Удължете устните у дома

Пурпурните устни изглеждат много секси и привлекателни. Някои момичета по природа имат красива форма на устните и съблазнителен обем, докато други момичета са по-малко щастливи в това. Проучванията показват, че мъжете, когато срещат момичета, преди всичко обръщат внимание на техните гъби, което означава, че те трябва да обърнат специално внимание.

Много момичета погрешно вярват, че пълнотата на устните може да бъде променена по единствен начин - да ги увеличи с помощта на хиалуронова киселина, колаген и т.н. Всъщност това не е така. Разбира се, кардинално промяна на формата и обема на устните не работи, но тук е възможно да се направят леко късчета. Тази статия ще ви разкаже за методите за подобряване на устните у дома.

Уголемяване на устните с четка за зъби

Много популярен и ефективен метод, който спестява момичетата, не е едно поколение. Четката трябва да е с твърди косми, за да направи ефекта осезаем. Масажирайте устните си 1-2 пъти на ден, докато миете зъбите си. Мокрите устни трябва да се масажират с четка за зъби с малко количество паста за зъби. Вместо тестени изделия можете да използвате естествен мед. Този продукт подхранва кожата на устните, запълва с влага, освен това предотвратява образуването на рани. Продължителността на процедурата не трябва да бъде повече от една минута, за да не се нарани деликатната кожа на устните. При редовното провеждане на такива процедури, устните стават значително по-пълни и цветът е наситен.

Уголеми устните с кубчета лед

За тази процедура ще ви трябва ледени кубчета или чист сняг, както и варена вода. На устните поставете слой сняг или ги разтрийте с кубчета лед, докато се превърнат в вкислени. След това памучният тампон трябва да се навлажни с вряща вода и след това да се задържи върху кожата на устните. След това отново изтрийте устните си с кубчета лед, а след това отново с тампон с топла вода. Така че трябва да го направите най-малко три пъти. В края на процедурата трябва да захапете гъбата за няколко минути. Резултатът ще се появи след няколко процедури.

Усъвършенстване на устните с декоративна козметика

За да получите незабавен ефект, трябва да се облечете с грим. Днес магазините продават много блясък, увеличавайки устните си за няколко часа. В състава на тези гланцове има вещества, които дразнят кожата на устните, като по този начин правят гъбата по-пълна. Ако такова чудо означава без дом, можете да направите същото по друг начин. Молив за устните да нарисуват ясна линия, леко извън контурите. За устните не изглеждат неестествени, трябва да използвате червило и молив на един сянка. Трябва да се отбележи, че тъмните нюанси визуално правят устните по-тънки, а светлите нюанси напротив, визуално добавят обем към устните. В центъра на устните е желателно да се приложи малко блясък.

Упражнения за удължаване на устни

Има няколко лесни упражнения, благодарение на които можете да постигнете ефекта на съблазнителни баласти устни. Плюс това е, че ефектът остава завинаги. Недостатъкът е, че отнема много време, за да се постигне резултата, освен това упражненията трябва да се извършват всеки ден 20-30 пъти. По-долу са най-ефективните упражнения за уголемяване на устните.

Упражнение 1

Устните трябва да бъдат изтеглени напред под формата на епруветка, а устата да се държи наполовина отворена. След това стиснете устните му и отпуснете мускулите на лицето му. В тази позиция останете за 5-10 секунди, върнете се в началната позиция и отново отново повтаряйте.

Упражнете две

Устните са плътно затворени, стягат мускулите. В това положение устните трябва да нарисуват различни знаци и символи.

Трета тренировка

Максимално издърпайте езика и го оставете да изтласка 5-10 секунди в напрегнато състояние. Тогава езикът трябва да се скрие и устните да се свиват плътно. Направете упражнението няколко пъти.

Share:
Comments