Винаги е борш любов за добро, или парадоксни съпруги

Нито печатът в паспорта, нито сватбеният пръстен не могат да задържат мъжа близо до нелюбивата жена. Ето защо несправедливите дами се опитват, колкото могат - стоят в печката в полунощ, за да угодят на съпруга си с прасета, заедно със сирене-картофени лодки, три пъти на ден изтръгват драканата и се научават да желязоват ризите с един ход на желязото. Какво в крайна сметка? Да, всичко е едно и също - развод и моминско име.

- Но защо? женската аудитория ще попита в недоумение.

- И затова! - на хор ще се отговори от представителите на по-силния пол. - Били ли сте ни питали какво искаме и от какво се нуждаем?

Какво искат те?

Много. И вкусни да ядат и да се насладят достатъчно на чисти листове, да се обличат хубаво, да ходят на разходка и да гледат телевизия ... Вярно е, че в последните желания съпругата не е спътник - уморен за деня, бедно нещо, изтощено и десетата мечта изглежда. За част от забавлението ще трябва да отидете на "Зошка". Тя, обаче, и пържените яйца не могат да изпържат, но можете да вземете котлети от хладилника. И какво, една идея!

Какво искат те?

Например, любов и обич. Да, не сте интерпретирали погрешно, мъжете също имат нужда от нежност, разбиране и човешка топлота. И заради това се омъжват. Тъй като най-малкото можете да напълнете стомаха с пица, но човекът, който ще ви подкрепи в трудна ситуация, все още трябва да изглежда. Между другото, повечето мъже са напълно в състояние самостоятелно да поддържа ред в жилището, да се грижи за дрехите и дори в кухнята ще даде шанс на някои жени представители.

Какво трябва да направя?

Първо, оставете стереотипното мислене на бабите на пейката. Те не изпитват липса, но ще се радват да бъдат добавени. И все пак - да се научат да отделят времето си на семейството и приятелите си. Повярвайте ми, в битка с рутина няма да бъдете победител, но да дадете на мъжа си една незабравима вечер е прав. И ако по правило да отидете в парка, киното, да отидете на риболов или да играете "линия" най-малко през уикендите (защо не?), Тогава вашият живот ще блести с нови цветове. Не боли да се грижиш за себе си, дори и да мислиш, че няма пари за това. Повярвайте ми, винаги можете да намерите начини, които не изискват голям капитал.

Бъдете красиви и обичани и всичко останало ще последва, защото истинско силно семейство е власт!

Текст: Матрино Барабанова

Share:
Comments