Новата холивудска прищявка е лунната диета

Към днешна дата е невъзможно да се преброят съществуващите диети. И все пак, в Холивуд, нова диета, свързана с фазите на луната, придобива популярност. Тя, по-специално, се придържа към Деми Мур и Мадона.

"Философията" на диетата е следната: Луната засяга не само фазите на естествените процеси, но и течността в тялото. Според разработчиците, същата сила може да помогне да отслабнете.

Има много варианти на тази диета, но основата е една - няколко дни по време на определени фази на Луната е необходимо да се откажете от храната и да консумирате колкото се може повече вода и сокове. Смята се, че през пълната луна енергията на Луната се проявява най-силно. Ето защо тялото трябва да премине към максимално потребление на вода, така че да почисти всички токсини от тялото. Според някои източници такава диета помага да се загубят до три килограма наднормено тегло на ден.

Значителен брой диетолози са скептични относно тази диета. Въпросът за влиянието на луната върху човешкото тяло не е напълно проучен и не може да се говори за точни резултати от неговото действие. За да се придържате към тази диета, трябва да се консултирате с лекар, за да избегнете възможни неизправности в тялото.

По-специално, Елизабет Тейлър се придържа към тази диета. Според актрисата отначало е било достатъчно трудно да се откажат от ограниченията за храна след шест вечерта, но Тейлър надделя над слабостите си и сега спира да яде в 16:00.

В нашата страна звездите предпочитат да се придържат към по-традиционните диети. Така че Lyaysan Utyasheva, която наскоро стана майка, успя да отслабне с 15 кг. благодарение на гимнастичка, масаж и опаковка. Светската дама Виктория Лопирева не се "мъчи" с диети, вярвайки, че просто трябва да разработите система за правилно хранене и да се придържате към нея.

Коментари

Елена 01/01/2016 Ключът към успешното отслабване не е само диета. Диетата е един от компонентите. Тя задължително трябва да се комбинира със спорт, добре, или някаква физическа активност и всичко трябва да се съобрази с вашите индивидуални данни. Лично ми помогна програмата, съставена въз основа на тестовете от сайта http://goo.gl/kplj1A
Share:
Comments