Как да отслабнете и да не наддават отново?

Хранителните навици и пристрастяването към човека са еволюирали милиони години. Трудно е да ги промените радикално, но можете да ги подложите на лека корекция. Проблемът с преяждане и затлъстяване днес е особено остър в лицето на човечеството, и процентът на хората, страдащи от затлъстяване е най-висок в развитите страни. Затлъстяването води до проблеми със сърдечно-съдовата система, което може значително да скъси живота на живота си, да не говорим за факта, че от чисто естетическа гледна точка, са с наднормено тегло, не ви прави много привлекателен мъж в очите на другите lyudey.Ochen често, с цел За да отслабнете, хората се опитват да ограничат храната си рязко. Това не винаги води до положителен резултат. Ако успеят и да загубите няколко килограма, има риск да ги наберете отново след diety.Kakih същите правила трябва да се спазват, за да се върнете към формиране и укрепване на резултатите?

Правило 1: Често хранене на малки порции

За да приемат храна, специалистите по хранене се съветват 5-6 пъти на ден, без да се отказват, като същевременно ядат малки порции. В същото време е необходимо да се следи не само теглото му, което трябва да бъде около 250-350 грама, но и съдържанието на калории в консумираните храни. За калорично съдържание такава единична доза не трябва да надвишава 400-450 kcal. Общият брой kcal на вашата диета не трябва да надвишава 1600-1700. Не намалявайте съдържанието на калории под 1200 kcal, без да се консултирате с него с Вашия лекар. Стойността съдържа и съдържанието на хранителни вещества в състава, който сте съставили. Например, суровите, трудно смилаеми въглехидрати трябва да се консумират сутрин. Вечер можете да използвате ястия, съдържащи протеини, прости въглехидрати.

Правило 2: Пийте достатъчно течности

В деня на пиене посъветвайте около два литра обикновена вода. Качеството на градското водоснабдяване оставя много да се желае, така че е необходимо да се купува бутилирана вода. За да спестите, е по-добре да го поръчате в по-големи контейнери вкъщи, отколкото да купите в магазин. Експертите не съветват пиене на газирана вода, сладка вода, чай, особено през нощта, това е изпълнено с появата на оток.

Правило 3: Не се ограничавайте твърде строго

Не е необходимо строго да се ограничавате в избора на хранителни продукти, понякога можете да се поглезите с любимите си ястия, въпреки че те са вредни за вашата фигура.Ние ще въведем приблизителна диета, която ще ви позволи да поддържате теглото си в нормата:

Закуска. Опитните специалисти по хранене препоръчват за закуска да се готви храна, съдържащи сложни въглехидрати и не съдържат големи количества протеин. При тези препоръки отговарят на различни зърнени храни (елда, просо, овес), могат да се приготвят сандвичи, има сирене, извара, най-добре е да не е твърде мазнини и захар. Като напитка, използвайте чай, кафе, без захар е по-добре, че е възможно да се побере molokom.Dlya вечеря протеин храни, гъби, месо, домашни птици. Като странично ястие за тях можете да използвате различни зеленчуци. Най-добрият вариант е, ако дневната Ви схема ви позволява да ядете леки, нискомаслени супи. Разделянето на обяда в първото и второто, не се оправдава, необходимо е да се избере едно. Вместо компот добре да се пие сок или ядат пресни frukty.Dlya вечеря костюм не е твърде мазни храни, с не много тежки протеини (домашни птици, морски дарове, постно говеждо месо). За попълване на въглехидратите, добавете вашата диета със зеленчуци, за предпочитане пресни. Картофи станали популярни сред населението като цяло, се използва в много ястия, но хранителните вещества в него не е много, но все още не калории твърде малък, почти може да откажат използването му. Хлябът съдържа много въглехидрати, относително високо калорични храни, е необходимо да се ограничи потреблението.

Правило 4: Правилен и активен начин на живот

И накрая, даваме някои по-важни препоръки. Храната ви трябва да е непременно рационална и балансирана, трябва да я планирате предварително, поне една седмица предварително. Не забравяйте да правите спортове, да се откажете от лошите навици. Нашият съвет тук е от общ характер, затова ви препоръчваме да се консултирате с диетолог и да изберете индивидуална хранителна система за Вас, специално насочена към борба със затлъстяването.

Коментари

Кристина 10/06/2016 Добра статия, но не можах да го направя с правилния и активен начин на живот, но винаги съм вкусвала добра храна и много я харесвах. Но за да стане тънка - така да расте тънка - отиде на лекар и тя на мен pomiom друг е написал в помощ ksenalten. Той ме научи да ям правилно :) Досега не съм отбелязал излишна граматика
Share:
Comments