Тюркоазен маникюр - магически нюанси върху ноктите

През лятото една от хладните и леко екзотични тюркоазени нюанси на маникюра е една от тенденциите на тазгодишния дизайн на ноктите. За няколко сезона подред този свеж цвят на небесното море ни дава нови идеи, от които е трудно да се откъснете.

Съдържание:

 • Матирано тюркоазено маникюр
 • луна
 • С кристали
 • яке
 • С пайети
 • Комбинация с други цветове
 • Варианти на фигурите върху тюркоазен лак

Тюркоазата се получава в резултат на комбинацията от сини и зелени цветове, така че не е изненадващо, че той дава голямо настроение, успокоява и придава вътрешна хармония. Тя може да се нарече цвят на щастието и положителен. И това означава, че маникюрът в тюркоазени тонове не само ще ви придаде отлично от тълпата, но и ще ви зарадва от ден на ден.

Ако говорим за техниката на маникюр, трябва да следвате няколко прости правила, така че ноктите да изглеждат красиви и добре поддържани. Тюркоазните лакове обикновено са много ярки, така че те трябва да се поставят върху основата. Благодарение на това ще запазите нокътната плоча от оцветяване. В допълнение, основата подравнява всички неравности на нокътя и ще направи покритието по-надеждно. След прилагането му можете безопасно да преминете към дизайна.

За да предпазите кожата на пръстите от петна, можете да я облечете с малко петролно желе или козметично масло.

След тези прости съвети можете да създадете перфектната версия на тюркоазния маникюр. Нека да разгледаме различни дизайнерски идеи в този цвят.

Тюркоазен мат маникюр

Искате да направите своя маникюр като тенденция и светло? Опитайте да съчетаете заедно матовото черно и тюркоазения лак, създавайки геометрични шарки.

луна маникюр с бирюзовым лаком

При создании такого маникюра область лунулы оформляют в виде классического не закрашенного полукруга, выкладывают его мелкими камушками или вырисовывают вытянутую к кончику лунку. На пике моды сейчас выделение лунулы мелкозернистым шиммером. Добиться такого эффекта очень легко, насыпав блестки на непросохший лак и просушив их в лампе. После этого лишний шиммер легко удаляется кисточкой, и готовый дизайн выглядит очень нарядно. луна маникюр бирюзового цвета можно совмещать и с другими модными техниками.

Кристали

Този сезон е много популярен луксозен тюркоазен маникюр, украсен с класически кристали, метални елементи и малки камъни. Всички тези детайли се фиксират върху ноктите с помощта на специално трайно лепило.

Ноктите могат да бъдат покрити с кристали както изцяло, така и селективно. Те са перфектно съчетани с разнообразни рисунки и модели. Най-вероятно вече имате свои собствени идеи как можете успешно да прилагате тези малки блестящи елементи в дизайна на ноктите.

Кристали для ногтей – это более вечерний вариант. Они отлично будут смотреться на торжественном мероприятии. Не забывайте, что стразами можно украсить и совсем короткие ногти.

Тюркоазено палто

яке – еще одна вечная классика в дизайне ногтей. Его можно назвать аналогом «невидимого» макияжа в стиле nude, когда нанесенная косметика практически незаметна глазу и выглядит максимально естественно. Хотя бы один раз такой маникюр носила каждая женщина. Его как будто нет, но ногти выглядят очень элегантно и ухоженно.

Класическата опция включва покриване на ноктите с прозрачна или бежова основа и подчертаване на върха със снежнобял лак. Този дизайн е много популярен сред бизнес жени, защото се вписва в правилата и изглежда много чист и спретнат.

На сегодняшний день значительную популярность приобрели цветные варианты френча, и бирюзовый оттенок не стал исключением. Ярким цветом может быть выделен как кончик ногтя, так и его поверхность. Тюркоазено палто отлично сочетается с розовыми, телесными и контрастными белыми оттенками.

Блестящ маникюр със секунди

Водещи позиции в списъка на модерните дизайни през 2018 г. са тюркоазените маникюри с искри. Тя има много различни видове: това е ефектът на "счупено стъкло", и блясък лъскава, и блясък покритие покритие.

