Значението на името римма: какво означава името, какъв

В името на Рима тези дни се наричат ​​момичета. Звук, съвсем рядко, дава на собственика си силен характер.

Може би защото в древността името беше мъжествено. Какво означава името на Рима и каква съдба дава на притежателя си?

Значението и произхода на името на Рима

Въпреки факта, че не можете да го наречете необичайно, в наши дни родителите рядко наричат ​​дъщери с това име. Произходът и историята на името Рима се връщат в епохата на древния свят.

Оттам, от столицата на римската държава, тази дума дойде при нас. Не е необходим специален превод: Рима - означава римски или римски, ако смятате, че първоначално това име е било мъжко.

Има обаче поне две повече значения за името на Рима:

• от иврит означава "ябълка";

• от гръцки език - като "хвърляне", "изоставяне", "хвърляне".

Каква е името на Рима в гръцкия превод и защо го наричат ​​момчетата, днес е трудно да се каже. Ако говорим за "сексуална промяна", т.е. имена със сходен произход и история. Името на Рима стои в един ред, например, с имената на Пинна и Инна. Те също бяха някога мъжки. В историята на религията се запазва името на славянския мъченик Рима Новдунски, ученикът на един от апостолите на Христос Андрю.

Какъв характер е даден на Рима

Едно момиче с това име е деликатно и родителите трябва да са по-меки с нея. Прекалената тежест ще превърне такова дете в несигурен човек, ще го направи нещастен. С връстниците си Римма бързо намира общ език, но има много малко приятели. Много неприлично за обикновеното дете, това момиче расте. Тя често е потопена в себе си.

Израстването се променя, но навикът на детето за интроспекция остава. Тази функция може сериозно да засегне природата и съдбата на Римма. Като може да анализира какво се случва и действията си, една жена може да избере посоката на живота си, включително семейния и професионалния живот.

Римма е в състояние да направи впечатление, не е мързелива от природата, често умът му заменя предпазливостта и практичността. Тя ще направи всичко, за да остане в най-доброто във всяка ситуация. Той може да планира своето време, без да забравя за своето обучение, за работа или за личния си живот. Една от неговите качества - точност и педантичност.

Римма обаче е много противоречива. От една страна, тя има силна воля и решителност, може да покаже твърдост. От друга страна, поради леко възбудимост, тя може незабавно да пробие в крясъци. Понякога, ако съдбата на Римма е трудна за формиране, тя чувства постоянна сълза, напрежение, което не се опитва да скрие.

Римма е доста любопитна, мисленето й е оригинално и жизнената й сила е страхотна. Такава жена не мисли за себе си като жител на селото: тя е привлечена от големите градове. Рима често сънува истинска слава и сила, иска да води, взема решения. Намирайки се в ръководната работа, той става отличен шеф в малък екип, но се различава в тенденцията да контролира всички нюанси в живота на подчинените си.

Съдбата на Рима

Значението на името Римма не засяга съдбата й по никакъв начин. Тя поема отговорност за себе си от младостта си и отива далеч: Римма напълно може да пренебрегне желанието, нуждите и чувствата на другите, ръководено само от собствените си интереси. Това води до факта, че приятели с жена с това име не е достатъчно, освен това, постепенно копаят и врагове.

Природата и съдбата на Рима не са предопределени. Ако се чувства в такъв вакуум, тя може да се промени и да се превърне в съвсем различен човек. Не е ясно къде ще има както искреност, така и състрадание. Съответно съдбата ще се промени.

Въпреки външната студенина, Римма е чувствен. Любовта я прави страстен и любящ, очарователен и увлекателен. Тя знае как да очарова избрания, но няма да обръща внимание на всеки, който не се интересува от нея. Римма е доста капризна и се нуждае от някой, който се съгласява да понесе модата на любимия си. Мъжете се простират в ярка и силна красота, но рядко могат да издържат натиска. В същото време, както никой не се нуждае, Римма се нуждае от устно потвърждение на любовта и го изисква непрекъснато.

В брака, той оценява материалната страна и изисква добър съпруг. Той не винаги пази лоялност към него, но знае как да скрие интригите си. Къщата води добре, обича децата, знае как да готви. Особено може да изпече Римма.

Професия за Рима

За една жена с това име статутът е много важен, така че рядко избира непетитистични, неплатени професии. Ако иска да направи кариера, той лесно постига свой собствен поради постоянство, отговорност и преподаване, за да запази положението под контрол.

Професията на Рима може да бъде политика. Тя се представя добре в медицината и в сектора на услугите. Тенденцията към драматични прояви може да накара Римма да стане актриса и развит естетически смисъл - като интериорен дизайнер и дизайнер на витрини.

Известни хора с това име:

• Рима Казакова, руска поетеса;

• Рима Иванова, сестра на милостта, връчи орден "Св. Георги" от Николай II;

• Римма Белякова, съветска актриса;

• Рима Бондар, археолог;

• Рима Дъшаленкова, съветска поетеса, писател;

• Рима Волкова, оперна певица;

• Рима Карелская, балерината на съветското училище;

• Римма Жукова, съветска спортистка, множество световни шампиони в скоростното кънки;

• Рима Геллова, художник.

Име Съвместимост

Избирайки партньор на живота, Римма трябва да бъде особено внимателен. Избраният от нея трябва да бъде пациент и истински любящ човек, който също може да печели пари. В Рима ще се развият силни отношения с Константин, Виктор, Сергей, Олег, Майкъл, Едуард. Добре разберете Римма и се съгласявате да толерирате нейните капризи Борис и Владимир.

Неуспешен ще бъде бракът с Николай, Вячеслав, Дмитрий, Генадий. Преди да се свържете с взаимоотношенията си, трябва да проверите добре съвместимостта.

Share:
Comments