Диета за кисело мляко

Всеки път, когато избираме следващата диета, ние сме изумени от огромния им брой. Всички тези диети имат свои собствени диети и характеристики. Този път нашите експерти са подготвили за вас диета с кисело мляко

Диета за кисело мляко

съдържание

 • Характеристики на диетата с кисело мляко
 • Меню за кисело мляко

Характеристики на диетата с кисело мляко

Диетата на киселото мляко е много интересна диета! Много от нас смятат, че е трудно да прехвърлят диетата морално, когато всички ядат наоколо, а ние сме "на диета". Трудно е някой да понесе чувството за глад и постоянно недохранване. И има хора, които не могат да издържат на диетата поради продуктите, включени в менюто си. Според нас диетата на киселото мляко е чудесен избор. Първо, киселото мляко е много вкусно, а на второ място включва всички необходими съставки: протеини, мазнини и въглехидрати, така че няма да се чувствате гладни.

Предимството на храненето с кисело мляко също е, че наднорменото тегло постепенно изчезва и това допринася за това, че постигнатите резултати ще бъдат фиксирани. Какво означава това? Както знаете, има такава формула, колкото повече губите тегло, толкова по-интензивно се връща и може да се върне в по-голяма сума. Ето защо е много важно да намалите теглото си постепенно и правилно, така че да не се връща. В този случай диетата с кисело мляко е отлична опция. Независимо от това, разбира се, че за да се запазят постигнатите резултати в намаляването на теглото, е необходимо да се въведе диетата правилно и особено е правилно да се измъкнем от нея.

Диетата на киселото мляко има такива резултати. За 3 дни диета можете да отслабнете с 1 килограм, за 7 дни диета можете да хвърляте не повече от 2 килограма. Много, разбира се, този резултат няма да е особено приятно, но въпреки това диетата може да се използва доста често след малки почивки. По този начин, ако използвате правилно диетата и запазите резултата и в същото време периодично използвате диета, тогава можете да постигнете систематично желания резултат.

Също така има противопоказания за диетата с кисело мляко. Диетата не може да се използва за различни заболявания на тялото, за да не се влошава ситуацията. Особено кисела диета е забранена за тези, които страдат от диабет, заболявания на сърдечно-съдовата система, както и бъбреците и стомашно-чревния тракт. Ако имате някакви съмнения относно използването на диетата - не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар.

Йогурт

Меню за кисело мляко

Диетата на киселото мляко може да бъде в два варианта: за 3 дни и 7 дни. Тридневната диета за кисело мляко е по същество разтоварваща, в по-голяма степен, използвана с често преяждане и "тежест" в корема.

Диета за кисело мляко за 3 дни

Има няколко опции за 3-дневна диета, всички те са малко по-различни, ние ще предложим двете най-често срещани от тях.

Руска храна за кисело мляко

Тази диета е най-адаптирана за жителите на нашата страна и поради това се радва на по-голяма популярност. Същността на руската диета за кисело мляко е, че за 3 дни трябва да ядете само 5 буркана кисело мляко, тежащи по 120 грама всеки. Много е важно да се отбележи, че няма ограничение за избора на кисело мляко при този вариант на храната (както по отношение на състава, така и по отношение на процента на съдържанието на мазнини). По този начин можете да купите кисело мляко, което ви харесва, и да го използвате през целия хранителен период. Човек не трябва да стигат до крайности: Да не се купуват твърде дебел кисело мляко, в противен случай резултатът ще бъде по-трудно да се постигне, но не се купуват нискомаслено кисело мляко и ниско съдържание на мазнини - защото не могат да задоволи глада си. Може би тук имаме нужда от златист знак. По принцип много жени предпочитат кисело мляко с парчета плодове. Заедно с това, можете да пиете чай (само без захар) и минерална вода, общото количество течност, консумирана на ден трябва да бъде около 2 литра. След 3 дни можете постепенно да се върнете към обичайната диета.

Диетични модели на кисело мляко

Както разбирате от заглавието, тази тридневна диета е разработена и използвана от моделите. Препоръчва се да се консумира главно природно кисело мляко. Диетичната диета е, както следва: За закуска трябва да консумирате 200 грама кисело мляко, за обяд - яйце и ябълка (ябълката може да замени ½ грейпфрут), за вечеря - зеленчукова салата. Можете да пиете чай и кафе. Ежедневното потребление на вода трябва да е равно на 2 литра вода. След 3 дни постепенно възстановяваме постоянното меню.

Кисело мляко за 7 дни

Що се отнася до пълноценната йогуртна диета, въпреки факта, че се нарича така, киселото мляко всъщност е добавка. Диетата на киселото мляко се състои от някои пипер храни, които трябва да консумирате през целия ден. Същността на диетата е, че трябва да консумирате кисело мляко 30 минути преди всяко хранене.

Преди диета трябва да знаете следните правила. На първо място е необходимо да се изостави:

 • Маслени продукти;
 • Пържена храна;
 • Сосове, кетчупи и други хранителни подправки и добавки;
 • Бонбони и сладки;
 • Консерви;
 • Пушени продукти;
 • Чаено кафе (в екстремни случаи можете да пиете 1 чаша напитка на ден).

Консумацията на вода е ограничена до 2 литра на ден, като тази скорост може да се увеличи в топлината. Можете да пиете вода 30 минути, преди да ядете кисело мляко. Преди и след хранене питейната вода е забранена.

Праскова кисело мляко

За да влезете в диетата е най-добре от дни на разтоварване, например, можете да използвате дни за разтоварване на ябълки или дни на гладно на кефир. Изходът трябва да е правилен и постепенно - към обичайната диета трябва да се върне постепенно.

Ежедневната диета от кисело мляко трябва да бъде както следва:

 • Кисело мляко - 500 грама;
 • Бяло месо от домашни птици или рибни филета - 300 грама;
 • Пълнозърнесто зърно - 300 грама;
 • Пресни зеленчуци - 500 грама;
 • Плодове (неподсладени) - 300 грама;
 • Орехи – 30 грамм.

Какви кисело мляко са възможни с кисело мляко?

Когато се препоръчва диета за кисело мляко, за да се даде предимство на естествените кисело мляко, най-добрите са тези, които се готвят у дома, независимо. Въпреки това, диетата няма категорични предписания за киселото мляко, така че можете да ядете и съхранявате, да се опитате да имате средно процентно съдържание на мазнини.

Това са всички характеристики и правила на диетата! Успех в диетата и бъдете тънък!

Share:
Comments