Значение на максим

Име на мъжа Максим дойде при нас от латинския език, от думата "максимум", което в превод означава "максималният, най-големият". В Русия името започна да се разпространява през 60-те години на ХХ век и растежът е бърз. Максим е едно от каноничните имена на Руската православна църква, която почита много светии с това име.

Максим - черти на характера

Максим израства, за да бъде тихо дете, е почти невъзможно да се побърка. Той предпочита да седне в продължение на часове и да играе в гордост самота, рядко плаче, вярвайки, че сълзите са за слабите. За да изучавате момчето подхожда с пълна отговорност, в живота на училището участват малко. Максим - изненадващо, просто, не от години, мъдър дете, той е амбициозен и винаги се бори за истината.

Максим - любезен и енергичен човек, твърдо задържащ юздите на съдбата си. От него се оказва велик лидер. Той е обективен и споделя ясна линия между личния си живот и работата, но няма да му позволи да "се отпусне на врата си".

Максим винаги е възпрепятстван, понякога изглежда, че има нерви от стомана. Това е отчасти вярно! Стриктността е перфектно свързана с мекотата, така че Максим ще бъде идеален баща.

В отношенията с жените - ярък импровизатор и мечтател. Вдъхновен от страстта, той е готов за най-неочакваните романтични дела: да изпее серенадата под прозореца или да направи оферта, коленичила в най-неподходящото място. Любимият на Максим никога не му липсва.

Максимална съвместимост с имената

За избора на придружител на живота костюми с голяма отговорност, бракът за Максим е сериозна стъпка, към която човек трябва да се приближи внимателно. С темперамент той ще бъде подходящ представител на имена като Светлана, Нина, Лидия, Райза, Зинаида и Маргарита. Ясни, емоционални отношения се очакват с Джулия. Трудностите в брака могат да възникнат с Любовта, Антонина и Олга.

Известни хора на име Максим

М. Аверин - режисьор, актьор на театър и кино, М. Березовски - композитор, М. Ворбовиев - известен художник, М. Венгеров - цигулар, М. Галкин - художник, телевизионен водещ, М. Концевич - изключителен математик, - шампион, М. Леонидов - музикант, певец.

Максим - интересни факти за името

- Зодиак - Козирог - Покровителска планета - Плутон - Цвят на името - червено, пурпурно, синьо - камъка амулет - аметист - растения - фучсия, пепел - символ на животните - норка.

Максим от детството си се отличава с безупречно здраве, ранен съпруг и естествено надарен с добра интуиция.

Коментари

Макс =) 05.05.2016 Моите момичета)))) Но ми харесва една красива Алинка, така че няма да взема)) Всичко, което е написано на 80-90%, е вярно, но има и някои задници с това име. Така че всичко това е за 90% от макс. Лично аз се гордея с името си и се опитвам да не показвам лоши качества. Анжелика 04/15/2016 Аз, разбира се, като всички, които се наслаждават напълно на тази характеристика. Толкова много зашеметяващи качества в един човек! И в края на краищата, не дума за лошото! Знаех един Максим в детството, впечатленията бяха само положителни. Сега наистина искам да се срещна с него, да видим - как изглежда истински човек!)) Елизабет 04-15-2016 Момичето наскоро роди и се обади на бебето Максим. Аз някак си не харесвам особено това име ... Но сега! Утре ще отида да погледна още малко Максимку!))) Такова щастие често не пада - прилича на растящия такъв герой!) По някаква причина веднага повярвах, че всичко написано е вярно. Калинка 04/15/2016 Няма нищо, за което да обвиняваме. Абсолютно адекватно, всички умерено. Ако наистина Максимс са такива, тогава е просто прекрасно. Но, както го разбирам, никой не съм толкова умен, а за Макс има много различни момичета. Необходимо е да се опитаме да го постигнем. Дарина 04-15-2016 И аз обичам тези хора! Задържани, сериозни, толкова умни ... Но всичко това е само за бизнес, но в обикновен живот човек трябва да има чувство за хумор, да може да изненада, да се погрижи. Като цяло, Максим е много подходящ за мен.
Share:
Comments