Кефир диета - пет вида + разтоварване на кефир дни

Предимствата на кефира са известни на всички. Това кисело мляко се използва не само като храна, но и като отличен терапевтичен и профилактичен агент, който се проявява в проблеми със стомашно-чревния тракт.

Въпреки това, в диететика, киселото мляко също се счита за отлично средство за отслабване. Кефир диета е признат като един от най-ефективните сред всички многобройни хранителни системи, насочени към намаляване на теглото. Има различни варианти на диета с кефир.

Кефир диета на Института по хранене

Това kefirnuyudietu да опитате хора, които са предразположени към опасни експерименти с тяхното здраве и предпочитат да разчитат на доказани методи. Тя е предназначена за 21 дни и обещава загуба на тегло от 8 до 10 кг. Загубата на тегло се случва чрез намаляване на приема на калории, за да 1800-1200 ккал чрез премахване или намаляване на максималния възможен размер на храната лесно смилаеми въглехидрати, които са богати на захари, хляб, картофи. Също така, диетата осигурява намаляване на общото количество мазнини, а не по-малко от половината от тях трябва да бъдат растения. Той трябва да яде нискомаслено месо, риба, мляко и млечни продукти. Той не се ограничава до използването на плодове и зеленчуци са с ниско съдържание на нишесте (маруля, репички, краставици, домати, зелени, плодове). Количеството течност, която е разрешено да се използва, е не повече от 1.5 литра (1 L включително кисело мляко, което понякога може да замести друг напитка млечна киселина), останалите 0,5 литра - вода и течност, която се съдържа в продуктите. Също така трябва да намалите приема на сол до 5 g на ден. Предпоставка за хранене е разделено хранене (най-малко 5 пъти на ден по едно и също време).

Осемдневна диета с кефир

Тази диета с кефир е много трудна, тъй като когато се наблюдава, човешкото тяло е лишено от голям брой необходими продукти, което отрицателно влияе върху неговото функциониране. Ето защо, преди да започнете, трябва да получите одобрение от Вашия лекар и хората с хронични заболявания (особено стомашно-чревния тракт) не трябва да поемат никакви рискове.

Храните, които съставляват ежедневна диета с такава диета, трябва да се разделят на 3-4 хранения. Промяна на състава им е невъзможно. Захарта и солта са забранени, но използването на вода не е ограничено. В дни 1-5, трябва да пиете 0,5 литра кефир, както и: на първия ден - 3-4 варени картофи; на втория ден - 0,5 кг сушени плодове; на третия ден - 0,5 кг извара; на четвъртия ден - 0,5 кг заквасена сметана; на петия ден - 0.3 кг варено пиле; на шестия ден - 2 кг плод. На седмия ден можете да пиете до 3 литра кефир, на осмия ден можете да пиете само минерална вода (сумата не е ограничена).

По едно време тази диета направи фроура благодарение на известната певица Лариса Долина, която с нея по чудо се превърна в елегантна красота. Разбира се, диетата ви позволява ефективно да отслабнете (от 3 до 7 кг на седмица). Обаче ние отново подчертаваме, че е много небалансиран в състава и е най-силен стрес за тялото.

Диета с кефир с лента

За тези хора, които нямат достатъчно воля за няколко дни да се ограничат до хранене, най-добре е да се опитате да използвате тази конкретна диета. Тя се основава на редуването на тези дни: кефир ден, когато е възможно да се пие кефир 1% мазнини в каквото и да е количество и един ден без ограничения. При такава диета загубата на тегло се определя от характеристиките на тялото.

Кефир и плодова диета

Тази диета с кефир е предназначена за 3 дни, всяка от които трябва да се пие от 1,5 до 2 литра кисело мляко и има толкова много плодове и зеленчуци, че да не се чувства глад. Тази диета е подходяща за тридневна диета, която ви позволява да загубите до 2-3 килограма наднормено тегло и за дни на разтоварване.

Разтоварване на кефир диета

Не винаги диети са насочени към намаляване на теглото. Понякога те са средство за предотвратяване на набор от допълнителни паунда. Например, след изобилие от празнични празници, много хора забелязват повишаване на апетита, опасността от преструктуриране на тялото за получаване и обработка на увеличени количества храна. За да предотвратите това, трябва да сте в състояние да насилвате себе си, за да промените ситуацията и да седнете няколко дни с лесна диета за разтоварване, в която дажбата ще изглежда така:

Първата закуска се състои от 200 гр. кефир и парче сух хляб; за втора закуска можете да ядете 2 ябълки и 200 гр. кисело мляко; вечеря, последвана от салата от зеленчуци, винегрет или кисело зеле (150 грама), за следобедна закуска, позволено да изпие 200 грама. кефир, можете да вечеряте с парче сирене (100 грама) и чифт ябълки; преди да си легнете, трябва да пиете 200 гр. кефир или мляко.

Има още една опция за разтоварване кефир диета:

  • Първата закуска се състои от 200 гр. кисело мляко;
  • за втора закуска можете да пиете 200 гр. сок;
  • можете да обядвате с парче варена риба (100 гр.);
  • на закуска, плодове трябва да се ядат (за предпочитане ябълки);
  • можете да поръчате вечеря с моркови (100 гр.) и парче хляб;
  • преди да си легнете, трябва да пиете 200 гр. кефир.

Дни за разтоварване на кефир

Защо ни трябват такива дни? Факт е, че кефирът е в състояние значително да стимулира метаболизма. Това допринася за увеличаване на енергийните разходи на тялото и, съответно, загуба на тегло. За един "кефир" ден за 5-6 приеми 1.5 л обезмаслено кисело мляко се пият. Можете да организирате ден за бързо хранене, който е необходим и за 5-6 хранения, за да ядете 250-300 гр. нискомаслено извара и напитка 0,75 литра кефир.

Коментари

Валерия 09/22/2016 Момичетата ще помогне на всички да отслабнете без страховити диети, хапчета и лекарства, моите пациенти за един месец, дъмпингови от 5-15 кг, пишете само на електронната [email protected] всички отговор (не пишете много писма в лична бележка), отговарям на всички през седмицата, защото голям обем писма Луда 05/05/2016 Аз редовно организирам дни на разтоварване на кефир, но вече съм толкова отегчен от това! (Затова преминах на кисело мляко.) Наскоро опитах 1% кисело мляко от Madame Mu http://madam-mu.ru/catalog/bio_lady/bio_jogurt_molochnyj/ Много ми хареса - вкусно и лесно, за дълго време такива вкусни дни за разтоварване не са!%) Препоръчвам Людмила 03/23/2016 Kefir диетите са много добри. Разбира се, трябва да вземем предвид собствените си характеристики и да не чакаме чудо. И все пак, мнозина правят грешка - завършете диетата си и започнете да бутате (от друга, която няма да кажете или кажете), от гладния край или територия. Естествено, теглото не само се връща, но и отгоре се натрупват. Женя 03/23/2016 Реших да седя в продължение на три дни на кефир моно диета. Не знам дали ефектът ще бъде ... Но, освен самата кисело мляко, вече не използвам нищо. Докато се държа, е вярно, остава само един ден))) Но според мен това е още по-трудно от психологическа гледна точка. Мислиш, че добре, аз седнах и имах достатъчно за два дни. Варвара 03/23/2016 Бог! Колко трудно е да готвите за всички вкусни и ужасно висококалорични ястия, а повечето не е ясно, че))), но наистина наистина искат да постигнат поне някои резултати! Вие ще прочетете в интернет, всички като на един диета, не би било желателно да бъде бяла врана!
Share:
Comments