Варианти на цветови комбинации

 • Тюркоазено розово

Повече от една година, една от най-ярките и подходящи цветови комбинации е маникюра в тюркоазено-розови нюанси.

Този дизайн е подходящ и като маникюр за ежедневно износване и като празнична или сватба. Важно е да се има предвид, че такава изключителна комбинация се задължава да издържа на определена цветова гама. Тюркоазеният маникюр с розово не може да се нарече универсален, но ще изглежда невероятно в комбинация с бели дрехи.

 • Тюркоазено с бяло

Въпреки модерния стил, тази комбинация вече може да се нарече един вид класика, която всяка година има все по-голям брой фенове. Тюркоазният бял маникюр изглежда ефирен и интересен, но изненадващо универсален, което го прави подходящ за почти всяка ситуация и облекло. Можете да го носите за работа като всеки ден или да го правите в специални случаи.

Дизайнът може да бъде избран буквално - през 2018 г. тюркоазеното и бялото често се използват за лунен или френски маникюр. Геометричните орнаменти и редуването на цветовете са популярни. Тюркоаз-белия маникюр може да бъде украсен с деликатни лъкове от акрил или боядисани с бял лак. Нищо не ограничава въображението ви, когато използвате тази цветова комбинация, и не можете да се съмнявате в неустоимостта на вашето изображение.

 • Тюркоазен черен маникюр

Покрийте нокътя на пръстена на пръстена с черен лак, а останалите - тюркоазено. След като се изчака пълното изсъхване на всички слоеве, на тюркоазен лак е възможно да се начертаят модели, като се използва черен лак и четка с тънък връх. Готовите чертежи, ако желаете, са покрити с пайети или допълнени с кристали. След като завършите дизайна, е важно да настроите маникюра с покритието.

Този дизайн се прави по-добре с гел-лакове. Така ще спестите време и ще постигнете траен резултат.

 • Браун и тюркоаз

Комбинацията от тюркоазени и кафяви цветове - изненадващо свежа и вкусна, прилича на сладолед с шоколад. Благодарение на кафявия цвят, студеният тюркоаз придобива топла нотка, изображението става по-уютно и меко.

Маникюр в счупена ивица, съчетаващ кафяви и тюркоазени цветове, може да се носи с лека рокля в същите нюанси. Пръчките се изтеглят върху бялата основа. Някои нокти могат просто да бъдат боядисани в тюркоазени и кафяви цветове, добавяйки слой от златни пайети.

 • Blue-тюркоаз

Сините и тюркоазените цветове перфектно се хармонизират една с друга и е възможно да се подчертае тази изгодна комбинация, като се добавят златни детайли. Интересен и красив контраст с тюркоаз създава тъмен и дълбок сянка на индиго.

Тази комбинация изглежда интересна както за ноктите, така и за гардероба. Тюркоаз-син маникюр е подходящ за подходящо облекло и аксесоари.

Маникюр с тюркоазен цвят

Една от тенденциите на маникюр през 2018 г. - комбинация от тюркоазени нюанси с рисунки. Тъй като самият цвят е много изразителен, обикновено се разпределят един или повече нокти, но е подходящо да се украсяват с рисунки и всички нокти. Тя може да бъде все още популярна през този сезон флорални мотиви, абстрактни модел, точка, пеперуда, лента или клетка. Тук всичко е ограничено само от вашите лични предпочитания. Съвършено е допустимо да се прилагат различни чертежи върху ноктите на едната ръка.

Като допълнителни нюанси можете да използвате бяло, жълто, розово, черно и др. Важно е избраният стил на картината да се комбинира с цялостния образ и да изглежда хармонично.

Има много снимки за тюркоазния фон на ноктите: листовки, орнаментирани ивици, глухарчета - можете да рисувате всичко, което искате. Маникюр, създаден по този начин, ще ви даде индивидуалност.

Тюркоазният маникюр е много разнообразен и разнообразен. Има вечерни и празнични и много летни опции. Но чистотата и свежестта на тюркоазата ще прилягат буквално към всяко изображение. Не се страхувайте да експериментирате и определено ще намерите идеалното приложение на този сянка за вас!

Share:
Comments