Ритуал за отслабване как да се държи?

 • 1 Активни ритуали за отслабване
  • 1.1 Ритуали за изгряващата луна
  • 1.2 Заграждане на развиваща се луна
  • 1.3 Обряд на воду
  • 1.4 С куклата на Вуду
  • 1.5 Молитва за отслабване

Прекомерното тегло оказва не само непривлекателен външен вид, но и влошаване на здравето, често при ниско самочувствие. Ето защо въпросът за намаляване на теглото е толкова спешен. Има моменти, когато нито различните диети, нито упражненията могат да ви помогнат да се отървете от излишните килограми. Надявайки се за чудо, много хора започват да изпълняват ритуали за отслабване. В действителност има доста примери, при които с помощта на ритуали за отслабване успяхте да кажете сбогом завинаги до 5 или дори 20 кг допълнително тегло. Целият въпрос е, че ритуалът стартира определена програма, която действа на подсъзнателно ниво, поставяйки тялото да отслабне.

Основните правила на ритуала за загуба на тегло:

 • ако сте убеден скептик и всякакви ритуали и ритуали ви карат да се смеете, да се смеете, преди да се държат, или да откажете напълно конспирации: по време на ритуала трябва да сте сериозни и да вярвате в тяхната ефективност;
 • Всички ритуали трябва да се извършват през нощта - след тъмнината или дълго преди зората;
 • Осигурете пълно мълчание и неприкосновеност на личния живот в стаята, за да можете да се концентрирате изцяло върху процеса;
 • научете текста на сюжета по сърце: трябва да се произнася спокойно, уверено и без капка;
 • кажете текста на конспирацията с шепот;
 • По-добре е да провеждате ритуали в понеделник или петък;
 • Обърнете внимание на лунния цикъл (най-ефективните ритуали се провеждат на изгряващата луна).

Ние предлагаме селекция от най-ефективните ритуали за отслабване, които ще ви помогнат да изгубите излишните килограми и отново да се почувствате на върха на здравето и красотата.

Интересно е да знаете:
 • Най-силната молитва за отслабване
 • Медитация за отслабване
 • Комплексни упражнения за корема и страните в дома
 • Кога да започнете спорт след раждането?
 • Мога ли да отслабна без спорт и диети?
 • Комплекс от ефективни упражнения за страните и талията

Текущи ритуали за отслабване

И така, каква е тайната на ритуала за отслабване у дома? Най-мощният ритуал за отслабване е този, който се изпълнява с искрена вяра в резултата. Необходимо е да следвате точно всички инструкции и препоръки, а след това мразените килограми ще престанат да бъдат неразрешен проблем.

Например, можете да задържите такъв ефективен ритуал за загуба на тегло:

 • Правете вечер сутринта с изгряващата луна. Намерете тънък млад аспан. Обвийте багажника си с лента по начина, по който измервате обиколката на собствената си талия. Нарежете лентата. Друга лента измерва обиколката на талията, не издърпва стомаха и също я отрязва. Дължината на втория сегмент се разделя на дължината на първия, закръгляйки числото. Да приемем, че е номер 2. Ще го използваме в ритуала.
 • Вземете парче мазнина в дясната ръка и отрежете панделките - отляво и отидете на много аспект. Царевицата на талията намалява мазнините, изричайки магии девет пъти поред: "Аспен-скръб! Дойдох при вас с размяна, с предаването на търговеца. За теб - парче, за мен - тя е ближе. Ти - голям, аз - малко. Вие сте плътни, аз съм празен. Вие - 2 (числото, получено в разделението), I - един. "
 • Залепете панделката, която измерва талията, като използвате щифт, като казвате: "Две за вас, един за мен". Поставете останалата част от мазнината под дървото, вземете втората лента с вас. Прикрепете го на прането в мястото, където трябва да отслабнете най-много и да упреквате, преди да се появят първите резултати.
Диета за 500 калории на ден - меню за една седмица

Ритуал за отслабване във ваната:

 • На изчезващата луна в текущия лунен месец отидете до банята два пъти. Трети път - в следващия лунен цикъл, когато Луната отново ще намалее.
 • Влизайки в банята, кажете: - Дебелата жена ходеше, изпотена, искаше да отиде в банята. В парната стая дойде, загубени мазнини. Затова оставям мазнините в парната баня.
 • Едновременно с това седем последователни дни е необходимо да се издигне рано - преди изгрев слънце, да въведете вода с думи: "Вода, не се тресе, погрижи се за тялото ми." Че бях бял и тънък. Така да бъде! ".

