпат (20 пъти) .7. Ръце зад главата, повдигнете краката си. Спускаме и вдигаме краката си, докато докосват пода с пръсти. 8. В този случай повдигаме рамената - също 20 пъти. Дръжте краката под ъгъл 45 градуса, повдигнете раменете. След няколко секунди, спускаме раменете, огъваме краката. (6-7 пъти) 10. Наведете коленете си, оставяйте ръцете си зад главата си. Осъществяват се кръгови движения на тялото, които разкъсват раменете от пода. Направете три подхода пот три пъти във всяка посока. 11. Изправете краката си, докато лежите на пода. Издърпайте ръцете си отгоре зад главата си. Повдигнете тялото в седнало положение. За да стигнете до пръстите на краката. Върнете се в началната позиция. 10 асансьора.12. Изправете краката си и ги издърпайте отзад. Повдигнете тялото в положение "седене", достигнете пръстите на краката и се върнете в първоначалното си положение. 10 пъти. 13. Просто повдигнете изправени крака, като държите ръцете си зад главата си. "0 пъти докосвайте петите на пода и ги повдигнете. Легнете на пода за няколко минути, отпуснете се, не се вдигайте рязко. Препоръчително е да пиете вода не по-рано от 10-15 минути, в началото можете само да изплакнете устата си.

Упражнения за отслабване на краката

Направете краката си привлекателни за всяка жена, но за да направите това, трябва да включите воля и да половите усилия. Най-доброто упражнение за всички мускулни групи на краката е скок. За да направите това, вземете въжето и регулирайте неговата дължина до вашата височина. Този прост симулатор идеално приляга на домакиня, млада мама и дори пенсионер. Само на няколко минути, за да пощади, и краката ви винаги ще бъдат tonuse.Prygayte: - на място - на един крак, като се редуват на всеки 10 скокове, завои, и така нататък - в две писти и podskoka.Novichkam 1-2 минути скок достатъчно. Ако теглото е много голямо, не преуморявайте - правете други комплекси. И се върнете на скачане на въже след нормална нормална тежест. Тренирането помага за укрепването на мускулите, придава на краката спортен, хармоничен вид. Ежедневните джоги тренират издръжливост, подпомагат изгарянето на мазнини в други области. Класовете на тренажорите са почти същите като тези на детската площадка, но е по-полезно да се диша чист въздух. Чувствайте се свободни да отидете в парка или на стадиона. Стъпало Перфектният начин да се движите с имитация на ходене по стъпалата. Stepper дава краката на същото натоварване, както при повдигане на високи етажи без асансьор (което, между другото, може да се използва и). В същото време, много калории се губи, за това е предназначен стъпчър. Плуване Плувният басейн не само ще ви помогне да отслабнете, но и ще има благотворен ефект върху всички мускулни групи, без особен стрес. Уроците по аеро-аеробика изискват по-голямо въздействие, но плуването ще донесе много предимства. Просто плувайте за забавление! Водата консумира много калории и не е тайна, че след като се появи апетит. Не атакувайте хранителните запаси под формата на кифли и месо - заменете ги с билков или зелен чай.

Упражнения за отслабване lsashek

Проблемные зоны бывают практически у каждой женщины. Нас постоянно мучает целлюлит или провисающая кожа. Стоит только немного поправиться, и на внутренней стороне бедра появляется предательское нагромождение жира. Это вполне объяснимо с точки зрения физиологии - ведь внутренние стороны бедра практически не задействуются при ходьбе. Упражнения за отслабване lsashek чаще называют упражнениями доля внутренней стороны бедра. Перед началом занятия нужна разминка, чтобы подготовить неразвитые мышцы. Можно выполнить несколько поворотов туловища и головы, наклонов, выпадов на каждую ногу. Разминайте ребра стопы около 3 минут.

Упражнения за вътрешната страна на бедрото

1. Упражнения за отслабване lsashek в скором времени сделают стройнее внутреннюю сторону бедра. Встать прямо, расправить плечи, руки поместить на талии. Ноги должны находиться на ширине плеч. Вес переносится на левую ногу. Развернуть правую ногу носком к себе, и совершать движения в сторону левой ноги 15-20 раз. После смены ноги повторить упражнение. 2. Стоя прямо, зафиксировать руки на талии, расставьте ноги шире, приседайте медленно столько раз, сколько для вас не сложно. Следите за тем, чтобы это было не больно. 10-15 раз.3. В этом же положении поставить стопы параллельно, приседать глубоко, перевалиться на правую ступню и разогнуть в колене левую ногу. По 15 раз обеими ногами по очереди.4. Сидя на полу, опереться сзади на руки, вытянув ноги вперед. Обе ноги сразу поднимаем на высоту 10 см. Упражнение заключается в том, чтобы разводить и сводить ноги столько раз, сколько сможете. 5. Лежа на левом боку опереться на правую руку. Правая остается впереди. Поставить правую стопу на пол впереди левого колена и поднимать и опускать левую ногу (до пола не дотрагиваться).6. Скрещивающиеся х-образные движения поднятыми вверх ногами (под 90 градусов) лежа на полу с опорой на локти. 7. Упражнения в положение сидя на краешке стула. Зажать между колен тонкую книжку и напрягать мышцы бедер, сжимая ее в течение 30 секунд и расслабить бедра. Выполнять 15 раз.

