Значението на името светлана

име Светлана има славянски корени и идва от думата "светлина". Това е един вид вариация на рядкото мъжко име Светлана ("светлина"). Гърците имат подобно име Фотина, а също и Светлана при кръщението. Изненадващо е любезно и топло. Когато това име се дава от родителите на дъщеря им, как ги коронират със светлина.

Светлана - черти на характера

Светлана - непрекъснати противоречия, лед и огън. Безкористният алтруизъм и преувеличено самоуважение, рядко умение да причинява на хората болка и доброта към тях, решителност, постоянство и неспособност в много важни моменти от живота си, за да вземат съдбата в ръцете си. Светлана е трудолюбива и независима, любезна, дипломатическа, но също така обича да pokomandovat. Тя е флиртувала и предпочита мъжкото общество, тъй като при жените е много по-трудно за нея да намери общ език.

Светлана е много внимателна за семейството си. Той не обръща внимание на всякакви клюки и не обръща голямо внимание на общественото мнение. Изглежда, че Светлана дори харесва, когато чуе, това е нейната суета. За повечето хора е с честно недоверие, вярвайки, че никой от тях не може да се разчита напълно.

В по-младите си години Светлана внимателно наблюдава себе си, тя се опитва да следва модата в дрехи, но понякога чувствата й се променят малко.

Съдбата на Светлана е непоследователна. Въпреки че красота, но в живота рядко успява да си намери работа. Светлана от самото детство е еднакво склонна към доброто и злото, така че родителите й ще трябва да работят усилено, за да вдигнат лицето, което биха желали.

Светлана - съвместимост с имената

Светлана има щастлив брак с Вадим, Владимир, Едуард, Олег, Алексей, Юри и Борис. Неприятно - с Глеб, Александър, Михаил, Станислав и Дмитрий.

Светлана - известни хора, които носеха това име

Много известни личности наричат ​​Светлана: Виноградова, Горичева, Дружинин, Алексиевич, Арилуев, Варгузов, Мастъркова, Моргунов, Михайлов, Жилцов, Кручов, Лазарев, Том, Хоркин, Шарапова, Савитская, Светлиняя, Сорокина, Раянова, Немолиева, Пушкин.

Светлана - интересни факти за името

име Светлана стало очень популярно в XX веке, особенно во времена Советского Союза. Сейчас оно в первой десятке, немного уступая именам Ольга, Татьяна, Ирина, Елена и Наталья.

Коментари

СВЕТЛАНА 12/26/2016 SAMA ON YOUR ZNAYA В ЖИВОТА НЕ БЯХ СЛАДКО.В ДЕТСКАТА СЛУЧАНА МАЙКА ЗА ПРОДАЖБЕН АДРЕС. В МЛАДЕЖИТЕ НАРУШЕНИ МОМИЧЕ. После мъжете използваха мъжете, а приятелката й се оказала успешен, женен мъж. Варя 04/11/2016 Светлана е много скромна, симпатична, любезна момичета, но в същото време - упорита. Колкото повече са убедени в нещо, толкова повече те упорстват и правят своето нещо. Но за да решат важното, да вършат стъпки, те нямат силата. Милка 11.04.2016 име Света, действительно несет свет. И не могут Светланы быть черствыми, злобными стервами. Это большой плюс для окружающих, и , иногда, большой минус для самой Светланы. Ею часто пользуются, завуалировав это под любовь. Олеся 04/11/2016 Забелязах, че личният живот на Светлана не винаги е гладък. Често връзката им дава болка. Това най-вероятно идва от тяхната нежност и доверие на любим човек. Те се опитват по всякакъв начин да оправдаят избраните и да му простят. Марина 11.04.2016 И моята приятелка Светлана не е много еманципирана в компанията на мъжете, а напротив, усещането й е неудобство. В този случай тя никога не остана сама. Мъжете харесват нейната скромност и несигурност. Те са защитниците!))
Share:
Comments