Значението на името андрю

име Андрей е извлечена от гръцката дума "андрос", което означава човек, може да се преведе и като "смел, смел, смел". В Русия името придоби популярност след приемането на християнството, преди това е било обичайно във Византия. Смятало се, че бебето с името Андрю винаги ще бъде под патронажа на небесния ангел-пазител.

Андрей - черти на характера

В детството момчето се отличава с висока енергия и изобретателност. В апартамента може да се носят малки часове за часове, а след това и да седите дълго и да правите нещо. Има жива, ярко въображение - всеки дрънкул в ръцете му става важна играчка. Упражнението на Андрю се изразява буквално във всичко.

В училище изучава средно, активно участва в живота на училището, задачата се извършва добросъвестно, приближавайки го с пълна отговорност. Той не търпи несправедливост и винаги защитава слабите.

Андрю - душата на компанията, смешен човек, "жива анекдота"; той е общителен, остроумен, знае как да установи контакт дори с трудни хора, особено с момичета. Подобни качества като отдаденост, общество ще му помогнат да успее по всички въпроси. Андрю - надежден и добър приятел, ако е необходимо, той ще се спаси дори през нощта, за което приятелите му много го ценят. Но ако обиди Андрей - пазете се! Той не прощава обида, въпреки че държи отрицанието в себе си.

В отношенията с жените е нестабилна. Лесно е да се разделим с една и без угризения, а на другия ден да ходим от другата. Андрю е изобретателен и пламенен любовник, опитвайки се да угоди на партньор и често има няколко жени едновременно.

Ако обаче представителят на това име се влюби в реалността, той лесно се сбогува с натоварения живот на бакалаво и навлиза в ново семейно ниво на съществуване. За брака Андрей търси оживена и общителна дама, с която има какво да говори, а не примитивна домакиня, която винаги се движи наоколо в халат и превръзки.

Андрю - имена съвместимост

За да създаде семейство, собственикът на това име трябва да търси Ангелика, Алис, Валерия, Антонина, Вероника, Алина, Галина, Дийн, Лариса, Мария, Людмила и Наталия.

Неспокоен брак може да се развие с Варвара, Олга, Оксана, Ирина, Зоя, Виктория, Катрин, Вера, Анна и Яна.

Известни хора на име Андрей

Руски художник А. Рублев, принц А. Трубевски, поет А. Бели, писател А. Платонов, А. Гончаров - Народен художник на СССР, А. Миронов - талантлив актьор, А. Макаревич - композитор, певец, телевизионен водещ и др.

Андрю - интересни факти за името

- планета-защитник - Слънце, Уран - Зодиак на име - Стрелец, Рак - цветове, които донасят късмет - стомана, тъмнокафява, плътна червена, люляк - камък - амулет - кехлибар, аметист - растителна - - Животно - тръстиков тръс.

Коментари

Вероника 04/04/2016 Моят идеал за човек, съсредоточен в едно име - Андрей. Дори като тийнейджър имах връзка само с Андрей)) Е, някак съдбата ни води) И сега, отново с Андрей, по мое мнение - това е за дълго време! Те са готини, тези Андреас!)) Аня 04/04/2016 Имам брат на Андрей. За жените - истината е. Ако той не харесва нещо - той лесно ще прекъсне връзката, независимо на какъв етап не са. И със същата лекота - ще намери друго момиче. Но това не означава, че той не може да има силни чувства, просто, трябва да намерите самия! Алиса 04/04/2016 Съпругът ми е Андрю. И мога да кажа с увереност, че Андрюс са точно същите като тук. За сметка на помощта на приятели, съвсем наскоро имаше нощен разговор от приятел. Андрю без никакви въпроси, облечен и отишъл при него! Брюнетка 04/04/2016 За съжаление знам съвсем друго с Андрей. Този Андрю няма да се втурне към вашата помощ, няма да се втурне, например, да заеме пари. Максимум - можете да очаквате съвет от него, а след това, по-голям акцент, той ще направи това, което сте направили погрешно и сте се справили с тази ситуация. Лариса 04.04.2016 Е, аз не знам какво ще стане Андрю в зряла възраст ... Но сега, на петгодишна възраст - това е само вихрушка!))) На място той може да седне, точно един и половина минути, а след това, ако е много интересно занимание))) За да спрете своето постоянно движение - абсолютно невъзможно!
Share:
Comments