Проста диета

Един ден, ти започваш да забележиш, че твоята слаба фигура започва да палава? Не можете да седнете безучастно, трябва да действате! Колкото по-рано започваме да се борим за тънката ни фигура, толкова по-лесно и по-лесно ще бъде постигането на резултата. Ако сте леко възстановени, има две възможности: седнете в дни за разтоварване или използвайте нашия съвет и няколко седмици, за да коригирате диетата си с лесна и лесна диета, която ще бъде дори забавна.

Проста диета

съдържание

  • Препоръки за хранене
  • Обикновено меню за диети
В чём преимущества такой диеты!? Во-первых, предложенный Един ден, ти започваш да забележиш, че твоята слаба фигура започва да палава? Не можете да седнете безучастно, трябва да действате! Колкото по-рано започваме да се борим за тънката ни фигура, толкова по-лесно и по-лесно ще бъде постигането на резултата. Ако сте леко възстановени, има две възможности: седнете в дни за разтоварване или използвайте нашия съвет и няколко седмици, за да коригирате диетата си с лесна и лесна диета, която ще бъде дори забавна.

Какви са предимствата на такава диета! Първо, опцията за диета, предложена по-долу, се основава на 8 хранения на ден. Това означава, че целият момент е, че през целия ден ядете светла храна, малки порции и съответно:

• Честото и малкото хранене улеснява бързото му храносмилане, което на свой ред не позволява появата на мазнини. • Първият елемент предполага следното: при такава диета ще се чувствате леко в стомаха и всъщност ще бъде период на изцеление за него. през цялото време такава проста храна, няма да се чувствате гладни, • Е, несъмнено предимството на тази диета е, че се състои от прости, достъпни храни и ястия, без никакви екзотични или скъпи съставки.

Самаяпростая диета

Препоръки за хранене

Независимо от факта, че диетата се основава на "снек" храна, продуктите, които обичайно споделяме, които често се хранят, навлизат в табу зоната, това са следните продукти:

• Снек: чипс, ядки, семена, бисквити • Бързо хранене: хамбургери, сирене, бисквити, пица, готварско куче, шафрама и др. • Сладки: бонбони, бисквити, сладкиши, бисквити и др. Печене: роли, пайове, чебучици, бели, понички и др.

Препоръчва се едновременно да се направи хранене. Моля, имайте предвид, че последното хранене трябва да бъде направено не по-късно от 3 часа, преди да си легнете. Това означава, че в нашата храна се взема предвид, че ще останете до 22:00 часа. В 20:00 ви препоръчваме да пиете нещо от млечни продукти, е много полезно, преди да си легнете.

Цялата диета е посочена в грамове, така че да имате ясна представа за размера на порциите. Накратко, в тази диета се опитахме максимално да комбинираме простатата, наличието на храна и постоянния прием на храна.

Проста и евтина диета

Обикновено меню за диети

Приемът на храна, както вече бе споменато по-горе, е разделен на 8 части. Приблизително вашата диета трябва да изглежда така:

Първа храна в 8:00 часаОвесени ястия Brew, добавете 1 супена лъжица. мляко, половин ябълка, 5 орехи, 2 ч.л. мед или киви и парче пълнозърнест хляб.

2-ро хранене в 10 часа сутринтаТост със сирене и чай или парче фъстъчено масло.

Трето хранене от 12:00 часаРибата се задушава със зеленчуци или 80 г консервирана риба тон със свежа краставица.

4-то ястие в 14:00 часаOkroshka, или зеленчукова супа.

5-то ястие от 16 чПлодова салата или 2 банана и пълнозърнест коктейл.

6-то ястие от 17:00 часа70 г задушен боб или 2 картофи, приготвени в униформи.

7-я хранене в 19:00 часа50 гр нискомаслено месо, приготвено на скара или 50 г варено пиле със салата от пресни зеленчуци.

8то ястие в 20 часаЧаша мляко с 0.5% мазнина или Stakan кефир.

Последният, много важен момент, се опитвайте максимално да се придържате към този график на приема на храна и да не го пропускате. Ако се случи така, че сте пропуснали храната, а до следващия по-малко от един час, пропуснатото приемане е елиминирано, спазвайте графика. Ако закъснееш някъде за половин час, тогава е добре.

През деня пием минерална вода, мляко и зелен чай. Понякога можете да пиете чаша прясно изцеден сок, но не повече.

Share:
Comments