Значение на името

Евгений Това е древно гръцкото име, което идва от Евгениз, което означава благородно.

Съвсем нежно и красиво име Юджийн е в популярността на първите десет имена. Собствениците на това име са сантиментални и са склонни да наредят живота.

Юджийн - черти на характера

Основните особености на характера на това име са чувствителността, прекомерната възбудимост и доста противоречивата комбинация от слабост и сила. Отрицателни характерни черти на името: упоритост, липса на състрадание, грубост, психологическа нестабилност, гняв и агресивност.

Положителни черти на характера на името: - разумност, - веселие, - постоянство, - самоувереност, - общество, - чувство за справедливост, - отговорност, надеждност.

Юджийн се отличава с способността да вдъхновява надежда в другите, той винаги е "душата" на компанията, блести с висока интелигентност, е прагматичен. Собствениците на това име имат очарователен интелигентен чар.

Юджийн - съвместимост на имената

Евгения е много любовен народ, поради това, което често трябва да страдат в живота. Те са много сериозни относно брака и много обичат децата. Добра връзка с Юджийн може да бъде с жени с име: Анна, Валерия, Валентина, Ксения, Даша, Людмила, Нина, Наталия, Джулия.

Евгени трябва да избягва съюз с Варвара, Елена, Галина, Зоя и Марина.

Юджийн - известни хора, които носят това име.

- Руски поет Евгений Баратински-актьор Евгений Евстигнеев-поет Евгений Евтюшенко-актьор Евгений Дворчевски-композитор Евгений Дога-актьор Евгений Леонов-епископ Евгений от Херсонско-историк Евгений Тарле- руски принц Евгени Оболенски и др.

Евгени - интересни факти

- зоологията на името - рибата - планетата е патрон - Венера е камъкът - талисманът е перлата - цветът на името е синьото име на деня: февруари 3.25, март 4.2, 20 ноември, 26 декември - щастлив период на годината - благоприятни растения: забрави ме, липа.

Ако се помогне на Евгени да се събере и целенасочено се движи в правилната посока, той ще постигне доста значителни успехи в живота.

Коментари

Инга 31.11.2016 Често, Евгения, губещи в живота, "слабоуверени", за съжаление, въпреки интелектуалните способности, рядко постигат житейски успех и материална сигурност. Женя 04/15/2016 За моите съименници, те пишат много. Но нещо се сближава, нещо - не много. Като цяло те са точно както са написани. Винаги има изключения. И отговорен Женя, и любящи съпрузи, и раздразнителни също. Те трябва да бъдат насочени и след това резултатът във всичко ще бъде положителен. Vicus 15.04.2016 г. Eh. Не забелязах сериозното отношение на Евгениев към брака ... Да, те обичат децата. Но всичко това е някак си повърхностно ... На приятелите ми Евгениев, по-често жените за деца отговарят и във финансовата връзка. И баща ми, трябва само да пия ... Карина 04.04.2016 Евгениев има много развито чувство за справедливост! Вярно е, че това може да бъде някаква справедливост ... Но той непременно ще се намеси, за да го възстанови. И за социализма - няма какво да се каже. Жен винаги е много приятели, телефонът не е освободен от ръцете)) Лика 04/04/2016 Да, Евгения има чар и как! На практика това не е възможно да се противопоставим. Нещо повече, Женя може да направи това добро за себе си ... Като цяло, ако Юджийн иска нещо, дай му веднага, все още не може да устои)))
Share:
Comments