Ритуал за отслабване с червена нишка:

Средният пръст на дясната ръка трябва да бъде завързан с низ, така че да бъдат получени 3 възела. След 30 дни направете същото с лявата си ръка. Носете конеца от двете ръце в продължение на един месец, след това го извадете и погрейте в земята. Смята се, че излишните килограми ще започнат да изчезват, когато конецът започне да гние.

Мога ли сериозно да очаквам да отслабвам бързо с магии и молитви? Или отнема време? Можете да прецените това, като прочетете отзивите на хора, които са имали магически чар. Тъй като няма два идентични човека, така няма две идентични истории за конспирация: всички поотделно. Някой, спазвайки всички правила, ще направи кукла "Вуду" в петък, а до понеделник няма да се броят повече от пет килограма. Но от месеци някой говори с водата и изгаря свещи, без да получи резултат. Едно нещо е ясно: древните магически ритуали са много популярни днес. Това означава ли, че те наистина помагат? Всеки обред не изпълняван сериозно, без вяра, няма да успее. И обратно, един ритуал, изпълняван стриктно според инструкциите, със сигурност ще донесе плод.

Ритуали на изгряващата луна

Ритуалът за загуба на тегло на изгряващата луна се смята за най-добрият начин да се отървете от наднорменото тегло. Можете да опитате да направите следните ритуали за отслабване, които за кратко ще ви помогнат да се отървете от 10-15 килограма наднормено тегло:

 • Купете нов дървен гребен. Изчакайте вечерта, поставете две запалени свещи. За десет минути, гледайки гребена, си представете как си искаш да бъдеш. След това произнесете магическия сюжет: - Как моят гребен изхвърля въшките, така че оставете мазнините! Когато се изпаряват, така че мазнините ми се изпаряват! Прасето - да растат мазнини, и мен - да растат и да губят тегло! Амин. " Прочетете три пъти магията, свалете гребена под матрака. Този ритуал за загуба на тегло трябва да се повтаря веднъж месечно, докато не достигнете желаните резултати.
 • Вечерта, когато Луната започва да се издига само, трябва да излезете на улицата, да се изправите срещу Луната и да я погледнете, за да произнесете заговор: - Луната, като си тръгваш, така че нека да загубя десет мазнини, да ми помогнеш на луната, ще ти дам всичко, което искаш. Думата ми е силна, като диаманта на Азбоян. Необходимо е да се извърши този ритуал за отслабване на всяка залязваща луна, докато теглото се понижи. Няма отрицателни последици за този ритуал за загуба на тегло.
Как да отслабнете върху магическата диета?

Конспирация върху растящата луна

Силни ритуали за отслабване се провеждат на растящата луна. Експерти на бялата магия твърдят, че основното условие на ритуала за отслабване е да се направи всичко, точно както е препоръчано, тогава резултатът ще бъде добър.

Преди да проведете диета за отслабване, нагласете резултата, като си представите идеалната, тънка фигура в мислите си. В началото на фазата на растящата луна в полунощ трябва да останете сами в стаята. Включете нощната светлина или лампата на пода (осветлението трябва да е заглушено). Вземете листовка, приготвена с магически парцел: тя трябва да бъде написана на ръка. Напълно се концентрирайте върху желаната загуба на тегло. Няколко пъти (колкото повече, толкова по-добре) прочетете магията: "Огънят разтопи восък и луната влезе в плътта ми. Изчистете от мазнини, отслабнете. От сладостта няма да видя радост. Сатитизъм в мен, апетит - настрана. Извиквам, луната: растат, слезте, не забравяйте за мен! Амин! ". Заговорът трябва да се прочете 13 дни поред.

Със свещи

Много добри резултати се получават след ритуала със свещи. Как да се проведе церемония за отслабване със свещ? Трябва да вземем три восъчни свещи, огледало и игла. Късно вечер, по-близо до нощта, отхвърляйки косата си, седнете пред голямо огледало, запалете свещ и я поставете пред себе си. Иглата на свещта напишете думите: - Моите допълнителни килограми. Можете дори да посочите точно колко: пет, десет. Тъй като свещите са три, общият брой на килограмите трябва да бъде разделен на три и да запише на всяка свещ съответната цифра.

