Медовая диета

Отслабване с помощта на диета с мед може да се извърши по различни методи. Ако има цветен прашец в меда - естествен източник на фитостероли, които предотвратяват усвояването на холестерола от храната - ефектът ще бъде още по-голям.

Почистваща диета с мед, се състои от ежедневна двукратна рецепция (сутрин и вечер) на напитка от мед, която се приготвя от 1 супена лъжица мед в чаша топла вода, а малко количество лимонов сок трябва да се прибави към готовата напитка. След като вземете напитката, се препоръчва разходка. • Диета с мед за отслабване за относително кратък период (до 15 дни) предвижда включването в храната на млечни продукти и варени зеленчуци, съдържащи минимум нишесте. Теглото на зеленчуците не трябва да надвишава 200 г. Единственото условие за такава диета е, че сутрин, на обяд и вечер трябва да вземете една чаена лъжичка мед. Можете да пиете вода във всяко количество.

Меден масаж

Друг метод за прилагане на мед за отслабване се прилага върху тялото на пациента по време на процедурите за масаж на мед. Подкожната мастна тъкан е значително излекувана, метаболитните процеси се ускоряват в нея и излишните мазнини и вода я напускат.

Водни процедури с мед

За бързо и ефективно отслабване в банята, при температура на водата, близка до температурата на човешкото тяло, добавете 200 г мед и 5 капки ароматно масло. Тази баня увеличава степента на разграждане на липидите в проблемните области на тялото, почиства тялото и помага при целулита.

Както знаете, медът се отнася до продуктите, които най-често причиняват алергични реакции. Те са възможни дори за един напълно здрав човек - един ден се препоръчва да се яде не повече от 60-100 грама, разделени на еднакви порции. Ето защо, преди да практикувате такъв курс на загуба на тегло, не забравяйте да се консултирате с лекар.

Share:
Comments