Как да отслабнете на всичко включено

Много жени, които пътуват на почивка в горещи страни, се опитват да направят правилното си тяло: седят на диета и посещават фитнес клуба по-често от обикновено. Това не е чудно, защото по-голямата част от времето в курорта те ще прекарат в бански костюм. Но често тези усилия се свеждат няколко дни след пристигането си в хотела със система за захранване all inclusive. "All inclusive" е изпълнен с много изкушения за тези, които отслабват или просто се държат във форма. В условията на такова гастрономическо изобилие е толкова трудно да се противопоставим, а не да опитаме вендинг храната.

Ето някои препоръки, които ще ви помогнат не само да запазите фигурата по време на почивката на всичко включено, но дори да оставите няколко килограма в курорта.

• Най-добрият избор за закуска е мюсли с мляко, бъркани яйца, варени яйца и чаша кафе. Все още е добре да се яде портокал или грейпфрут сутрин, той ще "настрои тона" за добро храносмилане през целия ден.

• Вземете го като правило, за да започнете обяд и вечеря със зеленчукова салата, ползата от зеленчуците е много разпространена в ресторантите на хотела. Не бъдете алчни, поставете ястие в ястие от зеленчуци, подправете се със соса, който харесвате и без да бързате, яжте го. Не яде ли салата? Отидете на бюфета, но сега ще бъдете повече или по-малко добре хранени, за да съзнателно подхождате на избора на храна и да предпазите себе си и стомаха си от безразсъдното "хвърляне" в табелата си с всякакви неща.

• Не трябва да има лека закуска между отделните хранения, интервалът между тях трябва да бъде най-малко 3 часа. Това ще позволи на стомаха да смила и смила храна.

• за ориенталски сладкиши, сладолед и други десерти. Ако сте сладък зъб и не си представяте живота си без малко сладки радости, тогава, разбира се, не бива да превръщате почивката си в тест. В разумни граници можете да си позволите сладко, но при едно условие: ще ядете десерт веднага след основното ядене. Диетолозите смятат, че това прави сладката по-малко опасна за нашата фигура.

• От алкохолни напитки е по-добре да се даде предпочитание на сухо вино; тя съдържа най-малко количество калории. Силният алкохол е за предпочитане да се пие в чиста форма, а не в коктейли със съдържанието на голям брой сладки газирани напитки. Любителите на бира не се препоръчва да пият повече от 0,5 литра на ден.

• Преместете повече. Участвайте в спортни дейности, провеждани от анимационен екип, като аква аеробика, уроци по танци, водна топка и др. Поплувайте в морето и басейна и не просто легнете със списание на плажа. Сравнете: за 20 минути спокойно (!) Плуване, вие губите 160 калории, и за същото време, прекарано на шезлонги - само 22. Какво да избера? Отговорът е очевиден!

Share:
Comments