Значението на името ирина

име Ирина (Орина, Арина) идва от гръцки думи, които в превод означават "мир", "мир".

Ирина Федоровна - съпругата на цар Федор Йоаннович, сестрата на Борис Годунов. Бракът й се осъществява през 1580 г. от самата воля на Иван Грозни и служи като нова стъпка за издигане на Годунов. През 1598 г., след смъртта на Федор Иванович, бойците се заклели в подчинение на Ирина, страхувайки се от бедствията на интергренума, но тя вече беше на деветия ден, останала за Нововивишкия манастир. Там тя умира през 1603 г.

Ирина - черти на характера

Ирина е просто, радостно, нежно и женско име. Жените, които го носят, се отличават с възприемчивост, дейност и разузнаване.

Ирина не е сантиментална, тя има труден гняв. В същото време е лесно да се намери общ език с другите, да се държи безпристрастен в непозната компания. Ирина е остра и ясна в изявления и преценки, тя е добра и по-правилно една изобретателна домакиня.

През целия си живот Ирина създава представата за независима, студена и бизнес жена, която крие уязвимата си душа, любящо сърце, желание за мир и уединение, диво въображение.

Естеството на Ирина е насочено от разстояние в далечината и има своя собствена вяра и мнение. От древни времена Ирина се смята за символ на здравия разум и мир в Русия, тъй като има изтънчен вкус, баланс в действия и думи.

Непоколебимото й поведение Ирина често дразни другите. Много вярващ в приятелството и безразличен в него. Добро, а не възмездие, но за обида или негодувание реагира рязко и много силно. В света, Ирина се твърди чрез любов.

Тя обича детективи и фантастични романи, спорт. Във всяка компания дори човек, който се чувства и се държи свободно, няма да се противопоставя на употребата на лек алкохол. Ирина обича празници и празници.

Ирина - съвместимост с името

Ирина ще се радва на брак с Борис, Андрю, Леонид, Иван, Степан и Сергей. По-малко подходяща за нея Константин, Дмитрий, Роман и Валери.

Ирина - известни хора, които носеха това име

Такива известни като Купченко, Алегрова, Слуцка, Хакамада, Алферов, Мирохниченко, Селезнева, Роднина, Йордан, Богачева, Понаровская, Бугимова, Соколова, Зайцев и Богачев имат това благородно име.

Ирина - интересни факти за името

Ирина е много популярно име и в разпространението стои в първите пет, особено в градовете.

Коментари

Имам приятел Ирина. Написано е всичко! Споменати по-долу коментари, написани от хора, които знаят или повърхностно Ирин, или не ги знаят, наистина. Много се гордея с такъв приятел. Ирина оценява приятелството много безкористно. Но има голямо ВАС. Това е истинско приятелство. Много е трудно да се получи една дума, като правило, обикновено само за Ирина другари, приятели или само отстрани. Ирина може да има само една приятелка и за цял живот. В публично, че е трудно, прав (а аз съм рядко качество е угодно, защо да играе и измисли нещо, когато тя е по-добре да кажете на хората истината в очите, макар и не много приятен, но съдия за себе си, нека да боли, но вие ще знаете какво да го оправя, ако ви боли, не е глупава poddakivaniya и komlimenty в очите, но в душата-всички знаем истината. знаете ли, че това е благодарение на хората, светът става по-добре.) и в същото време те не искат да се нарани човек nadoviv върху раната, и просто кажи истината и ако го поправиш, ще бъде за теб тогава Радвам се, просто не знаете за това ... Мария 04/09/2016 В компанията Ирина се държи съвсем безпрекословно. Радостен и общителен. Но при условие, че наблизо има поне един близък човек. Най-хубавото е, че Ирине се чувства на тяхна територия. Там те са любовници, а това е достатъчно, за да отхвърлят студа и други не много приятни страни. Ирина 04/09/2016 Да, това се случва, че Ирине мисли за себе си повече, отколкото те всъщност са. Студено отвън, но топло вътре)) Ирина се опитва да се защити и предпази от разочарованията. Изглежда - не ми пука. Но с близката, проверена комуникация Ирина става отворена. Дарина 04/09/2016 За сметка на студа на изображението - това е така, но за сметка на това, което е в душата, някъде дълбоко там, Ирина на всички вид и любящ - абсолютно несъгласен! Ирина обича да показва нейното превъзходство (дори и да не съществува). В комуникацията не ми харесва Ирина. Людмила 04.04.2016 Ирина, има такова нещо - да говорим пред неприятни неща. Това е напълно непонятно за мен. всъщност, човек вече знае за недостатъците му и още веднъж да му напомня за това - абсолютно нищо. Ирина не се различава в такта.
Share:
Comments