Завладяване на човек на пръв поглед? ето как да го

Те се шегуват, че мечтата на всички момичета е да бъдат момиче на мечтите. Това е шега само отчасти, защото почти всички се опитват само да омаловажат, че се насочват към мъжете и завладяват завинаги.

В мрежата ще намерите милиони препоръки относно феномена на създаването на незаличимо първо впечатление. Но що се отнася до целия калейдоскоп на съветите да завладеете мъжкото сърце, изберете тези, които са наистина полезни. В края на краищата, понякога можете само да навредите на прекомерната си усърдие и всички усилия ще бъдат напразни.

Външен вид и първото впечатление

Често съветите за това как да се хареса на мъж, засягат само женския вид и са повърхностни. Като, направете подстригване, грим, облечете се на рокля, копчета и шапка. Но тъй като не беше така. Да, със сигурност ще привлечете вниманието, но има ли някой, от когото се нуждаете? Ще бъдете разгледани от минувачите, но се отнася само до куклата. И защо често нищо незабележимо момиче с нисък клас е толкова желателно, обичано и привлекателно?

Разбира се, първото нещо, на което човек обръща внимание, е вашият външен вид. Най-вече мъжете харесват точността и естествеността, добрия вкус и елегантност, неуловим чар и, разбира се, някаква миризма. Защо момичетата, които са идеални на пръв поглед, могат да останат без подходящо внимание? Това е просто, защото често са еднакви помежду си, като две капки вода, те нямат толкова сладък въздух, че всеки човек се нуждае от толкова много. Няма човек и специален, има шаблон, стандарт и схема ... Не е много романтично, така че мъжете по-скоро предпочитат не толкова перфектни, но интересни и "живи" видове.

Невербална комуникация

Невербална комуникация - второй по значимости определяющий критерий в феномене "первого впечатления". Ваша манера держать себя, двигаться, ваша походка и осанка, мимика и взгляд - все это либо играет вам на пользу в деле соблазнения либо нет. 55 процентов всей информации мужчина "считывает" через вашу манящую или робкую улыбку, через уверенный или застенчивый взгляд, вкрадчивый или тревожный голос.

Всички усилия да поемете контрол над тялото и лицето си и да се държите така, както е описано в учебника по съблазън, опитвайки се върху образи, необичайни за природата (фатален изкусител, нимфет или плах скромност), може да ви попречи да създадете не само истинско впечатление за вас, но и просто приятно. Театралността, понякога достигаща комикси, много отблъсква хората, докато природата и непосредственото поведение привличат като магнит.

Не трябва да изглежда

Вътрешното ви състояние е ключът към успеха при първия контакт. Ако тя излезе свободно (принципът на съгласуваност), човек бързо се прониква до вас с чувство на съчувствие и доверие. Ако сте добри в сърцето си, вие сте готови да общувате и флиртувате, вие сте отворени и приятелски, а впечатлението, което правите, е задължително положително.

Важно е да отговорите честно на въпроса, защо се нуждаете от това съобщение, какво искате от него? Ако целта на комуникацията е ограничена до интимност, да отидете в ресторанти, да получите подаръци - по-добре е да кажете на човека директно за него ("Ние сме сладки един за друг, които имат днес?"). Тази честност и откритост са много подходящи за онези мъже, които са готови да приемат такива правила на играта.

Искрено интерес към мъж

Когато една жена показва искрен интерес към човека, задава интересни въпроси, внимателно слуша отговорите си, може би дори го възхищава, мъжът се топи. Искрено уважение към личността на човека, неговата сфера на дейност, неговият ентусиазъм дава 100 точки на привличане на една жена в очите на нейния ласкател.

Опитайте се да не заблудите умишления интерес на събеседника или на себе си. Вземете неприятностите, за да си зададете въпроса, наистина ли имам нужда и са интересни, ми харесва. Не е нужно да го оценявате по отношение на състоянието и дейностите, надеждност, просто усещате какви чувства предизвиква на незначително ниво. Отидете по-далеч: какво се чувствате до него след 20 години живот заедно ... мечтайте, не се страхувайте! И когато осъзнаете, че чувствате отговор в душата, вие интуитивно ще се държите така, че да му харесате.

