Тайните на правилното хранене. съвети за холивудския

Водещият холивудски специалист в областта на здравословното хранене Кимбърли Снайдер съветва тези, които искат да се отърват от торбичките под очите, да ядат поне един банан на ден - съдържат калий, който може да регулира количеството течност под очите.

Клиентите Snyder са всички любими американски актьори, които слушат много внимателно съветите на експертите за качествено хранене, като се съобразяват с един от обещанията за запазване на младежта и енергията.

Кимбърли Снайдер е собственик на многобройни хранителни тайни, които помагат на човек не само да подобри здравето си, но и да се приведе в приемлива форма, без помощта на скъпи лекарства и пластични хирурзи.

Така че, тези, които страдат от акне, диетолог препоръчва използването на естествено кокосово кисело мляко и да се извлече от тялото - ябълков оцет.

Дайте блясък и красота на косата, на съветите на специалистите по хранене, способни на моркови, съдържащи бета-каротин, което от своя страна произвежда витамин А, който може да подобри скалпа. Много полезни и тиквени семки, богати на цинк и имат сериозен ефект върху растежа на косата.

Share:
Comments