Преди да запалите свещ, внимателно погледнете в огледалото и кажете думите: "Излишно тегло от тялото, което карам, с първата искра завинаги губя." Когато свещта се появи, кажете: "Свещта гори - моето тегло се топи, парите се изпаряват." В края на заклинанието се изисква фразата: "Така да бъде!".

Станете, отново погледнете в огледалото. Ментално се виждайте по-тънки, тънки. Повторете още три пъти "Така да бъде!". Оставете свещта да гори, където стои. С втората свещ, повторете церемонията за три дни, а третата - по същия начин.

Обряд на воду

Ритуалът за вода за отслабване е един от най-простите, най-безопасните и най-ефективните начини да се отървете от скучните мазнини. За да го приложите, трябва само чаша вода и три свещи. Последните могат да бъдат закупени в църквата, където можете да напишете "свята" вода за ритуала. Можете да използвате размразена вода.

Предпоставка е да се извърши ритуал за загуба на тегло през нощта, в пълна самота, върху залесяващата луна.

Вземете свещите, сложете я пред себе си и я запалете. Прочетете следния сюжет за водата: - Дива вода, ти тече там и тук. Спри, не бягай и не ми помагай. Вземете мазнините и избягайте с нея. Вода, вода, вземи неприятностите. Като три пъти сте посветил водата, пийте я в една глътка. След това трябва да кажете думите: - Няма да има проблеми за мен от бездната на водата. Моето тегло ще отиде на демона ще мине. Амин. " С приятни мисли за бързо намаляване на теглото, изчакайте, докато свещите изгорят. С помощта на парцел на вода, можете да отслабнете много бързо: до пет килограма на седмица.

Правилата за диета с ниско съдържание на въглехидрати

С куклата на Вуду

Magic Voodoo - черно-бял - има голяма сила и е много популярен сред тези, които практикуват различни магически техники. Основният атрибут на ритуала за загуба на тегло с куклата Voodoo е самата кукла, но е необходимо да се научим как да я третираме компетентно:

Вземи восъка и залепи куклата от него. Тя трябва да бъде с такъв размер, че да може да я придаде подобие на вашата фигура и нейните недостатъци. Като държите куклата в ръцете си, отрежете парчета восък от нея на места, където в действителност имате мастни натрупвания. В този случай трябва да произнесете текста на сюжета: - Отстрани ме хванах - премахнах мазнината. Аз изгарям свинска мас - карам апетита. Малко парче - тялото, за да задоволи. " Продължете ритуала, докато куклата стане толкова тънка, колкото искате да се видите.

Резултатите от ритуала за загуба на тегло с кукла Voodoo няма да ви държат чакайки условието, че всичко е направено правилно. За кратко време ще започнете да отслабнете. Повторете ритуалите за отслабване с куклата Voodoo на изгряващата луна. Всички заклинания трябва да бъдат прошепнати. Най-благоприятните дни за ритуал за отслабване са понеделник и петък.

Молитва за отслабване

Глутницата е един от смъртоносните грехове. За да се отървете от този порок и по този начин умилостивеете за вашите грехове, ще помогнете за такъв ритуал за загуба на тегло като молитва. В допълнение, искрената молитва може да укрепва във вярата, да просвети и да внушава мир в душите на вярващите. И когато в душата царува хармония, мир, прошка и любов, възниква самочувствие.

На изгряващата луна, трябва да проведете ритуал за отслабване - прочетете молитвата за вода. Преди да си легнете, трябва да измиете тази вода и да си легнете със спокойно сърце. Молитвата звучи така:"Помогни, Господи, благослови. На морското окинско легло, на леглото перо надолу. На тази пухкава свиня лъжи, моите мазнини се събуждат. Прасе около девет глави, около десет уста. Яжте всичките глави на тлъстината ми и десетата уста всичките ми тлъстини, яжте се. Ключът. Замъкът. Език. Амин (три пъти). "

Друга молитва също се чете за вода, но след нея трябва да я пиете. Този ритуал за отслабване трябва да се извършва на растяща луна преди лягане в продължение на девет дни. Вземете чаша вода и, гледайки към луната, се молете: "Луната е за печалба, аз съм за загуба на тегло. Нека луната да стане кръгла и аз - тънка. Мазнините от мен намаляват, докато луната расте. Амин. "

Share:
Comments