Първото впечатление е второ

Достатъчно и няколко секунди, за да направиш първото впечатление, да го оправиш отнема само минута и да трае достатъчно дълго. Ехото на първото впечатление ще се случи само когато се запознаете много отблизо и се опознаете истински. Първите секунди на запознанства решават съдбата на всички бъдещи отношения.

Първоначално от детството

Дори в детството ни се поставя идеята за това какво трябва да бъде идеалният човек, как трябва да се държи, какво да облече, какво да мирише. И тогава, когато срещнете мълния бързо (няколко секунди) партньорът е диагностициран от критерия е подходящ - не е подходящ. След това се издава присъда. Ние несъзнателно караме човек към критериите за съответствие или непоследователност, а след това, в процеса на живот заедно, ние научаваме неговия подарък. Изображението, създадено при познати, изчезва под натиска на суета всекидневния живот, любовта също се топи и от създаденото изображение няма следа.

Следователно, основното нещо на срещата не трябва да се излъга. Важно е да бъде честен със себе си и да слушате гласа вътре, всеки знае, че в действителност ще бъде освободен с конкретна любов. Комуникацията ще бъде възможна, ако хората първоначално се покажат реални и техните очаквания от тези отношения. Не винаги тези очаквания и желания, изразени, те могат да се четат само в поведението и комуникацията партньор, но внимателен и мислещи те разбере и приеме. Не отивайте за обществото, считайки всеки човек за потенциален любовник и съпруг. Слушайте себе си и не губете време за тези, които са неприятни за вас. Човек също ще почувства, че няма да се намирате, за да общувате, без значение как се опитвате да го измамите, като се преструвате, че се усмихвате и кимвате. Той със сигурност ще почувства малката си стойност в очите ви. Бъдете честни със себе си и с човек, тогава можете да направите първото си впечатление.

Отново атакуваме същата рейка?

Всеки от нас може да има стереотип за мъжете ("Всички хора са едни и същи, имат нужда единствено", "Мъжете са ненадеждни, не могат да се вярват" "Хората са алчни и мързеливи"). Те са погребани в подсъзнанието на една жена и образуват поведението си с мъжете. От една страна, тя иска да изгради отношения, а от друга страна, тя има отрицателни нагласи, които пречат на нормалната комуникация. Такива програми са автоматични: човек наистина започва да показва алчност или безразличие към жена с отрицателни нагласи.

Ако започнете да действате от обратното: похвала, благодаря и вдъхновявате, тогава човекът ще иска да направи много повече. Платен в кафене - "Какво щедър ти!" Дарихте цветя - "Колко хубаво за мен!" Човек за топлите думи на благодарност може да превърне планините! Но мисли като "Да, и ресторант, който е оскърбен" или "Куп нещо вчера и някои твърде малки!" роди човек само едно желание - колкото повече никога не виждаш. Безсъзнателното изображение, натискайки човека, коригира поведението му към вашите мисли и нагласи. Така че помислете за един човек добре, и той ще се държи с вас съответно.

Не го правете на първата дата:

1. Подценяване на собствената стойност и стойност на човека. Това е много често срещана грешка, когато момичетата прекъсват, като вече се задушават за своите положителни качества: "Да, ти, не съм толкова красива, умна, талантлива ...". Важно е да научите с достойнство и увереност да приемате комплименти и ухажвания. И е по-добре да говорите по-добре за мъжете, опитайте се да направите искрен комплимент (о, как те харесват, понякога повече момичета).

2. Преувеличаване на очакванията от ситуацията и от мъжете. Много разваля първото познание на прекомерните очаквания. Те отблъскват и водят до мисълта: "Защо трябва да имам нещо общо с вас?"

3. "Заредете" собствените си затруднения в живота. Не казвайте на бедния човек за вашите проблеми с родители, роднини и познати. Дори ако това не се отнася до себе си, всички отрицателни изказвания ще бъдат свързани с нов приятел с вас.

Share:
Comments