Ухапването може да бъде нежно

Има много разновидности на докосванията, с които мъж и жена се вълнуват помежду си по време на любовна игра или сексуален контакт. И освен ударите и целувките, може да се хапе много ефективно. Тук обаче не всички са толкова недвусмислени.

Ако същите докосвания на пръстите ви или устните трудно могат да доведат до неприятни чувства към партньора, тогава хапването може лесно да се превърне в болка. Ето защо е необходимо тези грижи да се третират много внимателно. Най-добре е да си припомните няколко правила, които ви позволяват да сте сигурни, и винаги да ги прилагате на практика. Нека да се запознаем със списъка на тези препоръки, за да не навредите на втората половина дори при най-страстния секс.

Ние хапнем за "правилните" места. По-голямата част от човешкото тяло е ухапан, но не всичко. Така че, не можете да хапнете клепачите, горната устна, юздата на пениса. В допълнение, всеки човек има свои части от тялото, хапене, което му носи само дискомфорт. Ето защо, като използвате ухапване, трябва внимателно да следвате реакцията на партньора.

Не хапете по време на оргазъм. В момента на оргазъм мъжете и жените често губят контрола върху тялото си. Включително и над челюстните мускули. Ето защо, ако мъж или жена усещат подхода на оргазъм, тогава ухапване на всички части на тялото на партньора трябва да бъде спряно. В противен случай съществува опасност от захапване на кожата, което причинява не само силна болка, но и достатъчно сериозни увреждания. В този случай ухапванията обилно изчезват, затрудняват лечението и често се възпаляват.

Хигиена. Ухапването на гениталиите на партньора е всъщност най-истинският орален секс. В същото време, кухината на устата на човек често съдържа бактерии, които не са приемливи за такива деликатни области на тялото. Ето защо, преди да започнете такива ласки, трябва да проведете пълна хигиена на устата. Просто казано, измийте зъбите си, изплакнете устата си със специални съставки, които поддържат хигиена на устната кухина. Въпреки това трябва да се погрижи и чистотата на самите полови органи.

Алкохолът. Често хората правят секс в състояние на интоксикация и няма нищо особено лошо за това (разбира се, ако партньорите са се погрижили да имат ефективна контрацепция). По-добре обаче е да откажете да хапнете в такава ситуация. Факт е, че на първо място, хапещият човек сам не оценява безопасността на действията си. И второ, приемането на такива ласки от анестетичното действие на алкохола може да не забелязва опасността, която го заплашва.

Share:
Comments