Цирк в леглото: опитът да се плашат мъжете

Моят секс живот започна на 18-годишна възраст. И някъде до 22-годишна възраст създадох идеята, че сексът в отношенията е най-важното нещо. С уменията и уменията в леглото една жена може да държи човек със 100% сигурност. Винаги съм казвал на всичките си приятели една фраза: "Нощният ден на кукувицата се разпада!" Сега съм на 28 години и разбирам - бях глупак, а не сексуален гуру. Бях много объркана и само се уплаших от мъжете.

Струва си да спомена няколко факта за мен. Първо, аз съм изразен холерик. Поради темперамента и реакцията на насилие, както в ежедневието, така и в леглото, повече от достатъчно. Второ, приветствам самообучението. И с навлизането на интернет можете да научите нещо, доколкото става дума за интимната сфера на живота. На трето място, аз съм поддръжник на честните разговори с един човек и обсъждане на това, което ни харесва, тъй като не сме в програмата "Предпочитайте мелодията".

И сега съм толкова темпераментна, прочетена и проследена в интернет, започвам като гейша, за да угодя на всеки мъж, с когото започнам да си взаимодействам.

Какви фрази просто не съм чувал! Например, един каза: "О, колко знаете как ... Може би сте толкова опитен ..." В този момент исках да се превърна в дневник и да кажа: "И сега изглеждам невинни и чисти - харесваш ли ти толкова?" И разбрах, че в тези отношения с мен бяха потребителско отношение с честотата веднъж месечно ... Освен секс, ние не прекарвахме времето заедно по никакъв начин. И никой от нас не искаше това особено. В края на краищата чувствата на секса не се появяват.

Доволна съм от това, защото никой не отмени физиологичната нужда и е по-добре, отколкото изобщо не. Но тогава не разбирах, че липсата на чувства в секса е много вредно в качеството му. В края на краищата, след една хубава нощ, една жена трябва да иска да избелва тавани, а не да се навива и да плаче, отвръщайки се от стената. С една дума, тази връзка завърши с факта, че той се влюби в нов служител и нашите периодични срещи спряха.

Друг почитател каза, че за едно момиче като мен е лош любовник: "Аз съм така ..." В резултат на това, срещу мен, той разработи комплекси и той ме изостави. При това, което не крие причините: в секса мога и аз знам много повече, отколкото той. И това го унижава като човек в собствените си очи.

Третият не ме послуша в леглото, т.е. играта беше в една порция: той пита - аз го питам - те ме пренебрегват. Въпреки че исканията ми бяха много по-малки и по-невинни от него ... Но аз бях търпелива, защото се ожени за мен ... Мислех, че рано или късно ще ме чуе, но ... това беше рожденият му ден ... Обличах се в дантелени бельо и черен прозрачен негърли закупени специално за случая). В очакване на него да работи под лозунга: "Къде не lizni, където не миришат - всичко е вкусно."

Ето нещо като ... :)

Разположен на масата, той изгаси лампата, с торта и свещи излизат да го от кухнята в коридора. Отивам да се срещнат, и мисля: "Тук той дойде, и не бях достатъчно, че домакинята, толкова по-неспокоен и изобретател. Той ще свали кулата от такава гледка. Вероятно ще започне да ме оценява още повече. Но ... животът е това, което се случва с нас, когато планираме съвсем друго. Той абсолютно сериозно изражение и тон на арогантен учител, каза: "Знаех, че си нещо, което мога да си представя ..." Той се обърна, отиде в спалнята и се обърна по телевизията ... Не е трудно да се отгатне, че това е последната ни среща ... Още повече, че е той една седмица по-късно той ме напусна, а не обратното.

Моралът на тази басня е прост и се състои от две части: първата част - на всеки цирк има още по-квалифициран цирк. И вторият - оценявам в една връзка преди всичко себе си.

Защото се оказва, че в отношенията на човек не се спазват полът, а от чувствата, които той чувства за една жена от леглото.

Share:
Comments