Защо мечтаете за целуване по устните? основната

Всяка нощ човек, който затваря очи - се втурва в подсъзнателните си мисли и желания. Те се появяват в сънища, които могат да отворят вратата на бъдещето пред него.

Защо мечтаете за целуване по устните - струва си да разследвате.

Какво мечтае за целуване по устните - основните интерпретации

Всеки човек копнее да обича и да бъде обичан. Понякога тази жажда се предава от лицето несъзнателно на сънища. След това, затваряйки очите си, е реалистично да видите в мечта страстни целувки и нежни прегръдки.

За мнозина целуването на устните е важно. Това е проява на нежност, любов и грижа. Това са тези целувки в съня и искат да видят - целувки по устните. Но трябва да внимавате с вашите желания. Много мечтани книги показват, че такива мечти нямат положителни перспективи, а напротив - те показват, че човек може да очаква опити и проблеми. Какъв вид проблеми - струва си да разследваме.

Целувките в съня трябва да се тълкуват въз основа на този, с когото сте се целунали:

• целуване със служителя, шефа - с конфликти и недоразумения на работното място, евентуална загуба на работа;

• Целуване с близък до укрепване на взаимоотношенията;

• Целуване с роднина - ще срещнете грандиозен скандал, кавга, трябва да сте бдителни;

• Ако в съня си успяхте да целунете няколко души - ще бъдете успешни във всички начинания, просто трябва.

Струва си да обърнете внимание на общата интерпретация на съня, да не пропускате малки нюанси, които може да изглеждат незначителни, но в бъдеще те ще играят огромна роля в живота ви.

Защо мечтае да целува устните си в мечтата на Милър

Милър е склонен да мисли, че целувките, които са човек в съня, показват по-голяма неморалност на поведението му. И тук не става въпрос, че човек първоначално знае, че ще извърши ужасно действие. Фактът е, че той е бил измъчван от разкаяние от самото начало. Въпреки всичко, той може да предаде близкия, близък човек и да предаде тайните на колегите си.

Струва си да бъдете внимателни към такива мечти, казват, че не трябва да очаквате прошка за отрицателни действия. Целувка, която се появи в сън с врага - до евентуално примирие. Той може да дойде като родно, близко лице и с непознат човек, с когото се намирате в кавга.

Ако човек, който е в двойка, има сън, тъй като някой целува съпруга си, съпругата - такава мечта казва, че си заслужава да се грижим за връзката. От своя страна са извършени голям брой дефекти, които трябва да бъдат компенсирани от нежност и обич. Ако решите да защитите позицията си в една връзка - можете да я загубите.

Целуването на детето на устните е желание за попълване. Необходимо е да се задоволи нуждата от размножаване, в противен случай са възможни големи проблеми с репродуктивната функция, така че си струва да се има предвид, че е време да се вземе решителна стъпка в бъдеще. Виждайки някой друг да целуне детето ви на устните - той е под нечия лошо влияние, което не искате да видите, вие сте твърде зает със себе си, нямате достатъчно издръжливост, острота.

Защо мечтаете да целувате устните на книгата на Фройд?

Според мечтата на Фройд целувката винаги е нереализирана сексуална жажда за партньор. За тези, които нямат добре оформено взаимоотношение, подобна мечта може да означава, че човек трябва да обърне особено внимание на всички околни знаци. Струва си да им даде специално значение.

Ако мечтаете само целувки в съня си - нямате достатъчно словесен контакт с втората половина. Ако мечтаете, че целувката е само прелюдия към по-нататъшна любов, това означава, че всичко в живота ви е хармонично и етапно - трябва да обърнете специално внимание на това, дали оценявате партньора си - сега е наистина важно да го направите, защото връзката на ръба на почивката може да се окаже съвсем изведнъж. Причината за това ще бъде липсата на внимание от ваша страна.

Ако възрастен сънува как малката му майка целува устните на майка си, това означава, че той има комплекси и страхове от миналото, които му попречат да продължи живота. Струва си да си помислите за това, че можете да предотвратите развитието на личния си живот, предотвратявате безпроблемното и внимателно развитие на събитията.

