Ден на разтоварване на ябълки

Искате да отслабнете, но не харесвате диети? Опитайте дните за разтоварване. Благодарение на тях можете да загубите няколко килограма с малко усилия. Като продължаваме да ви разказваме за видовете дни на разтоварване, този път ще ви разкажем за дните за разтоварване на ябълки.

ябълки

Съдържание на статията:

Характеристики на дните за разтоварване

Разтоварването ден на ябълки е друг популярен вид разтоварване, както и гладни дни на кефир и пост ден на елда. Ако сте нови за разтоварване на ден, най-добре е да извършите първото разтоварване на елда, тъй като това е най-щастливия ден за разтоварване и за организма, който не е свикнал да разтоварва дни, това ще бъде най-добрият вариант.

В бъдеще можете да използвате други типове дни на разтоварване, за да намерите този, който ще донесе максималния ефект от неговата употреба. Тайната на почти всички гладни дни е не само в намаляването на теглото, но преди всичко в благоприятните им свойства за тялото, особено за нашата храносмилателна система.

Обърнете внимание на всички продукти, на които се основават дните за разтоварване, всички те пречистват червата и отстраняват токсините от тялото, това е в основата на т. Нар. "Разтоварваща философия".

По този начин може да се заключи, че дните за разтоварване носят 2 ефекти: самите продукти за разтоварване почистват червата и отстраняват шлаките, които играят огромна роля при увеличаване на теглото, и хранене на малко количество храна, всъщност глад, помага да се отървем от наличните наднорменото тегло.

Струва си да се разбере, че дните за разтоварване не допринасят за пълната загуба на тегло, нека просто да кажем, начин да изхвърлите няколко допълнителни килограма, които са се появили без причина и като начин да облекчите храносмилателната система, ако станете неудобни и тежки в корема. За да получите значителни резултати в намаляването на теглото си - трябва да използвате диети.

Зелени ябълки

Ползата от деня на гладно за ябълки

Apple ден загуба на тегло за отслабване има много предимства. Основното предимство на ябълките е техните полезни свойства. Както знаете, ябълките не съдържат мазнини, така че те са чудесен продукт за ден на гладно. Освен това ябълките са богати на витамини и следователно са здрави.

Ако искате да прекарате ден на гладно на ябълки, опитайте се да ядете само пресни ябълки, отглеждани в градината, тъй като само събраните ябълки са богати на витамини А, В и С.

Колкото повече ябълки се съхраняват, след като са разкъсани от дървото, толкова по-малко витамин се съхранява в тях. Това означава, че ако искате да прекарате ден на гладно на ябълки, няма смисъл да използвате ябълки, внесени от топли отвъдморски страни, които освен различни химически компоненти за активен растеж и цвят на плодовете не съдържат нищо полезно.

Ябълките трябва да се консумират заедно с кората, тъй като тя и най-горният слой от ябълки са много полезни.

Също така, можете да прекарате ден на разтоварване на печени ябълки, те имат дори по-добри свойства за отстраняване на шлака от тялото. Като се започне от това, на ден за разтоварване на ябълки можете да ядете двете ябълки свежи и изпечени.

Хранителните специалисти препоръчват да прекарвате деня на гладно на ябълки само един ден в седмицата, защото в противен случай това може да доведе до разстройство на стомаха.

В случай, че искате да прекарате ден на гладно на ябълки, повече за почистване на тялото, препоръчваме да се направи слабително, за почистване на червата, един ден преди деня на разтоварване.

На следващия ден, след ден на разтоварване, вземете инфузия на холагьог, за да премахнете застоялата жлъчка от черния дроб.

В деня на разтоварване на ябълки е силно препоръчително да вземете гореща вана или още по-добре да отидете в банята, тъй като тези две процедури забележително помагат да се очисти тялото от токсини, които ще излязат с пот.

Красиви ябълки

Преди деня на разтоварване трябва да настроите диетата си така, че да включва лека храна.

Препоръчваме да следвате следната порция преди да я освободите:

  • закуска: Сандвич и чаша зелен чай;
  • Втора закуска: Плодова салата;
  • Обед: Пилешка супа, зеленчукова салата, пресни;
  • Следобедна закуска: Обезжиренный йогурт;
  • вечеря: Задушени зеленчуци.

Тази диета ще спомогне за плавен преход към деня на разтоварване. По някаква причина много момичета, преди деня на разтоварване, се опитват да ядат колкото се може повече, знаейки, че утре ще имат труден "гладен ден", че ядат като последно време. В този случай усещането за ден на разтоварване няма да бъде никакво, тъй като натовареният организъм ще се отклони от преяждане и не трябва да бъде разтоварен на този ден.

Не забравяйте, че денят на гладно на ябълките има противопоказания. Този тип заустване е забранено за хора, страдащи от стомашна язва. Също така ви препоръчваме да се откажете от свободния ден на ябълките, ако имате проблеми с неразположението или стомаха.

Резултати от деня на гладно за ябълки

Колко можеш да изхвърлиш на ден на гладно на ябълки? Що се отнася до резултатите от деня на гладно на ябълки, тук не може да има конкретна фигура.

Резултатите от загубата на тегло ще зависят от много фактори: каква е текущата ви тежест и каква е вашата норма, как ядете преди деня на освобождаване от отговорност, колко преди да пиете течности и т.н.

Въз основа на това, и ще зависи от това колко ще отслабнете. Максималният резултат от средната загуба на тегло за един ден за разтоварване на ябълки е 2 килограма.

Кошница с ябълки

Ден на разтоварване на базата на ябълки

Този ден на гладно се основава на ябълки и вода. За ден на разтоварване ще ви трябва 1,5-2 килограма ябълки и 2 литра минерална вода. Разделете наличния брой ябълки на 5-6 равни части.

През целия ден използвайте ябълките под всякаква форма, която ви харесва най-много: в обичайния вид, като ги избършете с ренде или печена форма. Също през деня пийте вода в количеството, което тялото изисква, но без фанатизъм, тъй като някои момичета се опитват да блокират чувството на глад с изобилна напитка, което отново няма да даде никакъв ефект от деня на разтоварването.

Разтоварване ден на ябълки и извара

Много често лекарите и специалистите по хранене предлагат ден на замразяване на извара и ябълки, тъй като ябълките допринасят за отделянето на стомашен сок, извара ще помогне за по-лесно прехвърляне на този ден. Подобно на такова разтоварване прочетете в статията: "Дни за разтоварване на извара".

По време на деня на разфасоването на яйца и извара на яйца се препоръчва да се използва извара не повече от 5% мазнини (не повече от 500 грама на ден), като за броя на ябълките трябва да бъде същият като за стандартен ден за разтоварване.

Share:
Comments