Смисълът на джулия

име Юлия има три версии на произхода. Първият казва, че името ни идва от древногръцкия език и се превежда като "пухкав", "вълнообразен". Според втората версия, тя има латински корени за смисъла "юли", според третата версия името "Джулия" идва от Скандинавия, където е символ на "роден на Коледа". И всъщност новородените момичета от декември често се наричат ​​Джулия.

Джулия - черти на характера

Като дете, Джулия е капризна, упорита и допирна, рядко нападнала и дразни други деца, посочвайки недостатъците им. Невъзможно е да се твърди, че в пристъп на гняв дори е в състояние да атакува един връстник. Джулия е импулсивна, експлозивна, но бързо тръгва. Често плаче и се опитва да привлече вниманието на възрастните по всякакъв начин.

През учебните години момичето става малко по-спокойно. Тя се разбира много добре със съучениците и приятелите си, но експлозивният характер от време на време напомня за себе си, затова често може да се кълне с приятелите си, но след като се охлади и мисли, ще поиска прошка и ще предложи на света. Джулия се характеризира с жаден за приключения и приключения.

Възрастната Джулия има много приятели и никой не й омръзва. Zazhigalochka идва с невероятни идеи и развлечения, обича да ходи на клубове, светлина и пеене. Юлия е проста, умишлена и често прави врагове.

Момичето има толкова много енергия, че просто трябва да го изхвърли някъде. Опитайте се да заключите Юлия у дома и тя със сигурност ще ви възстанови, просто защото няма къде да изпрати огромен поток от енергия за нея.

Джулия лесно намира общ език с силен секс, сред приятелите си много мъже. Тя е селективна и няма да се забърква с никого. Бъдещият съпруг на Джулия е гарантиран бурен живот, пълен с страсти. Да живееш със свекърва ми е категорично противопоказано - те ще се борят като котки. Джулия е добра домакиня, вратите на нейния чист и уютен дом винаги са отворени за гости.

Джулия - съвместимост с имената

В брак момичето ще бъде доволно от Владислав, Василий, Иля, Юджийн, Едуард, Максим, Александър и Кирил. Усложнени отношения могат да бъдат с Андрю, Анатоли, Филип, Николай и Федор.

Знаменитости с името Джулия

Й. Борисова - актриса, Ю. Вознесенская - поетеса, писател, Ю. Данесвар - туркменски художник, Ю. Лермонтова - доктор по химия (1847-1919), Ю. Меншова - телевизионен водещ, актриса, Ю. Савичева - певица.

Джулия - интересни факти за името

- планета-защитник - Слънцето - зодиак - Лъв, Везни - тотем растения - дъб, слънчоглед, лоза - ценно животно - водно конче - цвят - червено, жълто - каменни талисмани - кехлибар.

Коментари

Yulek 11/15/2016 Харесва ми да чета нещо за себе си юлия:) 10/21/2016 Да, това е сигурно !!! Дмитрий 10/16/2016 Благодаря, че ми харесва ЮЛия 19.10.2016 Всичко за мен! Юлия 07/30/2016 Това, което искам да кажа: за капризността в детството, гнева, споровете и фактът, че едно момиче, наречено Джулия, тормозява всички деца е пълна глупост! Винаги съм бил спокойно, балансирано и сериозно дете (съдим се от историите на родителите си и, разбира се, си спомням много добре от 5-годишна възраст). Не е необходимо да се преценява цялото Юлиян чрез тъмно "обяснение на смисъла на името". Всички сме различни. И характерът не зависи от името
Share:
Comments