Упражнения за отслабване на бедрата

Излишъкът от бедрата се тревожи предимно от жени. Тъй като бедрата заемат видимата част на тялото, непропорционалният външен вид може да разваля цялостното впечатление и да причини много проблеми. Обикновените упражнения не е задължително да се представят във фитнес залата, лесно можете да направите у дома си.

Клетки близо до стената

Застанете до стената и я натиснете с цялата повърхност на стената. Гледайте позицията си. Слагаме краката си на ширината на раменете, бавно вдишваме и се плъзгаме по стената, докато коленете се огъват до 90 градуса. Задръжте позицията и след няколко секунди бавно се върнете в стартовата позиция. 2 подходи 10 пъти. Мулти-ниво sit-ups Прекрасно тонизиращо упражнение. Поставете крака си на платформата на стъпалото на крачка над другия крак. Колена се разгръща в различни посоки. Склей, докато коленете ви са успоредни на пода. Повторете 10-12 пъти, разменете крака. С помощта на това упражнение предният край на бедрото получава товар. Поради това, че загубата на тегло е по-интензивно, трябва да вземете дъмбели в ръцете си. Направете крачка напред с десния си крак и спуснете торса, докато коляното ви докосне пода. 10-12 пъти и да промените крака. Освен това, можете да използвате за упражнения обикновен стълбище. Вдигнете се нагоре, стъпка по стъпка, за да подобрите ефекта, и ханша винаги ще бъде в тонус.

Упражнения за отслабване на страните

Излишната мазнина от двете страни прави талията далеч от идеалния.

1. Най-добрият начин за отслабване на вашите страни е да повдигнете и спуснете тялото си в склонна позиция. Това е най-популярният начин, който се нарича "люлка на пресата". Ако придадете на това правилното дишане (повдигане на тялото ви да вдишвате, връщате - да издишвате), ефектът ще бъде още по-голям. Можете да повдигнете и рамене, както и цялото тяло. 2. Друг начин за надуване на мускулите на корема. За да ги укрепим, ние седим на пода, хващаме ръцете си зад гърба си и си почиваме на пода. Повдигнете краката до ъгъл от 45 градуса, бавно се върнете в стартовата позиция. 3. Склонове с претегляне. Крака на ширината на раменете, в ръцете на гири - бавно наклонени настрани. Така че опъвайте страничните мускули. 4. Популярно лекарство е масажният обръч. Хулауп трябва да се обърне 20 минути на ден. Когато се използва, тежат с различни пълнители. 5. Много добро може да донесе огромна еластична топка - фитбол. Седнете на топката и я завийте наляво - надясно, като държите тялото неподвижно. Спуснете раменете, след известно време ще усетите напрежението на наклонените мускули. Легнете на топката, повдигнете и спуснете десния си крак, направете 10 пъти. Тогава сменим крака.

Упражнения за отслабване на ръцете

Ако мускулите на ръцете са отпуснати и лишени от тонус, изглеждат много грозни. Упражненията трябва да се правят три пъти седмично, докато трябва да сте сигурни, че прекомерното напрежение не пречи на гръбначния стълб. Натискайте мускулите на пресата, леко да огънете краката си, за да избегнете разтягане на подвижните връзки под коленете. Първоначално тренировките трябва да се подготвят с малко загряване, така че мускулите да станат по-гъвкави за товара. - Сложете ръцете си върху кръста си и ги засадете в различни посоки. Тогава предишната позиция - и същото движение наляво, после надясно. Близо до дивана или стола лежат на пода и вдигат краката си, като ги поставят на подиума. Натиснете, за кратко забавяне в най-ниската позиция. (20-30 пъти). - Краката са с ширина на рамото или по-широки, с ръце настрани. Циркулярни движения на ръцете, за да се направи напред и назад, 8 пъти.

