Скуош диета

Всяка жена иска да има тънка фигура, но да изпълни обичания меч не е лесен път. Има много начини да отслабнете, включително различни диети. В продължение на много десетилетия диетата на скуош е смятана за една от най-ефективните, но не всеки знае за нея.

тиквичкиТиквичките имат голям брой полезни микроелементи, като например желязо, калий, магнезий и витамини: C, B1 и B3, без които тялото ни не може да съществува. Освен това веществата, съдържащи се в тях, интензивно повлияват метаболитните процеси, поради което с помощта на тиквички в правилните пропорции и в определена форма можете значително да изхвърлите няколко килограма. Малко хора знаят, че тиквичките могат да отстранят излишната вода от тялото. Този зеленчук може да помогне и в борбата срещу целулита.

Както е известно, хората със заболявания като диабет, заболяване на жлъчния мехур, стомашно-чревния тракт и т.н. страдат от затлъстяване. Това е тези хора, тиквички диета може не само да помогне да отслабнете, но също така ще служи като превантивна поддръжка на тези заболявания. В края на краищата, в тиквички съдържа магнезий и калий, които са необходими за хора, страдащи от горепосочените заболявания. В допълнение, много известни актриси от ХХ век, като например София Лорен и Катрин Денюв, включиха този зеленчук в своята диета.

Диетата диета, както и всяка друга, има свои собствени специфични правила:

  1. Ако искате да постигнете най-добрия ефект от диетата, изберете тиквички в тъмнозелен цвят.
  2. Когато готвите ястие от тиквички, не ги почиствайте от кората, тъй като има много полезни елементи за тялото ни.
  3. За ефективна диета, подходяща е комбинация от тиквички и други зеленчуци и плодове, които могат да изгарят мазнините.
  4. В комбинация с ястия от тиквички се препоръчва да се ядат домашни птици и риба.
  5. Уверете се, че по време на храненето се предпазвате от пиене на алкохол, брашно, захар, пушени продукти и колбаси.

Нарязани тиквички

Предимството на диетата с тиквички за отслабване е, че менюто може да бъде направено както искате. Но трябва да се има предвид, че използването на тиквички всеки ден не трябва да превишава 500 g, Може ли тиквички варени, задушени, изнесе, но само не се запържват, дори могат да се ядат сурови. По време на диетата диети пият много пречистена не-газирана вода, билков чай, отвара от роза бедрата. Също така се въздържайте от кафе и алкохол.

Яжте малки порции храна по време на диета с тиквички. Общият брой на порциите не трябва да бъде по - малък от 5. Храните и храната, които ще ядете по време на храненето, трябва да бъдат нискокалорични, "леки" и полезни. Ограниченията при приемането на храна и ястия са стандартни.

Има море от ястия от тиквички, които са много вкусни и полезни: тиквички от тиквички, зеленчукова задуша с тиквички, ориз с тиквички, зеленчукова салата с тиквички, супа с тиквички, хайвер с тикви, тиквички с гъби и много други.

Диетата е много ефективна, докато тя е много полезна за тялото и е богата на различни вкусни ястия. Обикновено такова хранене лесно се толерира от организма и извършва пречистването му от вредни вещества. Наблюдавайки правилната диета с тиквички, една седмица може да загубите 2-2,5 кг.

Share:
Comments