Удължен указ: как да се реализирате по време на това и какво

Много млади майки, които ще работят скоро след раждането, са принудителна мярка. След цялата първа година от живота си детето се нуждае от грижи за майката, а жените, които кърмят, трябва да бъдат до тях за приспособяване и запазване на лактацията. Но времето минава бързо, а от две години на едно дете е готов да пусне на майка ми, и на тримата ще бъдат първите приятели, както и необходимостта за почасово общение с майка си просто изчезват. Но тези 24-36 месеца вече са направили някаква сериозна работа с майка ми - тя е използвана навсякъде да следват бебето си, се променя от активния бизнес дами домакиня със силно suzivshimsya кръг от контакти и интереси.

Опасностите от продължително постановление

Загубата на приятели, Фактът, че непосредствените родилки, попадат извън традиционния си начин на живот е естествено и нормално. Здраве и развитие на детето им започва да я интересува много повече от любовта на победата и повреди на нейните приятели, последните новини от работа, политика и театрални представления. За съжаление, много отиде по-далеч, постепенно измества обикновено кръга от приятели в компанията на млади майки от близката детска площадка. В крайна сметка, те са много по-чувствителни от бездетна приятел - винаги слушам, бърза и интерес в очите им свети истински. Но след няколко години да говорят за Зубков, хрема, добавяйки кг стои в гърлото, и то в този момент една жена с изненада и негодувание наясно, че бивши приятели деликатно отдръпване на срещата, а ако те идват да посетят, предпочитат сами да се говори само за децата и времето. И това означава, че сте престанали да бъдете интересен събеседник.

съвет: Не бързайте да се откажете от комуникацията, която е станала безполезна. Научете се да комбинирате разговори в детската площадка с разговори от сърце до сърце с приятели. Те ще ви върнат към живот, ще споделят последните новини и ще излязат от обществото. Опитайте се да не излекувате слушателите на потока от информация за детето, защото много скоро ще искате да се потопите в обикновения живот - със своите новини и инциденти.

Загуба на професионални умения, Само истински кариерист отнема лаптоп с нея в пренаталното отделение, а веднага след доставката се обажда не на щастливия баща, а на кабинета. Една обикновена жена става неудобна с работата - ако възможностите позволяват известно време да не мислиш за печалбите, всеки ще предпочете да се наслаждава напълно на постановлението. В допълнение, детето отнема по-голямата част от времето и енергията. Но постепенно бебето започва да спи цяла нощ, а през деня да открива интересни независими дейности, спокойно остава с незаменими помощници - баби. Въпреки това, повечето жени предпочитат да си затварят очите на факта, че свободното време вече се е появило, най-малкото, да го похарчат за обучение, не бърза.

съвет: Добре е да мислим за професионалното развитие още от първия рожден ден на детето. Указът е чудесно време за учене. Те могат да бъдат чужди езици, да учат нови компютърни програми, кратки курсове или обучения. Всичко това ще ви помогне в бъдеще, когато търсите работа, и бившият работодател ще оцени, че времето в декрета не ви минава напразно.

Скука, Колкото по-голяма става бебето, толкова по-често майката се отегчава и дори се страхува. Детето, от една страна, става интересен събеседник, а от друга - неговото развитие непрекъснато напомня, че той е на път да намери нова компания от приятели - детски градини. И въпреки, че жената определено ще намери много оправдания за нея като седи у дома, с основните задължения - готвене, почистване и вечерни игри с деца, работещите й приятели също работят добре. Някои са ясно и открито, други - тайно, започват да се отегчават.

съвет: Класове с дете откриват огромен потенциал за една жена. Някои се научават как да нарисуват отново и да получат голямо удоволствие от това, последните откриват подаръка на фотографа, докато други откриват с изненада, че получават вкусни ястия от ръцете си. Не пропускай момента - да станеш майка, много от тях откриват второто си призвание. Защо да не ползвате отпуск за отглеждане на дете, за да откриете и подобрите своите таланти? И някои хора също придобиват нова професия - в края на краищата едно хоби е доста способно да генерира доходи, ако се доближите до него разумно.

Тайната е, че жената се влачи в блатото на "отпуск по майчинство", но тя също ще трябва да се измъкне сама от себе си. Млада майка, която не забравя за себе си и развитието си по време на отпуска за грижи за детето, е много по-лесно да се възстанови и да отиде на работа. В края на краищата тя открива най-важното - самочувствието и способностите си, има какво да предложи на новите си познати, колеги и работодател.

Текст: Вера Гюлер

Share:
Comments