Защо мечтаете да целувате устните за различни мечти

Скитникът - че целуването на устните в съня може да се интерпретира с формата на целувка. Ако целувката е "френска" - такава мечта обещава сериозно внезапно заболяване, което също се свързва внезапно.

Ако целувката е страстна и трайна - не разчитайте на външна помощ - трябва да разчитате само на себе си. Също така, такава целувка може да обещае раздяла и нарушаване на плановете. Ситуацията може да бъде възстановена, но загубите са неизбежни. Понякога визуалните снимки на сънищата са придружени от усещания на физическо ниво.

Така че, след мечта, можете да почувствате неприятен послевкус в устата си - ще обсъждате много и усърдно, но клюките няма да ви навредят. Ако имате заболяване на челюстта след целувка - не се втурвайте в джакузи с главата си - достатъчно е само да се изчислят всички стъпки предварително.

В психоаналитическом соннике такава мечта обещава недоволство и криза в отношенията. Така че, момичето е недоволно от втората си половина. Тя иска да има много повече, отколкото има. Може би човек просто поема прекалено грубост и не обръща подходящо внимание на втората му половина. Едно момиче в съня компенсира липсата на привързаност от страна на любим човек с илюзорни целувки.

Защо мечтае да целуне човек в устата - събуждане мечта за серия от любовни провали и любов превратности. Ако мъжът е двойка - той очаква охладителните отношения, които скоро ще бъдат съживени, вдъхват нов живот в тях.

Медената мечтана книга гласи, че ако в съня си целуваш мъртъв човек на устните - в бъдеще ще се изправиш пред собствената му съдба - смъртта може да е внезапна, отрицателните събития ще те завладеят.

Ако целуваш знаменитост в сън, такава мечта трябва да се тълкува като безсъзнателно решение за повишаване на твоя статут в обществото. Такова решение ще бъде взето напълно оправдано. Скоро ситуацията на човек в обществото ще се подобри драстично.

Ако мечтаете за страстна целувка с човека на вашите мечти - струва си да опитате да изградите връзки - всичко е възможно, може би просто трябва да почакате. Няма да ви отнеме много време да чакате, но си струва да сте готови за драматични промени в личния си живот.

Целувайте в мечта съпругата на някой друг на устните - да вземете отрицателни решения в живота, да извършите скрити стъпки. Тези действия ще бъдат продиктувани от вашите подсъзнателни тайни страхове и желания. Целувайте бившия любовник в сън - към внезапни срещи и разговори. Ако едно момиче мечтае, че целува нейния бивш любовник - тя със сигурност ще лъже любимата си. Ще й се струва, че това е единственото правилно решение.

С мечтата на Феломин - Целувки с фиктивен партньор - промяна на условията на живот, живот. Ще бъде трудно да свикнем с тези промени не само защото са обриви, не само защото са разрушителни, те са резултат от отрицателни действия в миналото и хората знаят това.

Покойният в съня, който те целува - към успеха и напредъка по кариерата. Ще имате възможност да сключите нови договори, да установите бизнес контакти. Всички събития ще бъдат много неочаквани, но приятни. Целувайте в съня на роднините по устните - да се срещнете с известен човек, който ще бъде печеливш по финансови въпроси.

Ако сте мечтали за това как се целувате по устните на претъпкано място - може би сте твърде приказливи с другите за вашите текущи отношения. Това е доста обрив. Струва си да ги държите в тайна, за да ги предпазите от любопитни очи.

Психолозите казват, Заслужава си да се доверите на мечтите, които носят ярък емоционален цвят. Така че, ако сънят е изпълнен с страстни чувства, тогава вие също искате страст и внимание от близки хора.

Ако по време на целувка имате неприятни, отблъскващи чувства - затваряте щастието си в личния си живот. Струва си да мислим няколко пъти, преди да вземем решение в рамките на личния план. Не съдете хората, които идват при вас в живота - те просто са отражение на себе си. Погледнете ги внимателно, е време да промените също. Вземете всички съвети на мечтите спокойно и умишлено. Тогава мечтите ще донесат само удоволствие.

Share:
Comments