Топ 5 вида жени, които отблъскват мъжете

Те казват: за вкус и цвят, няма другари. В съчувствие и любов между мъжете и жените също всичко е чисто индивидуално.

Въпреки това, тъй като повечето хора като цяло имат неприятен горчив вкус и повечето жени са неприятни определени качества на жените. Неприятно, така че мъжете, които ги разпознават в процеса на запознанства, се страхуват да спрат незабавно връзката. И жените в този случай могат само да пъплят над причините за пропастта.

В тази статия, просто и графично, изброяваме видовете жени, които са най-страшни от мъжете. Ако в едно от описанията, които сте познали, не се притеснявайте. Прикрепете малко усилия и определено ще се справите към по-добро. Или поне научете как да се скрием внимателно, защото сме жени, които все още са актриси :)

1. "Жерменка,

Такава жена мечтае да се омъжи, само за да я придружи като спонсор. Още от първата среща, тя небрежно ще проучи земята, за да се научи колкото е възможно повече за финансовото положение на човека.

Жалко е, но според статистиката в наши дни повече от 30% от жените са от този тип. Затова, когато си задаваш въпроса: "Къде са отишли ​​добрите, честни и щедри хора?" Тук имаш отговор: те отдавна са били тормозени от някой, който е много заинтересован, който въжета от въжетата им, и наивните красиви хора не могат да разберат това, защото е много добре маскирано.

Да, да, далеч от много мъже може да разпознае такава жена на пръв поглед. Изглежда, добре, как е това? Не виждате ли, че се нуждае само от пари? И тук не се вижда. Ако наистина хареше дамата, тогава ще излезе с извинение за някоя от злодеите си и тя отново ще спечели.

Представители на по-силния пол, разбира се, се страхуват от такива жени, защото са като паяци - за дълго време могат да тъкат красива и силна мрежа, докато човек, който има нужда, няма да влезе в нея и да остане там завинаги. Ето защо отначало може да изглеждате, че човекът е твърде мълчалив, мрачен и предпазлив. Ако се държи по този начин, той със сигурност има негативен опит, който сега няма да му позволи да се отвори толкова просто пред вас и да се доверите.

2. "Недостъпна снежна кралица"

Тази жена е лесно да се забележи в тълпата: отлична фигура, перфектна поза, арогантен външен вид и със сигурност твърде високо самочувствие. Тя по всякакъв начин показва на мъжете, че тя все още е плод и поне за да излязат с нея на среща, те ще трябва да покажат оригиналност и по някакъв начин да я изненадат, като разтопи ледено сърце малко.

Да, мъжете знаят, че ако искат да завладеят справедлив секс, тогава е необходимо да се грижат за нея, да направят приятни изненади и да покажат други признаци на внимание. Но те трябва да знаят, че в резултат на това ще спечелят добър, интелигентен и интересен човек и ако се биете за котка в пишка (жена, чието поведение не е ясно коя всъщност е), в крайна сметка тази игра ще стане скучна и интересна до такава жена просто се изпари, без да оставя следи.

Мъжете се опитват да заобиколят "недостъпните снежни кралици" не защото искат да намерят по-лесна плячка, но да не бъдат разочаровани отново за жените и да не губят ценно време на онази, която се преструва, че заслужава такова, но това не е точно така.

Ако освен студената и прекомерна арогантност в една жена няма нищо повече, тогава е необходимо тя да е нормален човек? Не всеки вярва в родството на душите, но сигурен съм, че всеки ще иска любимците му да подкрепят, да се усмихват и прегръщат. "Недостатъчната снежна кралица" никога няма да го направи, колкото и да е красива, никой не може да бъде с нея за дълго време в една връзка.

3. "Манекенът остана"

Жените, които принадлежат към този тип, винаги се опитват да бъдат в центъра на вниманието на любимия си. Те ги наричат ​​всяка минута, пишат послания, заобикалят ги с ненужни грижи, от които човек иска не само да избяга, но и да отплава завинаги на друга планета, така че никога повече да не са близо до тази жена.

Отначало те могат да изглеждат добре, всички са интересни, опитват се да прекарат много време с него, но в резултат това причинява неудобства, защото не се крие и не се крие. "Болният стик" ще бъде и там, където той не очаква да го види. Самата тя се запознава с всичките си приятели и скоро и с родителите.

То не може да бъде заглушено дори за минута. Ако някой я попита: "Как беше днес твоят ден?", Той дори признава такива дреболии, за които не е подходящо да се говори на първата дата.

Защо мъжете се страхуват от такива жени? Но тъй като няма нищо по-лошо от това да имаш връзка с "говорещ бодлив". Жените трябва да имат достойнство и гордост. Необходимо е да знаете кога да наложите нещо и кога да си поемете дълбоко дъх и да се оттеглите, като му оставите толкова място, колкото може да се нуждаете.

4. Прекалено достъпни

Жените, които принадлежат към този тип, не трябва да изглеждат като боядисани кукли и да се обличат в твърде отворени и откровени дрехи. Много често са наивни и лекомислени малко глупаци, които са твърдо убедени, че ако предлагат секс на човек на първата им среща, това ще означава, че той ще иска да изгради сериозна връзка с нея и огънят на любовта за нея ще светне в сърцето му.

Тези момичета не забелязват, че се използват само за прекарване на нощта заедно и за разпръскване за сутринта, сякаш изобщо не знаят. Те не могат да откажат и много обичат, когато се интересуват.

Най-приличните мъже се опитват да заобиколят момичетата от "втората класа", защото ако го видят поне веднъж в компанията на известния, те ще започнат да клюкарстват за човека. Почти всички хора ценят репутацията и позицията си в обществото. Те се страхуват, че ще загубят всичко това. Никой секс, дори най-добрият в света, не си струва да загуби уважението на приятели и познати.

5. «Неадекватная истеричка»

Тези дами винаги могат да намерят извинение да плачат и да търкат гнева си от нулата. Всяка проклета дума, която те възприемат като "камъче във вашата градина". Ако нещо не го харесва, всичко се решава чрез изцеждане, сълзи и заплахи към човека, че те ще се самоубият, ако продължат да "продължават" по този начин. Едно момиче, което играе ролята на бедна жертва, бързо се отегчава и малко се страхува. И ако наистина направи нещо със себе си? Как тогава да живееш, обвинявайки се за всичко, което се е случило? По-добре е просто да заобиколите страната "неадекватна истерия", защото не можете да се намирате около човек само заради чувството на съжаление, което възниква от един поглед към нейното сълзотворено страдание.

Представители на по-силния секс работят с пълна скорост от този тип жени също защото са в състояние да "вятърят" себе си. Както се казва: "Аз самият съм изобретил, аз се скарах със себе си, аз се обидих себе си." Мъжете не обичат да се гмурват в чувствата, стотици пъти да говорят за любовта и да успокоят вечно плаващия спътник.

Share:
Comments