Упражнения с гири

Гроздовете са един от най-ефективните инструменти за отслабване на ръцете ви. Теглото на гири постепенно се увеличава, но границата на безопасност е не повече от 4 кг. Застанете изправен и спуснете ръцете си с дъмбелите надолу. Лактите огъват и разтварят различните си страни, спускат ги надолу (10 пъти) .2. Ръце с дъмбели да се зад главата, повдигнете, надолу (30 пъти) .3. За упражнения вземаме гири с тегло не повече от 2 кг. Легнете, разпространявайте ръцете си с гири, свързвайте се на гърдите, връщайте се в първоначалната си позиция. 30 пъти. Сега просто разпространявайте ръцете си и ги върнете. (30 пъти). Следващият етап е ръце напред, след това в начална позиция. Поставете краката си по ширината на раменете си. Дясната ръка от дъмбелите се издърпва нагоре и се позиционира, така че лакътът да остава близо до ухото. Четката е обърната от нас, ръката бавно започва зад задната част на главата и пада. Дъмбелката трябва да бъде на нивото на лявото рамо. Дръжте лакътя и ръката внимателно изправете. Упражнявайте 20 пъти, след което сменяйте ръката си. 7. Натиснете ръцете си с гири на гърдите си. Едновременно с това стречи напред ръката и крака, редувайки такива атаки. Повторете 10 пъти за всяка ръка. Плъзгащи крака Краката стоят срещу препятствието, притиснати една към друга. Ръцете в лактите са компресирани, акцент върху ръцете. Стискаме ръцете си и слизаме леко до гърдите на пода. Натиснете 10 пъти. Също така дръпнете се от стената, след това спуснете се и се наведете на стола с ръцете си. Натискане 10 пъти.

Упражнения за задните бедрени мазнини

Тялото и структурата на жената са много различни от мъжката, така че обучението трябва да бъде планирано по определен начин. По принцип образуването на женски тип тяло е под влиянието на женския хормон естроген. Формата на крушата предполага отлагането на мазнини по бедрата и задните части, мастните депозити са необходими за участие в репродуктивната способност на тялото. Да се ​​коригира формата им е доста трудно. Ако тренирате редовно за 1 час 3-4 тренировки седмично, мускулите ще бъдат затегнати за един месец. Седейки на пода, протягаме краката си напред, държим гръб право. С помощта на мускулите започнете да се движите назад и напред за 2-4 минути. 2. Наклонете коленете си на пода, разпръснете ръцете си успоредно на пода. Спускайте хълбоците на пода, вдясно и наляво от краката, последователно. 20 пъти наляво и същото отдясно. Издърпайте бедрата осем за 3-4 минути, докато стоите. 4. По-ниски ръце, изправени прави. Повдигнете коляното нагоре, закрепете го за 5-7 секунди, върнете се към основната позиция. Също и с левия си крак (12-15 пъти) .5. В същото начално положение ние клякаме, протягаме ръцете си напред (20 пъти) .6. На колене с акцент върху ръцете се изпълнява още едно ефективно упражнение. Коляното, наведено в коляното, се притиска към гръдния кош, след това се изправя назад. Теглото на тялото се разпределя равномерно. Ритмично, направете това упражнение 10-12 пъти за всеки крак. В допълнение към тези упражнения аеробното упражнение, бягането, ходенето, колоезденето имат отличен ефект. По-ниските мускули работят по-добре, ако правите упражненията леко наведени напред. Под наклона долните мускули работят по-добре, докато изгарят повече калории. Не забравяйте, че основната движеща сила за успеха на тренировката е самоконтролът. Това трябва да контролираш тялото, а не ти. Дайте 1 час няколко пъти седмично и тялото ви ще стане покорно и красиво.

Коментари

Олга 05.05.2016 Много благодаря. Такива добри упражнения Олга 05/26/2016 Каква страхотна статия. Благодаря ви много. Кристи 03.23.2016 Да, нищо не може да се добави тук. Физическият стрес не може да бъде заменен. Необходимо е да се даде поне половин час на ден за упражнения, което всеки може да си позволи. И с редовни упражнения вашето тяло ще бъде перфектно. С помощта на специални упражнения можете дори да растат! Алла 03-24-2016 Тук го разбирам - чудесен начин да запазите годни! Нито имате опасни последици. Намалете диетата, направете физически упражнения - всичко, от което се нуждаете! Аз съм привърженик на точно такива методи на борба с наднормено тегло и като цяло с недостатъци на фигурата. Аделаида 03/24/2016 Ах, моята страна, моята страна ... Е, как може да е, че всички части на тялото са нормални, а страните - както не са моите? Винаги, всяка част, изядена, се отлага отстрани. Аз ще започна да правя упражнения, купих обръч, вече съм усукващ) Благодаря за съветите с дишането!
Share:
Comments