Диворастяща диета за отслабване

Лятото е прекрасно време и не само защото през този период на годината имаме почивка и почиваме на море. Лятото ни дава море от плодове и зеленчуци, на базата на което има огромен брой диети. Вече проучихме, може би, всички най-основни от тях, но една диета очевидно не беше достатъчна в нашата ковчег, а именно пъпеш.пъпеш

И знаеш ли, че пъпешът принадлежи към семейството на тиква, като диня, и все още е родоначалник на краставица! По принцип, пъпешът е уникално зрънце, притежаващо великолепен уникален вкус и аромат. Има едно удоволствие, и седенето на "пъпеш диета" е просто щастие.

Характеристики на диета диня

По принцип диетата диня се използва не само заради прекрасния вкус и аромат на този плод, а защото е много питателна, докато е много нискокалорична. Какво би могло да е по-добре за някой, който иска да загуби ценните си излишни килограми след почивка.

Пулпът от пъпеш съдържа компонент, който допринася за развитието на хормона на щастието в тялото, така че диетата не само ще бъде вкусна и ефективна, но и щастлива.

Друго предимство на пъпеша е способността му да отстранява шлаките. Освен това, пъпешът е отличен диуретик, поради което е невъзможно да се включи в диетата повече от три последователни дни.

Не се препоръчва за всеки да яде пъпеш. Тази група включва кърмачки, както и тези, които страдат от диабет и бъбречни заболявания.

Дынная диета

Диета за 3 дни

Важна основа на диетата е правилно избраният пъпеш. Пъпешът трябва да е узрял и непременно да се отглежда на нашите легла. Защо? Ако пъпешът е прекалено узрял или недостатъчен, тогава той няма всички полезни свойства, които естеството на този плод е дало, и следователно ефективността на диетата не е гарантирана. В допълнение, нашите пъпеши обикновено са естествен продукт и не включват нитрати и пестициди, които също могат да повлияят на резултата от диетата.

Преди началото на диетата диня за отслабване, трябва да разтоварите тялото си. За да направите това, изключете вредните и тежките храни от диетата си, поне няколко дни преди началото на диетата. Яжте лека храна, така че цялата храна да се усвоява в стомаха и е напълно разтоварена. В този случай диетата ще бъде най-ефективна и има за цел да намали теглото си, но не и за разтоварване.

Диетата на диетата диня

Правилата за диетата са доста прости. За един ден трябва да ядете 1,5 кг пъпеш. Разбира се, това трябва да се консумира не наведнъж, а за 5-6 приеми. За 3 дни от такава диета можете да отслабнете с 3 кг.

Плодова пъпеша

Диетата на диетата диня

Друг вид диета, основана на пъпеш - диня и пъпеш. Нейната същност се крие във факта, че между лека закуска, обяд и вечеря (което означава от лека храна), трябва да ядете диня. Втората закуска и закуска са пъпеш. Общото количество консумирани плодове не трябва да надвишава 1 кг на ден.

пиене

По време на храненето можете да пиете неограничено количество вода, но в същото време да контролирате себе си - не е нужно да задоволявате чувството на глад с вода. Разбира се, като напитка, най-добре е да се използва минерална и негазирана вода. В допълнение към водата, се препоръчва да се пие зелен чай и отвара от бедрата (разбира се, без захар).

Диетата не трябва да се използва повече от веднъж на всеки две седмици, в идеалния случай веднъж месечно.

И последното. След края на диетата, излезте от нея правилно и не помнете това събитие с кралски ястия, след което цялата диета ще се обърка. Обичайната диета трябва да се връща постепенно и е по-добре да я прегледате в посока на опростяване и подобряване.

Най-доброто от късмет и постигане на максимални резултати!

Share:
Comments