Значението на името алина

име Алина в превод от латински означава "отчужден", "друг", от древен немски - "благороден", от арабски - "верен", "проспериращ". Заимстваното име в СССР започна да се разпространява от 30-те години на ХХ век. В началото на 21-ви век тя е включена сред най-популярните женски имена.

Алина - характерни черти

Като дете тя е доста смела, упорита и умишлена. Той не толерира възражения, не се стреми към лидерство, опитвайки се да подчини родителите си. На тази основа в семейството има много конфликти. Лесно е да се сближи с връстници, но поради неспокоен характер често се кълне с приятели. В училище се обучава добре, той хваща всякаква информация в движение. Алина има отлична памет и вродено усещане за думата.

С възрастта тя става малко по-спокойна и по-спокойна. Той предпочита да бъде приятен с мъжете, защото не се доверява на приятелите си. Алина винаги е безупречна, внимателно наблюдава себе си, обича комплиментите. Тя знае собствената си стойност, знае как да се отдава от най-добрата страна, тя е много хитър и хитър. Постига желаното от всички възможни начини, често обижда хора.

От енергичната Алина ще бъде отлична публична фигура. Тя винаги защитава мнението си и е почти невъзможно да убеди едно момиче. На работното място - внимателно и бързо се опитва да завладее всички върхове, които често успява. От Алина се оказва доста добро и практично, но много строго, главно.

В отношенията си със силен пол той се държи свободно и спокойно. Сексуалната й енергия може да бъде завидяла само. Обичаното момиче обикновено не бърза, предпочитайки първо да се реализира в живота си. Той обича ума, а не сърцето. За брак Алина интуитивно избира силен партньор, приятел и другарка, за когото тя вярва напълно. За децата се отнася безразлично, но детето ще идолизира и да се отдаде.

Alina - съвместимост с имената

Собственикът на това име вероятно ще има успешен брак с Юджийн, Борис, Виктор, Александър, Владимир, Петър, Михаил, Яков, Олег и Андрю.

Избягването на съюза е с Игор, Дмитрий, Анатолий, Николай и Алексей.

Известни хора на име Алина

- Алина Погосткина - известна цигуларка - Алина Кабаева - руска спортистка - Алина Витуновская - поетеса - Алина Яновская - актриса - Алина Гют е политик в Полша.

Алина - интересни факти за името

- планета-патрон - слънцето - цвят - оранжево, жълто, златно - символично растение - вербана, клен - тотем животно - мънисто - камък-талис - топаз и зюмбюл.

Коментари

алина 25.11.2016 г. Cool! директно за мен :-)))))))))))))))))))))))))))))) Алина 11.11.2016 Винаги съм уважавал и уважавал родителите си. Рядко се твърди, винаги ги слушам :) Искам да се оженя вече вече ♥ Не си струва да се влюбвам в любовта) Обичам безумно децата и уча за учител. 18 години ^ ^ АЛИНА 11/08/2016 Всичко за мен, но аз обичам рома и аз съм Алина) 11/03/2016 Четох всичко и много за мен, с изключение на това, че разбирам всяка информация в движение, не е съвсем вярна))) За съвместимостта на имената. Това също е вярно, че харесвам Женя!)) Алина) 11/03/2016 Четох всичко и много за мен, с изключение на това, че разбирам всяка информация в движение, не е съвсем вярна))) За съвместимостта на имената. Това също е вярно, че харесвам Женя!))
Share:
Comments